Over PHP Professionals


PHP Professionals is een recruitmentbureau. Sinds 2010 werft en selecteert PHP Professionals ervaren en enthousiaste PHP developers voor diverse organisaties. Omdat wij ons alleen bezig houden met de PHP markt en andere IT disciplines links laten liggen, kunnen wij specifieker op zoek gaan naar de juiste developers. De focus binnen onze zoektocht naar talent ligt op het gebied van web, internet, mobile en applicatieontwikkeling. Omdat onze recruiters ook kennis over PHP hebben wordt het matchen van bedrijf en php developer nog makkelijker!

Onze werkwijze is helder, alle betrokkenen weten waar de verwachtingen liggen. Ook is er een vast aanspreekpunt, dat maakt communiceren wel zo prettig. Wij werken met exclusieve developers en talenten uit ons netwerk. Wij benaderen potentiële werknemers en kunnen mee helpen bij het bepalen van de beste aanpak voor plaatsing van de developers in kwestie.

Voor bedrijven zoeken wij gericht naar die ene php programmeur die bij de organisatie past en de functie perfect kan vervullen. PHP developers worden door ons geholpen in de zoektocht naar de ideale baan. Zo brengt PHP Professionals bedrijf en kandidaat bij elkaar! Bent u op zoek naar de beste PHP ontwikkelaar? Of zoek jij de perfecte baan? Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van onze enthousiaste teamleden.

Gespecialiseerd in
PHP vacatures

Wij richten ons puur en alleen op PHP en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en
intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons team


Bas

Bas Koppes

Verantwoordelijk voor Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland

Al jaren ben ik actief als PHP recruiter in de regio's Noord & Oost en nog steeds doe ik het met ontzettend veel plezier. Het voelt goed om (soms lastige) wensen te vertalen naar concreet resultaat voor zowel developers als bedrijven. Verwacht geen ja-knikker wanneer je me spreekt. Ik zal je soms goed aan de tand voelen, maar altijd met als doel om de service richting jouw ten goede te komen. Ik praat veel, maar nooit doelloos. Mocht je wel doelloos willen ouwehoeren moet je over sport, muziek of festivals beginnen. Hopelijk spreken we elkaar snel

Kirsten

Kirsten Tol

Resource Manager

Contacten leggen met mensen die werkzaam zijn binnen de ICT, daar krijg ik nou energie van! Ik blijf zo niet alleen op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, maar leer ook iedere dag weer van de persoonlijke verhalen die er spelen. Van huis uit is de ICT mij met de paplepel ingegoten. Er ging geen dag voorbij of mijn vader had weer een computer uit elkaar gehaald of een nieuwe gadget aangeschaft. Inmiddels ben ik alweer sinds 2013 actief in de wereld van IT recruitment en kijk er naar uit om dit werk nog velen jaren te mogen doen. Een keer sparren? Neem vooral contact op!

Cindy

Cindy Engel

Verantwoordelijk voor Gelderland

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij PHP Professionals. Binnen het team ben ik gestart als Resource Consultant en ondersteunde ik alle Recruiters binnen PHP Professionals met als doel het vinden van de beste kandidaten. Na het afronden van mijn voltijd studie Human Resource Management wist ik dat ik het hele plaatje wilde gaan beheersen: de beste matches maken tussen kandidaten en bedrijven! Graag zet ik als Recruitment Consultant bij PHP Professionals een bak energie en creativiteit in om samen (op de langere termijn) tot een mooi resultaat te komen.

Roël

Roël van Sonsbeek

Verantwoordelijk voor de provincies: Zuid-Holland, Noord-Brabant, Limburg en Zeeland.

Na mijn studie Militaire Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam, ben ik in 2019 aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij PHP Professionals. Vanuit mijn wetenschappelijke opleiding breng ik een stukje kritisch denken mee. Hierdoor ben ik altijd benieuwd naar de dieperliggende drijfveren van de mensen waarmee ik in contact kom. Ik ben er van overtuigd dat degene die binnen dit vak de juiste vragen stelt, het best zijn werk kan doen voor de kandidaat. Vanuit de informatie die je opdoet een ideale match maken, is een van de tofste dingen die er is! Om dit binnen de uitdagende en dynamische wereld van de IT te doen, maakt het alleen maar mooier.

Thomas

Thomas Steinmetz

Verantwoordelijk voor de provincies: Noord-Holland en Utrecht

Na het afronden van de opleiding International Business & Management Studies, ben ik met veel enthousiasme aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij PHP Professionals. Naast de diversiteit van het werk en de leuke collega’s, haal ik mijn voldoening vooral uit het feit dat je echt iets kan betekenen voor zowel het bedrijf als de ontwikkelaar. Dit maakt dat ik dagelijks met veel plezier te werk ga. Ik heb de verantwoordelijkheid gekregen over de provincies Noord-Holland en Utrecht. Binnen deze regio’s ga ik me hard maken om enerzijds bedrijven zo goed mogelijk te assisteren bij het invullen van openstaande vacatures. Anderzijds help ik ontwikkelaars in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Door middel van uitgebreide gesprekken met beide partijen breng ik de wensen en behoeften in kaart, met als doel een zo goed mogelijke match vinden.

Yasmin

Yasmin Polatci

Werkzaam als Resource Consultant

Mijn naam is Yasmin Polatci, 23 jaar en een nuchtere meid uit Noord-Holland. Ik ben werkzaam als Resource Consultant bij PHP Professionals. Op dit moment zit ik in het 3e jaar van mijn studie Tourism Management. Hoewel deze baan als Resource Consultant niet aansluit op mijn studie, wist deze baan mij wel te enthousiasmeren. Ik ben een persoon die opzoek is naar uitdagingen en ik weet zeker dat deze functie mij daarbij gaat helpen. Ik vind het leuk om met mensen in gesprek te gaan en er achter te komen waar hun interesses liggen om op die manier de juiste baan voor ze te vinden.

Isa

Isa Meyn

Werkzaam als Resource Consultant

Ik ben Isa Meyn en ik kom uit Monnickendam. Ik studeer Economics & Business Economics aan de UvA. Ik ben aan deze studie begonnen omdat ik de vakken economie, wiskunde en management & organisatie het leukste vond, deze drie worden gecombineerd in mijn studie.

Ik ben nauwkeurig en leergierig, en om mijn studie aan te vullen ben ik gestart als Resource Consultant bij PHP Professionals. Ik word enthousiast van het werken met mensen en daarom ben ik zo blij met deze baan, die voor mij het kantoorleven combineert met een vleugje sociaal. Verder ben ik ambitieus, hou ik van een grapje en ben ik niet vies van een uitdaging!