PHP Developer


Introductie

Word jij warm van Magento opdrachten op grote schaal? Wil jij verder groeien binnen jouw vakgebied met daarbij de nodige hulp? Dan is deze vacature bij een E-Commerce bedrijf in Leek wellicht iets voor jou!

Organisatie

Dit bedrijf richt zich op E-Commerce opdrachten van grote omvang en is één van de unieke organisaties in Nederland die Magento Enterprise partner is. Het is een professionele organisatie met grote ambities, alles is tot in de puntjes doordacht. Vandaag de dag weten ze al wat ze te wachten staat tot 2030. Hierdoor zijn professionele doelen geconcretiseerd, zijn ze ambitieus, maar ook schaalbaar en innovatief. Niet alleen is de ontwikkeling van de organisatie belangrijk, maar ook de medewerkers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen. Het gave is dat dit bij deze organisatie ook echt concreet is: Zo wordt er dagelijks minimaal 1 uur besteed aan leertijd en op vrijdag is het Contributionday: een hele dag gericht op de ontwikkeling van de medewerkers!

De organisatie heeft twee vestigingen, in Leek en Zwolle. Beide IT teams werken met elkaar samen, wanneer het je leuk lijkt kun je dan ook met de bedrijfsauto onderling uitwisselen op locatie. Juist omdat de teams op die manier, en door het dagelijks video bellen, veel met elkaar schakelen maak je deel uit van de gehele organisatie. Het mooie is dat iedere medewerkers gaat voor hetzelfde doel: “de grootste” van Nederland worden! Ze weten waar ze het over hebben en er wordt met passie en liefde voor het vak gewerkt.

Functie

Je gaat aan de slag als Magento/PHP developer, ervaring met Magento is een pré maar mocht je hier nog niet bekend mee zijn krijg je alle ruimte dit te leren. Deze opgedane kennis wordt onderbouwt door het behalen van certificaten.Je maakt deel uit van een het IT team bestaande uit 10 developers in Zwolle en 20 developers in Leek. Onderling wordt veel samen gewerkt door middel van video calls of als uitwisseling naar de andere vestiging(hiervoor is een bedrijfsauto beschikbaar). Ook wordt het werken vanuit huis steeds meer gestimuleerd. De werkdag start je met je scrumteam doormiddel van de stand-up. Je gaat vervolgens werken aan uiteenlopende opdrachten, zoals: het bouwen van Magento 2 Commerce platform of het bouwen van een complete maatwerkapplicatie. Klanten waarvoor je werkt zijn onder andere Riviera Maison, Toychamp en Sport2000.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring;
 • Je hebt ruime ervaring met PHP;
 • Ervaring met Magento is een pré;
 • Je bent communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Je bent bekend met het werken binnen scrum of hebt eerder in een scrumteam gewerkt;
 • Werken in een gezellig team is aan jou besteed!

Aanbod

 • Een salaris dat aansluit bij jouw ervaring;
 • Een opleidingsbudget;
 • 26 vakantiedagen en een pensioenregeling;
 • Een aantrekkelijke leaseregeling of reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken eenmaal per sprint;
 • En natuurlijk alle (vrijdag)middagborrels, uitjes en events met je collega’s.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.