PHP Backend Developer Oud Gastel


Introductie

Zie jij een uitdaging in het meebouwen aan een nieuwe headless e-commerce platform? Lijkt het je leuk om te werken bij een snelgroeiend bedrijf waar veel ruimte is om mee te groeien? Dan is deze vacature als PHP Backend Developer wellicht iets voor jou!

Organisatie

Dit bedrijf is opgericht in 2007 en gevestigd in Oud Gastel in de buurt van Breda en Roosendaal. Dit bedrijf is een online dierenapotheek dat producten, informatie en service voor dieren ondersteunt. Het is dé dierenwinkel van Nederland met het grootste assortiment, met meer dan 15.000 kwalitatieve producten. Alles wat er wordt gedaan, wordt geadviseerd en gecontroleerd door dierenartsen waardoor het bedrijf bekend staat om zijn hoge kwaliteit. Dat ze hier goed mee op weg zijn blijkt wel, want jaarlijks worden er meer dan een miljoen pakketten verstuurd naar klanten in onder andere Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Oostenrijk.

Bij dit bedrijf werken er meer dan 150 mensen die zich bezighouden met marketing, klantenservice, web development, inkoop en logistiek. Samen zijn zij bezig om het bedrijf nog meer te laten groeien en dat is de afgelopen jaren ook zeker gelukt. Het bedrijf won de Webshop Award tijdens de Dutch Pet Awards ’19.

Met het team wordt er veel samengewerkt waardoor er korte lijnen zijn. Er heerst een open een hechte cultuur waarin iedere collega de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen. Op dit moment is het bedrijf zo hard aan het groeien dat ze het development willen uitbreiden en daarom zijn zij opzoek naar jou!

Functie

Als PHP Backend Developer bouw je mee aan het nieuwe headless e-commerce platform. Het bedrijf is op zoek naar iemand die een heldere visie heeft hoe je bepaalde programmeerconcepten moet toepassen en dit ook kan overbrengen aan collega’s. Je hebt een zorgvuldige en nette programmeerstijl en werkt zelfstandig en accuraat. Als teamplayer denk je mee over de ontwikkeling van nieuwe API-integraties, functionaliteiten en bedrijfsprocessen binnen het nieuwe e-commerceplatform. Je voelt je verantwoordelijk voor het succes van het team en het bedrijf en werkt graag in een informele maar doelgerichte omgeving.

Als Developer begin je dagelijks tussen 08:00 en 09:30 met een versgemalen kop koffie of thee. Je start je laptop op, opent code editor en start je docker containers zodat je aan de slag kan. Om 09:30 wordt er bij de dagelijkse stand-up besproken hoe de voortgang gaat van de sprint. Hierna ga je aan de slag met de bouw van een API Endpoint voor een nieuwe feature. Door eerder onderzoek te hebben gedaan en overleg met de Frontend Developer weet je hoe deze gebouwd moet worden. Hier schrijf je ook unit-tests voor. De nieuwe API Endpoint test je lokaal nog een keer goed met Postman en je maakt daarna een nieuwe pull-request aan. Op de laatste dag van de sprint wordt er als team voor gezorgd dat alle taken klaar zijn en je volledig kunt storten op het testen op de accepatie omgeving van het platform. Eventuele bugs weet je snel te identificeren en op te lossen door een hotfix aan te maken. Wanneer je een drukke dag hebt en je je hoofd leeg wil maken, is daar ook ruimte voor. Er zijn altijd wel collega’s in voor een portje tafelvoetbal of een wandeling tijdens de lunch.

Functie-eisen

 • Je hebt 3 jaar ervaring met PHP;
 • Je hebt HBO denk- en werkniveau;
 • Je hebt ervaring met Laravel, Symfony of een vergelijkbaar framework;
 • Je hebt ervaring met het bouwen en integreren van API’s;
 • Je hebt ervaring met schrijven van tests;
 • Je bent leergierig en wil constant verbeteren;
 • Je bent zelfstandig, maar ook een echte teamplayer.

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Gevarieerde werkzaamheden in een sterk groeiend en jong bedrijf;
 • Goede begeleiding door veel interne kennis over de applicaties;
 • Intensieve samenwerking met het gehele team;
 • Ruimte voor eigen inbreng;
 • Laptop van de zaak;
 • Mogelijkheid tot knuffelen met kantoorhonden;
 • Goede kop koffie en een tafelvoetbaltafel.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl