PHP Developer Healthsector


Introductie

Wil jij als PHP Developer echt een nuttige bijdrage kunnen leveren aan de samenleving? Wil jij het gebruikersgemak van patiënten en de medicatieveiligheid van geneesmiddelen vergroten? Dan hebben wij nu een prachtige kans voor jou!

Organisatie

Onze klant maakt een applicatie waarbij geneesmiddelen snel, betrouwbaar en veilig door artsen aan patiënten kunnen worden voorgeschreven. Men vergroot de medicatieveiligheid door middel van ketensamenvoeging. Het bedrijf is in 2004 opgestart en was destijds één van de pioniers voor wat betreft het aanbieden van een applicatie. Momenteel werken er bij het bedrijf 20 mensen en de ambitie om steeds verder te groeien.

Het bedrijf opereert volgens de directeur op het kruisvlak tussen Farmacie en ICT. Klanten zijn voornamelijk artsen en apothekers die werken in verpleeghuizen en GGZ-instellingen. Het bedrijf heeft zelf 2 apothekers in dienst die beiden ook als Product Owner optreden.

Het developmentteam bestaat uit 5 man waarbij er 2 developers tevens ook Scrum Master zijn. De onderverdeling is 4 seniors en 1 medior. De leeftijden variëren tussen 30 en 42 jaar oud. Al deze mannen zijn serieuze denkers, kunnen goed abstract denken en snappen de importantie van het werk. De materie is complex dus je moet het leuk vinden om je ergens in vast te bijten.

Naast het serieuze aspect wordt er uiteraard ook volop gelachen op de werkvloer. De werkgever organiseert ieder jaar een etentje waarbij partners ook van harte zijn uitgenodigd. Verder is het up-to-date houden van nieuwe onderwerpen van belang, zo zijn ze bijvoorbeeld met het hele team naar een hack cursus geweest, omdat security kennis van essentieel belang is tijdens je werkzaamheden.

Functie

Je werkt in teamverband aan de ontwikkeling van hun belangrijkste applicatie: het systeem waarmee medicatie voorgeschreven en bewaakt kan worden. Je denkt verder mee over de mogelijkheden van projecten en je krijgt de ruimte om zelf ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Binnen deze organisatie krijg je veel vrijheid/flexibiliteit, dagelijks vindt om 10:00 de stand-up plaats dus vanaf dat moment is het team compleet.

In deze functie kun jij je technische ei kwijt en kun je jouw inbreng op het herschrijven van code kwijt. Gezien de onderneming sinds 2004 de applicatie aan het bouwen is zul je begrijpen dat een deel van de code nog niet aan de eisen van de hedendaagse tijd voldoet. Een deel van je werkzaamheden zal dus ook bestaan aan het opschonen van deze code. Daarnaast is er uiteraard voldoende tijd in de week over om met technieken als Doctrine/Symfony, MVC en ingewikkelde SQL queries aan de slag te gaan. Juist aan jou de taak om samen met collega’s te sparren over de te varen (technische) koers.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare en gedegen kennis van PHP (OOP);
 • Je hebt ervaring met Symfony of een vergelijkbaar MVC;
 • Verder heb je kennis van MySQL, Doctrine, jQuery, HTML en CSS;
 • Ervaring in de ontwikkeling van API’s;
 • Kennis van API’s (XML) is een pré.

Aanbod

 • Uitstekend salaris wat kan oplopen tot € 4.500 bruto;
 • Een uitdagende functie, waarbij het mogelijk is om 32 uur per week te werken;
 • Premievrije pensioenregeling o.b.v. beschikbare premieregeling;
 • 13e maand bij bepaalde winstdoelstelling;
 • Ruim opleidingsbudget;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Je start met een jaarcontract en bij goed presteren wordt dit omgezet naar een vast contract.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.