PHP Developer Backoffice Software Hengelo


Introductie

Ben jij zelfstandig en nieuwsgierig en spreekt kwalitatief hoogstaande code je aan? Lijkt het je leuk om binnen een ervaren SCRUMteam met de nieuwste technieken aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

Organisatie

Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat maakt kassa’s, personeelsplanning, bar-/keukenmanagement, tafelreserveringssoftware, websites en webshops. Van horeca tot retail en van Leisure tot zorg: elke ondernemer mag bij hen aankloppen. Ze spelen 24/7 proactief in op de markt. Met softwareontwikkeling, projectmanagement, systeemimplementatie, helpdesk en technische dienst in eigen beheer bieden zij zekerheid voor hun klanten.

De basis van dit bedrijf bestaat uit slimme code en ontwikkeling van ijzersterke programma’s. Ze draaien daarom ook als een tierelier en zijn daar trots op. Deze organisatie maakt altijd ruimte voor meer kwaliteit en is daarom op zoek naar talenten die zich in zowel de backoffice (cloud) als de frontoffice (POS app) omgeving verder willen ontwikkelen.

Met 6 vestigingen verspreid over heel Nederland en ruim 220 enthousiaste werknemers zijn ze breed georiënteerd. Voor hun vestiging in Hengelo zijn ze op zoek naar versterking. Binnen deze vestiging houden ze zich bezig met ontwikkelen van hoogwaardige kassasystemen (offline) en het backoffice van systemen / websites.

Je komt te werken in een leuk team en de werksfeer is informeel en gezellig. Zo wordt de lunch dagelijks verzorgd door de zaak en ga je samen met je collega’s pauzeren. Daarnaast is er de mogelijkheid om je collega’s tussen de bedrijven door kunt uitdagen voor een potje poolen. Ook worden er vaak dingen georganiseerd, waarbij alle vestigingen betrokken worden. Denk aan een personeelsfeest, kerstborrel of BBQ!

Functie

Voor de vestiging in Hengelo zijn we op zoek naar een gemotiveerde Backend Developer! Dankzij jou zijn inhouse ontwikkelde softwareoplossingen super snel en gebruiksvriendelijk. Je draait dan ook al een paar jaar mee in de ontwikkelwereld en houdt wel van een uitdaging. Je blijft jezelf ontwikkelen – daarbij helpen ze graag – en hakt zowel in teamverband als zelfstandig prima knopen door. Van ontwerp tot implementatie, frontoffice, backoffice, overal voel je je thuis. En daarbij is scrum voor jou geen rugbyterm. We geven je de ruimte om je in nieuwe ontwikkelingen te verdiepen.

Je hebt kennis van Symfony 3+ framework, Doctrine, NodeJS, MySQL én Linux. En GIT-repositories, command line, LAMP management skills… voor jou allemaal bekend en onder controle. Je hebt ervaring met code reviewing en het werken met API’s van derden. Code op de juiste wijze documenteren vind je trouwens heel normaal, en daar maak je je collega’s heel gelukkig mee. Cloud computing is geen probleem en zowel je Nederlands als Engels zijn prima. Bovendien zorgen je zelfstandigheid en nieuwsgierigheid ervoor dat je affiniteit met de leisurebranche, Unix en front-end development óók regelmatig nieuwe kennis en vaardigheden voorbrengt.

Er is op de werkvloer alles behalve sprake van een strenge hiërarchie. Er heerst eerder de sfeer van een familiebedrijf. Ze vinden het belangrijk dat je je thuis voelt en dat je jezelf kunt zijn. Het wordt daarom ook onwijs gewaardeerd als je leuke ideeën aanlevert. Op vrijdag kun je ook gezellig met je collega’s onder het genot van een biertje en bitterballen bijkletsen!

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond;
 • PHP heeft geen geheimen voor jou;
 • Je hebt kennis van Symfony 3+, Doctrine, NodeJS, MySQL én Linux;
 • Je vindt het interessant om op zoek te gaan naar nieuwe technieken;
 • Je hebt goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Je bent ambitieus, leergierig en een echte teamplayer!

Aanbod

 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Dagelijks een verse lunch van de zaak;
 • Extra vakantiedagen;
 • Vele doorgroeimogelijkheden (o.a. interne trainingen);
 • Veel technische vrijheid, binnen een team dat code levert van hoge kwaliteit;
 • De kans om te werken in een bedrijf, waar ze altijd openstaan voor jouw inbreng;
 • Een actieve personeelsvereniging met regelmatig leuke uitjes en een wekelijkse VrijMiBo!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.