PHP developer bij een internationaal e-commerce bureau


Introductie

Is een zelfsturend projectgroep ook echt iets voor jou? Wil jij bijdragen aan de snelle groei van een internationaal e-commerce bureau? Dit is je kans: lees snel verder!

Organisatie

Voor een snel groeiend internationaal e-commerce bureau zijn wij opzoek naar meerdere Backend developers op Medior, Senior en Lead niveau op hun locaties te Groningen. Al 18 jaar is hun dagelijkse bezigheid het veranderen en verbeteren van de manier waarop merken met hun klanten communiceren door middel van de combinatie technologie, data en creativiteit. Zo houden zij altijd een voorsprong op de nieuwste ontwikkelingen in de constant veranderende digitale wereld waarin we leven.

Het bedrijf houdt zich bezig met onder andere klant-, kennis- en dealerportals, digitale transformaties, intelligente multichannel commerce platforms, tot aan Product Informatie Management systemen, digital marketing en staffing. Zo kunnen zij hun uiteenlopende klanten van A tot Z begeleiden.

Op een centrale plek, naast het station van Groningen, bevindt zich het stijlvol ingerichte kantoor wat uitkijkt op de Groningse grachten. Gezamenlijk, op basis van scrum, wordt er hier gewerkt aan succesvolle online concepten.

Functie

Binnen dit bedrijf wordt gewerkt in zelfsturende projectgroepen, ook wel autonome circles genoemd. De circles managen zichzelf, waar je geen managers hebt die je vertellen wat te doen. Een circle bestaat uit een teamlead, 2 seniors, 3 mediors en 1 junior. In een circle werk je op klantbasis aan grote projecten voor bekende en toffe klanten.

Door gezamenlijk projecten op te pakken inspireren de programmeurs elkaar en wordt kennis en informatieoverdracht het beste vormgegeven. Je werkt op basis van Scrum en in overleg met de klant ben je actief met verschillende uiteenlopen online concepten.

De teams zijn opgedeeld in Symfony of Magento 2 en het bedrijf is continu opzoek naar de beste programmeurs die goed binnen de bedrijfssfeer passen!

Join jij het team?

Functie-eisen

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;

PHP kent voor jou geen geheimen (medior/senior/lead niveau);

Minstens 2 jaar relevante werkervaring in Magento, Symfony of vergelijkbaar framework;

Ervaring met Git, Componist, MySQL;

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook de Engelse taal;

Je bent actief betrokken bij alle processen en verliest nooit iets uit het oog;

Je bent een kritisch denker en niet bang om je collega’s uit te dagen met jouw ideeën!

Aanbod

Een goed salaris gebaseerd op jouw profiel;

Een fulltime functie bij een jong en internationaal bedrijf;

24 vakantiedagen;

Je eigen laptop uitkiezen (Mac of Microsoft);

Kantoor op een toplocatie, goede bereikbaarheid met het OV;

Reiskostenvergoeding;

Alle kans om jezelf te ontwikkelen, inclusief mogelijkheid tot trainingen en het behalen van certificaten;

In de pauze gezamenlijk lunch, betaald door de zaak en voor de liefhebbers een potje tafelvoetballen;

Businesstrips naar het buitenland;

Informele sfeer met leuke borrels en uitjes zoals pizza party`s.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.