PHP developer energiebranche


Introductie

Ben jij die ervaren PHP programmeur die graag in teams werkt die nauw samenwerken? Ben jij toe aan een nieuwe stap in de carrière en wil je naast je huidige kennis en ervaring, nog meer bijleren? Dan zou dit bedrijf in hartje Amsterdam iets voor jou kunnen zijn!

Organisatie

De main focus van deze klant ligt op de energiemarkt. Zij leveren 100% groene energie en onderscheiden zich door slimme en innovatieve proposities. Sinds November 2012 zijn ze gestart met een nieuwe dochteronderneming inclusief bijbehorend product, namelijk het ‘budget’ aanbieden van groene energie. Het doel is om de beste online energie retailer te zijn die voorziet in de basisbehoeften op het gebied van energielevering. Deze ambitie is inmiddels aardig ingevuld en men maakt nu ook grote stappen op gebied van slimme manier voor consumenten om hun verbruik bij te houden.

Het bedrijf wil er voor zorgen dat consumenten en zakelijke afnemers op een eenvoudige manier, online, stroom & gas kunnen inkopen. Door hun producten tot de kern terug te brengen en online te distribueren, bieden zij gemak, overzicht en blijvend voordeel voor al hun klanten. Het IT team is ondersteunend aan alle facetten van het bedrijf, maar mikt de laatste jaren met name op innovatieve manieren die ook door eindgebruikers direct worden gebruikt.

Het bedrijf is gevestigd op een ontzettend mooie locatie in het centrum van Amsterdam. Het team is gezellig en lekker informeel. Ze lunchen met elkaar en drinken op de vrijdag graag een biertje in de kroeg vlak naast het bedrijf. Vanaf het dakterras kijk je zo op de grachten en ’s zomers is het daar dus ook uitstekend vertoeven.

Functie

Als senior PHP programmeur zal je in dit bedrijf met een ervaren team samenwerken om zo een professioneel en goed getest product neer te zetten. Je zult vooral veel bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe en onderhouden van bestaande web applicaties. Daarnaast zal je als team ook samenwerken met andere teams om andere ontwikkelde systemen te integreren. Geautomatiseerde testen worden onder andere door jou geschreven, waardoor ervaring met unit testing handig kan zijn.

Als senior programmeur heb je ook de verantwoordelijkheid om actief deel te nemen in het gehele ontwikkelingstraject van het product en de code van je collega’s te beoordelen. Goede communicatieve skills zijn hiervoor essentieel en ook samenwerken is een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring;
 • Veel ervaring met het Symfony framework;
 • Ervaring in één of meer van de volgende gebieden is een pre; Unit testing, MySQL, Git, front-end development (JS, HTML, CSS)
 • Je streeft naar het vinden van out-of-the-box oplossingen;
 • Je vindt het leuk om in een klein team samen te werken;
 • Je hebt in zowel het Nederlands, als in het Engels, sterke communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring in het werken met Scrum is een pré;
 • Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche en nieuwe tools die worden gebruikt.

Aanbod

 • Aantrekkelijk salaris, afhankelijk van je ervaring;
 • Jaarcontract met uitzicht op vast contract;
 • Mogelijkheid tot een 32-urige werkweek;
 • Mogelijkheid om thuis te werken;
 • Goed budget voor training en cursussen;
 • Dagelijks gezamenlijke lunch;
 • Leuke bonussen!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.