PHP Developer in de Nucleaire Gezondheidszorg


Introductie

Heb jij affiniteit met nucleaire technologie en/of de gezondheidszorg? Heb je naast PHP ook gewerkt met C++/C#? Lees dan vooral verder, want wij zijn op zoek naar iemand die wil bijdragen aan deze bijzondere vorm van gezondheidszorg!

Organisatie

Binnen de gezondheidszorg zijn er uiteenlopende soorten van behandelingen om ziektes te diagnosticeren, pijn te bestrijden of tegen te gaan. Dit bedrijf in Petten produceert en levert isotopen (atomen van hetzelfde chemische element) en met deze nucleaire technologie wordt door hen een andere soort van gezondheidszorg geleverd. Het bedrijf is marktleider op dit gebied en is inmiddels internationaal actief en produceert onder andere isotopen voor de behandeling van schildklierkanker, brachytherapie en pijnbestrijding voor botkanker.

In de jaren ’60 is de onderneming begonnen als onderzoekscentrum om de mogelijkheden van deze technologieën te verkennen. Hieruit is gebleken dat deze nucleaire technologie iets kon betekenen voor de gezondheidszorg en inmiddels zetten 750 medewerkers (waarvan 100 in Arnhem) zich in voor deze sector. In 2019 hielpen ze per dag 3.000 patiënten met hun radio farmaceutische producten. Door samenwerkingen met partijen in de gezondheidssector en de industriële sector zijn ze enorm hard aan het groeien en zoeken daarom een PHP Developer die de nucleaire gezondheidszorg verder wil verkennen!

Functie

Als developer kom je terecht in het Radiation Protection team. Je ontwikkelt in projectvorm (SCRUM) applicaties die gericht zijn op het leveren van diensten & producten die veilig en verantwoord met de risico’s van straling omgaan.

Een van de projecten die het team bijvoorbeeld uitgerold heeft is een digitaal dossier voor stralingstoepassingen. Deze wordt verkocht aan zowel interne- als externe klanten zoals onderzoeksinstellingen en ziekenhuizen. Als PHP Developer ben jij bezig met de doorontwikkeling hiervan; voornamelijk met PHP, maar ook C#, C++ en Visual Basic.

Je krijgt de mogelijkheid om processen binnen de software-afdeling in te richten naast je taak om functionaliteiten te onderhouden en nieuwe te ontwikkelen. In de toekomst kun je hier het ontwikkelen van nieuwe applicaties aan toevoegen.

Uiteraard kan de organisatie begrijpen dat zij werken in een sector waar niet iedereen in thuis is. Wel wordt er van je verwacht dat je bereid bent om jezelf hierin te verdiepen en zij helpen je hiermee door trainingen. Het maakt dat jij geen doorsnee agency-projecten uitvoert, maar echt specialistische kennis opbouwt op het gebied van ioniserende straling.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als PHP Developer;
  • Ervaring met een MVC-framework (bijv. Zend) is een pré;
  • Je stack bevat verder: C#/C++, Docker en versiebeheersystemen;
  • Affiniteit met de gezondheidszorg/nucleaire technologie is gewenst;
  • En je bent analytisch, toegankelijk en doel- en oplossingsgericht.

Aanbod

  • Een ondernemend team: doe jij mee aan de pubquiz, het tennistoernooi de yoga lessen of ga je liever skiën?;
  • Flexibele werktijden: stap het kantoor binnen tussen 7 en 9 uur;
  • Werk in een sector waarin je bijdraagt aan de gezondheid op internationale schaal;
  • Veel vrije tijd: 27 vakantiedagen en 12 flexdagen;
  • Locatieonafhankelijk werken;
  • En natuurlijk een goed salaris met: reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en opleidingsbudget!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.