PHP developer gezocht voor complexe e-commerce vraagstukken!


Introductie

Ben jij een PHP’er in hart en nieren en maak je graag deel uit van een groot bedrijf vol expertise? Werken in een van de development teams aan afwisselende en complexe applicaties? Experimenteren met de nieuwste technieken in de baas zijn tijd ten bate van innovatie en jouw eigen ontwikkeling? Lees dan verder voor meer informatie over deze job in Eindhoven!

Organisatie

Al bijna achttien jaar is dit bedrijf actief op het gebied van internetgerelateerde ICT-projecten. Dit zijn projecten met complexe security, integratie- en performancevraagstukken, maar ook ecommerce gerelateerde zaken gericht op usability en conversion. Voor Eneco hebben zij recentelijk nog gewerkt aan de thermostaat Toon en de database daarvan. Ook zijn ze verantwoordelijk voor Epayments voor Ingenico. Hiermee worden de betalingen van Google Adwords geregeld, wat neerkomt op dagelijks miljarden transacties. Gevoelige data over klanten en financiën en integratieprojecten met verschillende back-end systemen zorgen voor complexiteit in werkzaamheden.

Voor landelijk bekende merken zijn er ook vele succesvolle applicaties en websites ontwikkeld door deze organisatie. Zo worden systemen die zijn ingericht voor bijvoorbeeld product- of voorraadbeheer gekoppeld aan webshops gebaseerd op Magento.

Het bedrijf vindt haar eigen werknemers het meest belangrijk en zorgt hier dan ook goed voor. Om ook bij te dragen aan een goede sfeer op de werkvloer met gezonde werknemers worden er gezamenlijke lunches, dagelijks vers fruit, uiterst goede koffie en toffe vrijmibo’s geregeld. Als klap op de vuurpijl is er ook nog een echte huisband aanwezig voor de muzikale omlijsting!

Functie

Het bedrijf bestaat inmiddels uit zo’n 75 medewerkers en zijn opgesplitst in verschillende teams. Zo vindt je PHP’ers, Java- Unity- VR/AR- en frontend developers, designers en marketeers. Het bedrijf groeit nog steeds gestaag door en breidt het team graag verder uit met een junior, medior én een senior PHP/Magento programmeur. Als developer binnen dit bedrijf ben je bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van functionaliteiten van de applicaties voor de verschillende opdrachtgevers. Je zult samen gaan werken in een team bestaande uit 2 architecten, 1 servicedesk collega, 4 back-enders, 2 front-enders en een projectmanager. Door de energieke sfeer en gedreven collega’s word je gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Binnen dit bedrijf werk je met de nieuwste technieken en wordt eigen input hierover ook zeer gewaardeerd.

Kwalitatieve oplossingen aanbieden aan de klant staat vanzelfsprekend voorop, maar ze bieden jou binnen het bedrijf ook de tijd en ruimte om verder te ontwikkelen. Dit doen ze door jou volledig te ondersteunen in verder leren en geven jou de mogelijkheid om 10% van je werktijd hieraan te besteden. Daarnaast gaan ze voor uitdagend werk en heb jij zicht op de uiteindelijke gevolgen van het resultaat van het project.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met PHP, Symfony Framework, HTML, MySQL
 • Kennis van Magento, Drupal 8, Shopware en ElasticSearch is een pré;
 • Goede communicatieve skills;
 • De drive om de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen!

Aanbod

 • Marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 100% Reiskosten vergoeding (> 10 km woon-werkverkeer);
 • 27 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Studieregeling: 10% studietijd en 100% studiekostenvergoeding;
 • Laptop van de zaak;
 • Een geode pensioenregeling;
 • Mogelijkheid tot deelname aan collectieve zorgverzekering inclusief netto vergoeding;
 • Elke dag een gratis gezonde lunch en fruit;

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.