PHP Developer gezocht voor ondernemend internetbureau in Heusden!


Introductie

Werk jij graag voor een bedrijf met een duidelijke visie? Ben jij creatief en verantwoordelijk als PHP Developer? Lees dan vooral verder!

Organisatie

Ondernemerschap en creativiteit, dat is wat dit bedrijf in Heusden kenmerkt. Deze twee krachten verenigen ze bij de ontwikkeling van hun digitale producten. Ze zijn een full-service bureau dat zich focust op design, ontwikkeling, en marketing. Ze zijn geen alledaags bureau en ze kiezen juist lange termijn partnerships uit met klanten die hun visie wat betreft creativiteit en ondernemerschap delen. Door naast de klant te staan, flexibel te zijn en mee te denken, kunnen ze echt verschil maken. Dit is hetgeen wat ze onderscheidt in de markt. Met inzicht in de juiste combinatie van passende vormgeving, toekomstgerichte technologie en strategisch doordachte marketing werken ze aan het optimale resultaat voor hun klanten. Het klantportfolio is divers, met bekendere namen als Van Mossel en Basic Fit.

Het team bestaat ondertussen alweer uit ruim 40 werknemers (verspreid over drie vestigingen in Heusden, IJsselstein en Tilburg) en er is nog ambitie om flink te groeien. Niet alleen in kwantiteit van werknemers, maar vooral in kwaliteit van het werk dat ze afleveren. Het is verder een modern internetbedrijf met een platte organisatiestructuur. Er heerst een open en informele sfeer, de werknemers zijn heel toegankelijk. Ben jij net zo gedreven en zie jij jezelf samen met het team en de klant mooie projecten opleveren?

Functie

Als PHP Developer vervul je natuurlijk een essentiële rol met de ontwikkeling van de websites en webapplicaties. Technisch werk je vooral met PHP (Symfony), Pimcore, React, Silverstripe, VueJS en jouw focus richt zich op maatwerk oplossingen en API-koppelingen. Er direct klantcontact is optioneel, maar het gaat er vooral om dat je vanuit het perspectief van de klant kan denken. De vertaalslag van de behoefte maken naar technische complexe oplossingen, dat is wat essentieel is in deze rol.

Je mag gerust ‘out of the box’ denken en creativiteit en eigen input worden enorm gewaardeerd. Maar jij bent ook altijd kritisch op jezelf zodat je in een constante flow van verbetering blijft. Je krijgt hier de kans om met een gelijkgestemd team te werken met ambitieuze vakliefhebbers die elkaar motiveren om beter te worden. Het team richt zich op het beste resultaat en doen dit net even op een andere manier dan ‘normaal’. Er wordt ook constant gekeken naar hoe jij jezelf verder kan ontwikkelen. In combinatie met de impact die je kan maken, de dynamische omgeving en het hoge niveau binnen het team, is dit de perfecte plek om jezelf als PHP developer naar het volgende niveau te krijgen.

Functie-eisen

 • Minimaal 3 jaar ervaring als PHP developer
 • Ervaring met (My) SQL en PHP frameworks
 • Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werkten
 • Je bent ambitieus, verantwoordelijk, je denkt mee en bent creatief ingesteld
 • Ervaring met Scrum en Silverstripe is een pre

Aanbod

 • Een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen
 • De kans om in een creatief en innovatief bedrijf je stempel te drukken
 • Pensioenregeling
 • 32-40 urige werkweek
 • Ambitieus team en informele werksfeer
 • Dagelijks verzorgde lunch
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • Reiskostenvergoeding of NS-Business Card
 • Winstdeling

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.