PHP Developer


Introductie

Ben jij gek op kamperen en wil je deze passie delen met anderen door kamperen makkelijker, maar vooral cooler te maken? Is bouwen aan nieuwe producten binnen een start-up omgeving iets wat écht bij jou past? Lees dan snel verder!

Organisatie

Tegenwoordig ben je binnen no-time aan de andere kant van de wereld. Steeds vaker gaan mensen op vakantie, maar denk jij daarbij ook nog wel eens aan de mogelijkheid om te slapen in een tent? Deze snelgroeiende start-up in Leiden heeft als doel om kamperen een stuk toegankelijker te maken. Kamperen moet overal kunnen en de missie is om het kamperen weer cool te maken. Zij ontwikkelen een platform wat vergelijkbaar is met Airbnb, met als verschil dat er geen kamers maar meer dan 600 kampeerplaatsen worden aangeboden. Niet alleen op campings, maar ook in tuinen, op dakterrassen of op een stuk privé land.

Het platform bestaat inmiddels 2,5 jaar en maakt een enorme groei door. Ten opzichte van vorig jaar was de totale groei in gebruikers dit jaar bijvoorbeeld 500%. Recent hebben ze zelfs vergelijkbare platformen uit Engeland en België overgenomen. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij investeerders en inmiddels en samen met hen is een concreet investeringsplan uitgeschreven om de potentie van dit platform te doen verwezenlijken. Goed om te weten is dat deze startup onderdeel is van een gevestigd reclamebureau dat al 20 jaar zijn strepen verdiend. Vanuit het development team van deze onderneming is het platform ontwikkeld. Met hulp van de investeringen willen ze op een verantwoorde manier de nieuwe startup zelfvoorzienend maken, waarbij ze op dit moment het team willen gaan opzetten. Jij bent dus de volgende persoon die vol goede energie wil bouwen aan het nieuwe product. Dit betekent dat je volop aan het sparren bent en programmeren een deel van je werkzaamheden is, naast het uitdenken van ideeën en onderwerpen.

Naast al dat harde werken is het een ontzettend informeel en gezellig bedrijf. Jaarlijks staat een tripje naar de Ardennen op de planning. Niet vanuit het perspectief om verplicht wat aan teambuilding te doen, maar puur om met elkaar de successen te vieren en even met elkaar te genieten.

Functie

Je zal bezig zijn met de doorontwikkeling van het platform. Deze staat al, maar middels de aanstaande investeringen willen ze bij dit bedrijf de komende periode hier enorme stappen in maken. Mogelijkheden genoeg, en dit biedt jou de kans om mee te denken over de koers die gevaren gaat worden. Als developer ben je dus fullstack bezig met verschillende onderdelen; denk aan onderwerpen als bijvoorbeeld de sign-up flow, een management rapportage of de bookingsflow. Elk aan te passen onderdeel is over nagedacht, dus je bent niet alleen bezig met het maken van code. Het is belangrijk dat jij vanuit de gebruikerskant jezelf kunt inleven en ideeën kunt formuleren over wat er beter kan. Kortom: jij bepaalt, hebt verantwoordelijkheid en oefent invloed uit op hoe het product eruit komt te zien.

Het platform is gebouwd op het Symfony framework. Aangezien je intensief samenwerkt en regelmatig contact hebt over de stand van zaken met je collega’s, zit je fysiek samen met het team van acht andere developers van de zusteronderneming van deze startup. Zo heb je nog genoeg mogelijkheden om te sparren, gezien deze collega’s ook de ontwikkelaars zijn geweest van het platform dat er nu staat. Daarnaast is persoonlijke ontwikkeling bij dit bedrijf een van de speerpunten. Het heeft ervoor gezorgd dat de developers waar je mee samen komt te werken hier langere tijd met plezier vertoeven, gezien ze nooit het gevoel hebben dat ze hun plafond hebben bereikt. Deze ontwikkeling wordt ondersteund door met een doelgericht ontwikkelplan, een opleidingsbudget en de mogelijkheden om conferenties te bezoeken. Hier leer je genoeg van, en mocht je de ambitie hebben om in de toekomst het team van deze startup te gaan leiden, is dit zeker een stap die binnen de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

 • Je hebt tussen de 3 en 5 jaar ervaring met PHP;
 • Verder heb je ervaring met MVC-frameworks (bijv. Laravel of Symfony);
 • Je bent communicatief vaardig – je deinst niet terug voor een stevig gesprek met als onderwerp de verbetering van het product;
 • Je hebt een kritische blik;
 • Aan een snelgroeiend product als dit bouw je het liefst met een ander, daarom ben jij een ster in samenwerken en deel je je enthousiasme met het team.

Aanbod

 • Werken aan een gaaf product met veel groeimogelijkheden;
 • Een hecht team wat vaak zelf eens de tent van zolder haalt om te gaan kamperen;
 • 24 vakantiedagen om zelf vakantie te vieren;
 • Een opleidingsbudget wat verder uitgebreid kan worden indien hier vraag naar is;
 • Uitzicht op een lead-rol;
 • Een goed geregelde lunch, honger kennen ze hier niet!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.