PHP Developer bij Internetbureau


Introductie

Ben jij woonachtig in de buurt van Nunspeet en ontwikkel jij graag in een klein team? Wil je de websites en applicaties ontwikkelen voor o.a. de Hollandse Evenementen Group (bekend van WipeOut Nederland)? Lees dan snel verder!

Organisatie

Dit internetbureau in Nunspeet levert verschillende diensten. Ze bestaan nu bijna 10 jaar, waar de eerste jaren de meters zijn gemaakt met lokale projecten. Inmiddels ontwikkelen ze ook voor grote opdrachtgevers zoals de Holland Evenementen Groep, Inventum en oplossingen voor bedrijfsautomatisering. De meeste focus ligt op het MKB (bedrijven tot 50 werknemers) en iedere opdracht is maatwerk. Het bedrijf bestaat nu in totaal uit 8 werknemers waarvan 6 developers. Onlangs heeft zich ook een projectmanager zich bij het team gevoegd om meer structuur aan te brengen in de projecten. Buiten werktijd is de teamspirit ook goed te voelen en wordt er geregeld in het weekend een borrel gedronken (nu dan wel op afstand). En ben je het programmeren even zat? Daag dan eens je nieuwe collega’s uit voor en potje tafeltennis, -voetbal of darten!

Functie

Als developer kom je terecht in een team van 6 andere developers en 1 projectmanager. Als team werk je volgens de Scrum-methodiek aan projecten die een looptijd hebben van twee weken tot 3 maanden (sommige webapplicaties zijn ze al ruim een half jaar aan het bouwen). Onlangs isintern de overstap gemaakt naar het Laravel framework. Inmiddels is bijna alle legacy code omgezet en is het nieuwe platform volledig in gebruik.

Een van de grotere projecten waar je bij zal aansluiten is de ontwikkeling van de applicaties voor het NAH: specialisten in niet-aangeboren hersenletsel. De uitdagingen die hierbij komen kijken zijn securityvraagstukken (gezien je met medische gegevens werkt) tot het ontwikkelen van patiëntportfolio’s.

De ontwikkeling van jouw persoonlijke skills staat ook steeds meer onder de aandacht binnen het bedrijf. Wanneer de maatschappelijke situatie het weer toelaat willen ze Laravel-evementen gaan bezoeken en nu is het ook al mogelijk om PHP certificaten (van Zend) te behalen.

Functie-eisen

  • Je hebt al een aantal jaren ervaring met PHP, bij voorkeur 2;
  • Goede kennis van MySQL, HTML, CSS, Javascript en JQuery;
  • Kennis van Laravel is een pré;
  • Je bent klantgericht en weet de behoefte van de klant om te zetten in een technische oplossing.

Aanbod

  • Een marktconform salaris (kan oplopen tot 3500,-);
  • 25 vakantiedagen;
  • Een laptop van de zaak (Dell, ze ontwikkelen op Linux);
  • Opleidingsbudget in overleg;
  • Werken op de Veluwe in een natuurrijke omgeving;
  • Na 7 maanden uitzicht op een vast contract.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar c.engel@php-professionals.nl.