PHP Developer


Introductie

Er met de door jouw ontwikkelde software voor zorgen dat toeristen geënthousiasmeerd worden voor hun volgende bestemming? Code van hoge kwaliteit schrijven en samenwerken met een team vol gepassioneerde specialisten? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze medior / senior PHP development functie in Den Bosch.

Organisatie

Dit fullservice internetbureau in Den Bosch is al 15 jaar gespecialiseerd in online citymarketing. Met maar liefst 24 medewerkers waarvan 10 gemotiveerde developers bedienen ze opdrachtgevers en diens (potentiële) klanten. Beschikbare informatie over bevolking, gebied of geschiedenis vormen vaak het startpunt van een mooie bestemmingswebsites. Het aanbod van een bestemming wordt op een aantrekkelijke manier neergezet. Hierbij staat online beleving centraal om toeristen te prikkelen om een bezoek te plannen aan potentiële bestemmingen en hun ervaringen te delen. Er wordt dus ingezet op een customer journey van begin tot het eind. Technisch gezien komen hier veel uitdagingen als flexibliteit bij kijken, die het meewerken aan dit platform interessant maakt.

Het online platform dat vier jaar geleden van de grond is gekomen, is in huis ontwikkeld en gebaseerd op Symfony. Er staat een complete rebuild van het product op stapel, dus hier zal met de nieuwste technieken op worden ingezet. Het implementatieteam heeft de afgelopen jaren al voor tientallen bestemmingen een maatwerkaansluiting gerealiseerd met het platform. Zowel op gebied van ontwikkelen van het product als van implementatie is de groei van het werk aanzienlijk waardoor dit bedrijf graag uitbreid met nieuwe developers in hun team!

Functie

Binnen deze platte organisatie wordt je niet verteld hoe je zaken aan moet pakken. Er is veel ruimte voor eigen input en het delen van je visie. Je vindt je weg binnen het gelijkwaardige team en draagt door het nemen van initiatief al snel je steentje bij. ’s Ochtends om 9u is het multidisciplinaire team klaar voor de daily standup en wordt maar weer eens duidelijk hoeveel cohesie er plaatsvindt als iedereen zo toegewijd met een product bezig is. Hierin onderscheidt jouw team en organisatie zich dan ook van die in andere functies: je hecht aan het bedrijf, de techniek en aan het product dat je aan het bouwen bent. Je kunt je hierin volop focussen op software development, want het klantcontact behoort niet tot jouw taken. Je werkt voornamelijk backend (Symfony) en richt je hierin ook op databases, maar dat je je weg vindt in een stukje frontend maakt dat je van grote waarde bent als developer in dit team.

Functie-eisen

 • Uitgebreide werkervaring als developer;
 • Kundig in PHP, OOP en frameworks als Symfony of Laravel;
 • Daarnaast kun je ook uit de voeten met frontend technieken;
 • Je bent bekend met Agile werken;
 • Je kunt problemen oplossen door best practices en principles te gebruiken, bijvoorbeeld SOLID en design patterns;
 • Je streeft naar het schrijven van uitstekende kwaliteit code.

Aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • Een informele werkplek en -cultuur met korte lijnen en zo min mogelijk bureaucratie;
 • Een omgeving waarin verder leren en persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd door bezoek van evenementen en conferenties;
 • Een mooi pand in Den Bosch met een terras en gratis parkeerplaatsen;
 • Iedere dag een gezamenlijke lunch en vers fruit op kantoor met je collega’s, wat echt zorgt voor een ‘thuisgevoel’.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.