PHP developer binnen IoT en Smart city omgeving


Introductie

Heb jij ambities op het gebied van IoT? Lijkt het je gaaf om jouw werk terug te zien in je eigen directe woonomgeving? En werk jij graag naast PHP ook met andere talen zoals Python en C++? Lees deze vacature dan snel verder door!

Organisatie

Deze organisatie richt zich op het veiliger, comfortabeler, aantrekkelijker en duurzamer maken van onze woonomgeving. Dit doen ze door oplossingen te bieden op het gebied van verlichting. In deze functie kun jij dan ook aan de slag met het doorontwikkelen van de software gericht op het beheren en besturen van de openbare verlichting. In onze huidige leefomgeving groeit namelijk de vraag naar het slim verlichten van de buitenruimte om bijvoorbeeld de CO2-uitstoot te verminderen en de kosten en energie te drukken. Hiermee spelen zij ook in op de ontwikkelingen op het gebied van Smart City en IoT. Met een een cloud-based telemanagementsysteem wordt op afstand de intensiteit van de openbare verlichting beheerd en bestuurd.

Inmiddels wordt door 200 gemeenten, provincies en de Rijkswaterstaat gebruikt gemaakt van de software. Daarnaast maakt ook één van de grote Nederlandse netbeheerders, die het onderhoud van ruim 650.000 ondergrondse stroomaansluitingen managet, gebruik van het product van dit bedrijf. Functies die een belangrijke rol spelen binnen het product zijn bijvoorbeeld het beheer en het dimmen van de verlichting, het energiemanagement en de aansturing van aannemers. Ter uitbreiding van het team wordt momenteel gezocht naar een allround developer met een grote schat aan PHP kennis.

Functie

Als het je leuk lijkt om te werken voor een bedrijf waarvan je iedere dag de resultaten ziet in het dagelijkse leven dan zit je hier op je plek. Tevens word je binnen deze applicatie niet beperkt tot puur PHP(symfony) want ook andere technieken komen veelvuldig aan bod. Zo wordt frontend kennis van bijvoorbeeld AngularJS zeer gewaardeerd. Ook is het handig als je bekend bent met systeembeheer, deployment processen, Git, CLI, etc. Tot slot is het een pré wanneer je ervaring hebt met Python of C++ , gezien er ook met deze talen gewerkt wordt.

In deze functie krijg je de mogelijkheid jezelf op persoonlijk en technisch vlak te ontwikkelen. Hierbij krijg je ook veel verantwoordelijkheid maar is er altijd de mogelijkheid tot sparren met collega developers in je scrumteam. De organisatie vindt het belangrijk om onderling goed samen te werken en elkaar te stimuleren en motiveren. Zie jij jezelf in deze omschrijving terug?

Functie-eisen

 • Je hebt goede ervaring met PHP en bij voorkeur Symfony;
 • Frontend ervaring en kennis van andere talen is een grote pre;
 • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en altijd op zoek naar nieuwe technologieën;
 • Eigen ontwikkeling vind je belangrijk en je streeft naar goede resultaten;
 • Je hebt passie voor je vak en weet anderen te inspireren;
 • Je kunt goed omgaan met verantwoordelijkheden en vindt klantrelatie belangrijk.

Aanbod

 • Een mooie, uitdagende baan met veel vrijheid en zelfstandigheid;
 • Een fulltime dienstverband, waarin je volop mogelijkheden krijgt om jezelf te verbeteren;
 • Uitstekend salaris met dito secundaire voorwaarden (bijvoorbeeld thuiswerk-mogelijkheden);
 • Tijd en budget om jezelf persoonlijk door te ontwikkelen;
 • En natuurlijk een erg gezellig team!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.