PHP developer in de schoonmaakbranche


Introductie

Ben jij een gepassioneerde PHP developer en wil jij onderdeel zijn van een energieke club? Voel jij je thuis in een omgeving waar je kunt werken aan eigen producten zonder tijdsdruk? Ga dan aan de slag bij dit bedrijf in Amersfoort waar software ontwikkeld wordt voor de schoonmaakbranche!

Organisatie

In 2014 is deze organisatie opgezet door 4 eigenaren. Zijzelf kwamen allen uit de schoonmaakwereld en zagen een gat in de markt: software waarmee alles geregeld kan worden met betrekking tot de facilitaire dienstverlening. Wat begon met een kleine app, is uitgegroeid tot een groot en bekend product binnen de schoonmaakbranche. Het overgrote deel van de Nederlandse schoonmaakbedrijven is klant, maar ook vakantieparken als Centerparcs en hotels als Van der Valk maken gebruik van de software.

Met een webapplicatie (dashboard) en app wordt alles rondom het schoonmaakproces overzichtelijk gemaakt voor iedereen die daarbij betrokken is. Ze plannen de schoonmaak in en faciliteren deze, verder worden via de software de controles volgens alle kwaliteitseisen afgevinkt. De afgelopen tijd heft het bedrijf flinke groei doorgemaakt door alle inspanningen, waarvoor ze regelmatig complimenten ontvangen vanuit de klanten. Inmiddels werken er 25 man bij het bedrijf en door de vraag vanuit de markt zal dit aantal blijven groeien. Met 4 developers zoeken ze een gemotiveerde developer die wil meebouwen aan hun innovatieve producten. Ga jij de volgende Dikke Developer Donderdag mee met alle developers om bijvoorbeeld naar de film te gaan of een hapje te eten?

Functie

Op dit moment bestaat het team uit 2 senior developers, 1 medior developer en 1 junior developer. Jij neemt plaats naast de andere senior developers en zal voornamelijk programmeren in Symfony (het dashboard) en Cordova (de app). Het team is op dit moment bezig met het omschakelen naar Micro Services. Jij houdt je daar mee bezig en bepaald de koers, voornamelijk omdat er veel legacy code is. Dit is voor jou niet nieuw en weet hierin structuur aan te brengen.

Er wordt van je verwacht dat je meedenkt met het bedrijf en je proactief en enthousiast opstelt. Je werkt vanuit passie en dit weet jij over te brengen op anderen. Doordat de organisatie nog kleinschalig en plat is (werken allemaal in dezelfde ruimte) kunnen ideeën bovendien snel in de praktijk worden vertaald.

Onze klant is op zoek naar iemand die graag wil meegroeien met het bedrijf. Onlangs zijn ze begonnen met het maken van een carrière ladder waarin je ervoor kiest om te verdiepen, te verbreden of te specialiseren. Hiervoor is budget beschikbaar. Men is er namelijk van overtuigd dat het bedrijf niet verder door kan groeien zonder dat medewerkers individueel blijven groeien.

Functie-eisen

 • Je hebt goede kennis van PHP;
 • Je bent bekend met het werken in een PHP framework, bij voorkeur Symfony;
 • Je ervaring in Domain Driven Design (DDD), Micro Services SOLID, Git en automated testing is een pré;
 • Ervaring met JavaScript en Angular is een pré;
 • Je bent proactief en initiatiefrijk;
 • Je hebt passie voor je vak en weet anderen te inspireren!

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Diverse ontwikkelmogelijkheden (cursussen/trainingen/certificeringen);
 • Werken aan een eigen product zonder al te veel tijdsdruk;
 • Gezamenlijke en verzorgde lunch;
 • Een informele werkomgeving: collega’s die aanvoelen als vrienden;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en teamuitjes met alle developers!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.