PHP Developer


Introductie

Zijn er weinig dingen die jij liever doet dan jouw Laravel expertise in de praktijk brengen ten bate van afwisselende projecten? Als gezelligheidsdier deel uitmaken van een informeel team vol vakidioten? Dan biedt dit bedrijf in Boxtel jou de perfecte kans!

Organisatie

Dit bedrijf houdt zich al bijna twintig jaar bezig met het ontwikkelen van logistieke systemen, internet portals, mobiele applicaties, games, webshops én websites. Een groep sterke software specialisten houden zich dagelijks bezig met deze verschillende software projecten. Dit informele bedrijf onderscheidt zich van andere bureaus door de uitstekende service- en dienstverlening: hands-on, praktisch én professioneel. Voorbeelden van projecten zijn een inhouse ontwikkeld mobiel betaalplatform waar veel api’s bij komen kijken. Ook extra flexibiliteit en schaalbaarheid zijn uitdagingen die in projecten veelvuldig terugkomen. Deze gezellige groep vakidioten hecht veel waarde aan innovatie en nieuwe technieken. Zo wordt er gewerkt met Laravel en Vue.js en wordt er ieder kwartaal een Code dag gehouden om bij elkaar te zitten om samen te innoveren en resultaten van zo’n dag te presenteren. Uiteraard wordt zo’n dag altijd afgesloten met koud bier en lekker eten. Op dit moment bestaat het team uit 11 man, drie mobile developers, zeven backenders en een project manager. Op basis van expertise worden project teams samengesteld om vervolgens creatieve oplossingen te realiseren middels solide code. Er wordt gewerkt vanuit een prima bereikbaar en mooi kantoor in Boxtel.

Functie

Binnen het team neem jij de rol aan van backend developer. Je werkt in projectteams variërend van twee tot vijf collega’s samen aan afwisselende projecten die parallel aan elkaar lopen. Je gaat uit van de klantwens en weet dit te verwerken in het product. Nieuwe projecten worden gemiddeld in drie tot vier maanden gerealiseerd en daarnaast creëer je ook nieuwe functionaliteiten voor doorontwikkeling van eerder ontwikkelde software. Door jouw expertise neem je collega-developers mee in jouw ideeën en vind je het ook tof om te horen hoe zij er over denken. Hiervoor gebruik je al je skills in PHP, OOP, Laravel en wellicht zelfs een stukje Vue.js of mobile. Jouw ervaring maakt dat je jezelf snel wegwijs maakt in de repositories en libraries van de lopende projecten en je schrikt ook niet van het maken van een aanpassing in legacy code van bestaande klanten.

Kortom; afwisselende projecten en werken met Laravel binnen een gemotiveerd en gezellig team.

Functie-eisen

 • Een flinke dosis kennis van PHP, OOP en Laravel;
 • Je bent goed in het ontwikkelen van Restful API’s en weet hoe je andere systemen of API’s koppelt en integreert;
 • Ervaring met Vue.js is een pre;
 • Je hebt ervaring met GIT, Pull Requests, Code Reviews, CI/CD, unit testing en Docker;
 • Je bent een sociale codeklopper die het leuk vindt om in een team samen te werken.

Aanbod

 • Een informeel, ambitieus team waar je mee werkt aan verschillende projecten met de nieuwste technieken;
 • Een marktconform salaris afgestemd op jouw ervaring en kennis;
 • Gezellige team-avondjes met zo nu en dan een barbecue of kroeg-avond;
 • Een prima bereikbare werkplek met voldoende parkeergelegenheid en op 10 minuten loopafstand van het treinstation;
 • Een goede pensioen- en reiskostenregeling;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. ieder kwartaal een dag om nieuwe technieken en dingen uit te proberen op development gebied!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.