PHP developer bij Nederlandse volleybalbond


Introductie

Heb jij een hart voor sport en wil je als PHP developer een directe bijdrage leveren aan de dienstverlening van één van de grootste sportbonden? Kom dan werken bij de Nederlandse Volleybalbond te Utrecht. Hier werk je intensief samen met ruim 80 medewerkers, 500 vrijwilligers en 1200 verenigingen om de sport te stimuleren en te promoten.

Organisatie

Het hoofdkantoor van de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) is gevestigd op een mooie en zeer goed bereikbare locatie in Utrecht. Van hieruit worden de nationale competities en toernooien georganiseerd en wordt de ondersteuning van de nationale teams verzorgd.

De Nevobo is de overkoepelende organisatie voor zaal-, beach en zitvolleybal. In totaal zijn ruim 1200 volleybalverenigingen en bijna 125.000 volleyballers verbonden aan deze organisatie. Naast het organiseren van toernooien en competities is de Nevobo verantwoordelijk voor het organiseren en faciliteren van topvolleybal. Daarbij denken ze niet alleen na over de dag van morgen, maar wordt er telkens een Olympische cyclus vooruit gekeken.

Ook op ICT vlak heeft de Nevobo ambities, zo worden processen steeds meer geautomatiseerd en willen zij de dienstverlening voor de volleybalgemeenschap blijven ontwikkelen en uitbreiden. Dit door middel van het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten of applicaties in bestaande en nieuwe platformen. Om deze reden zijn zij op zoek naar een PHP Developer met hart voor de sport!

Functie

In de functie PHP developer lever je in teamverband een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van applicaties die ondersteuning bieden aan diverse administratieve processen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technische vragen en bugs en het vertalen van processen naar webbased applicaties. Je bouwt als PHP developer verder aan onder meer het competitiepakket, het relatiebeheersysteem, de websites en de apps. Tevens lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe applicaties en de technische realisatie hiervan. Je komt terecht in een informele, sociale en creatieve werkomgeving waar veel ruimte is voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je de kans om mee te denken en een directe bijdrage te leveren aan de dienstverlening en ICT ambities.

Functie-eisen

 • HBO werk- denk niveau, bij voorkeur informatica;
 • Kennis en ervaring met PHP (Symfony), MySQL, HTML5, JSON en XML;
 • Ervaring met de implementatie van koppelingen met externe applicaties (REST / SOAP);
 • Overziet de gevolgen van aanpassingen/uitbreidingen in systemen;
 • Ervaring met optimalisatie van systemen en databases is absoluut een pré;
 • Kennis en ervaring op het gebied van UX-design is een pré;
 • Je hebt hart voor teamsport, bij voorkeur voor volleybal.

Aanbod

 • Een mooie, uitdagende baan met veel vrijheid en zelfstandigheid;
 • Uitstekend salaris (€ 2.250 – € 3.750) o.b.v. een 38-urige werkweek (CAO Sport);
 • Een gezellig team en creatieve werkomgeving;
 • Vele mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.