PHP Developer centrum Haarlem


Introductie

Durf jij de uitdaging aan om als Medior PHP Developer een zee aan technische vraagstukken te tackelen?

Organisatie

Dit internationale bedrijf is een e-Commerce bedrijf met de focus op kinderspeelgoed. Zij houden zich dagelijks bezig met het bouwen en ontwerpen van webwinkels, software en overige systemen. Het bedrijf is werkzaam in zes landen en maakt gebruik van eigen e-Commerce oplossingen. Dit eigen systeem is multilingual en multicurrency. Het doel is om te zorgen dat klanten een zo goed mogelijke ervaring hebben tijdens het winkelen.

“Ship early, ship often”, zo luidt het motto van het development team. De projecten worden opgesplitst in kleine onderdelen en op het Trello bord geplaatst. Alle projecten worden door het development team opgebouwd en ontworpen. Van het idee, naar MVP tot het opleveren, het development team blijft bij iedere stap geheel verantwoordelijk.

Het kantoor ligt gelegen in het centrum van Haarlem, dichtbij de Grote of St. BavoKerk. Hier is een team van 4 medewerkers werkzaam. Het development team bestaat momenteel uit twee personen, hierbij zal jij als Medior Developer aansluiten. Binnen het team heerst een motiverende, proactieve en fijne werksfeer. Het team stelt zich informeel op en tijdens de lunch worden er altijd grappige en leuke verhalen gedeeld. Verder krijg je de ruimte om je kennis toe te passen en te ontwikkelen tot een echte Rockstar Developer. Het kantoor is op loopafstand bereikbaar van Station Haarlem. Vanaf Station Haarlem is het tien minuten lopen door het prachtige centrum van Haarlem.

Functie

Als Developer kom je te werken in het development team dat continu op zoek is naar nieuwe technieken. Iedere ochtend begint de dag met een meeting met jouw collega’s. Je gaat aan de slag met verschillende talen, onder andere met het eigen e-Commerce systeem, Laravel 5, PHP 7.3, Java, Python en jQuery. Het team biedt je een zee aan technische vraagstukken om te tackelen.

Functie-eisen

HBO/WO werk- en denkniveau;
2 jaar of meer professionele ervaring met Object Oriented PHP en Laravel 5;
Ervaring met CakePHP, Symfony, Zend, Phalcon, Go, Python en Ruby is een pré;
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend;
Je bent leergierig en pakt uitdagingen met beide handen aan.
Europees staatsburger.

Aanbod

Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
Een uitdagende baan met veel technische vraagstukken;
Ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling;
Een super stack aan verschillende talen;
Een Macbook Pro van de zaak met 2 externe schermen en heerlijke koffie.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.