Over PHP Professionals


PHP Professionals is een recruitmentbureau. Sinds 2010 werft en selecteert PHP Professionals ervaren en enthousiaste PHP developers voor diverse organisaties. Omdat wij ons alleen bezig houden met de PHP markt en andere IT disciplines links laten liggen, kunnen wij specifieker op zoek gaan naar de juiste developers. De focus binnen onze zoektocht naar talent ligt op het gebied van web, internet, mobile en applicatieontwikkeling. Omdat onze recruiters ook kennis over PHP hebben wordt het matchen van bedrijf en php developer nog makkelijker!

Onze werkwijze is helder, alle betrokkenen weten waar de verwachtingen liggen. Ook is er een vast aanspreekpunt, dat maakt communiceren wel zo prettig. Wij werken met exclusieve developers en talenten uit ons netwerk. Wij benaderen potentiële werknemers en kunnen mee helpen bij het bepalen van de beste aanpak voor plaatsing van de developers in kwestie.

Voor bedrijven zoeken wij gericht naar die ene php programmeur die bij de organisatie past en de functie perfect kan vervullen. PHP developers worden door ons geholpen in de zoektocht naar de ideale baan. Zo brengt PHP Professionals bedrijf en kandidaat bij elkaar! Bent u op zoek naar de beste PHP ontwikkelaar? Of zoek jij de perfecte baan? Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van onze enthousiaste teamleden.

Gespecialiseerd in
PHP vacatures

Wij richten ons puur en alleen op PHP en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en
intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons team


Jan Jacob

Jan Jacob Kroeb

Verantwoordelijk voor de provincie Noord-Holland

Binnen PHP Professionals ben ik verantwoordelijk voor het uit de brand helpen van bedrijven in de regio Utrecht. Wanneer bedrijven ons inschakelen is de nood vaak al aan de man en des te groter de dankbaarheid wanneer we de juiste persoon voor de openstaande vacature hebben gevonden.

Daarnaast vind ik het dagelijkse contact met vele verschillende personen erg boeiend. Iedere developer heeft zijn of haar eigen verhaal en ik blijf het bijzonder vinden om in zo’n kort tijdsbestek een hechte band op te kunnen bouwen met iemand.

In mijn privé leven zijn sport, familie, vertrouwen en integriteit belangrijk. Van mij als recruiter kun je dus verwachten dat ik op een eerlijke en transparante wijze ga vechten voor de overwinning (jouw nieuwe baan)!

Bas

Bas Koppes

Talent Officer

Jarenlang heb ik als Recruitment Consultant mensen de oren van het hoofd gekletst. Nooit doelloos en veelal met het beoogde resultaat. Op een persoonlijke, transparante en oprechte manier heb ik developers en bedrijven samen gebracht. Als Talent Coach deel ik mijn kennis en ervaring met onze recruiters om ze bij te staan in hun eigen ontwikkeling. Wees niet bang dat ze meer gaan praten, dit doen ze alleen wanneer dit onze dienstverlening richting jou ten goede komt!

Jessica

Jessica Huibers

Verantwoordelijk voor de provincie Gelderland

Het dagelijkse contact met verschillende personen met ieder een eigen verhaal spreekt mij enorm aan. Dit was voor mij ook de reden om de studie HRM te gaan volgen. Na het behalen van deze bachelor diploma ben ik werkzaam geweest als directiesecretaresse waarin klantcontact centraal stond. In mijn huidige rol als recruitment consultant hecht ik veel waarde aan het opbouwen van een goede band met zowel kandidaten als klanten. Mijn doel is behaald wanneer ik voor deze mensen daadwerkelijk iets kan betekenen, door hen te helpen in de zoektocht naar de ideale baan en kandidaat!

Kirsten

Kirsten Tol

Resource Manager

Contacten leggen met mensen die werkzaam zijn binnen de ICT, daar krijg ik nou energie van! Ik blijf zo niet alleen op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, maar leer ook iedere dag weer van de persoonlijke verhalen die er spelen. Van huis uit is de ICT mij met de paplepel ingegoten. Er ging geen dag voorbij of mijn vader had weer een computer uit elkaar gehaald of een nieuwe gadget aangeschaft. Inmiddels ben ik alweer sinds 2013 actief in de wereld van IT recruitment en kijk er naar uit om dit werk nog velen jaren te mogen doen. Een keer sparren? Neem vooral contact op!

Cindy

Cindy Engel

Werkzaam als Resource Consultant

Mijn naam is Cindy Engel en ik ben werkzaam bij PHP Professionals als Resource Consultant. Ik zit nu in het derde jaar van de studie Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Na het afronden van mijn stage in januari 2019 wilde ik graag mijzelf (nog) verder ontwikkelen in het vak HR, dus was ik op zoek naar een bijbaantje wat daarbij aansluit. In mijn zoektocht kwam ik direct iets tegen wat mij aansprak en mijn aandacht greep: de vacature als Resource Consultant bij NGage PHP Professionals! Een baan waar ik meer ervaring kan opdoen en mijn kennis kan verbreden over werving en selectie. Elke dag een nieuwe uitdaging waar ik mijn creativiteit en energie in kwijt kan: vacatures schrijven en hunten naar de beste kandidaten!

Roël

Roël van Sonsbeek

Verantwoordelijk voor de provincie Zuid-Holland

Na mijn studie Militaire Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam, ben ik in 2019 aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij PHP Professionals. Vanuit mijn wetenschappelijke opleiding breng ik een stukje kritisch denken mee. Hierdoor ben ik altijd benieuwd naar de dieperliggende drijfveren van de mensen waarmee ik in contact kom. Ik ben er van overtuigd dat degene die binnen dit vak de juiste vragen stelt, het best zijn werk kan doen voor de kandidaat. Vanuit de informatie die je opdoet een ideale match maken, is een van de tofste dingen die er is! Om dit binnen de uitdagende en dynamische wereld van de IT te doen, maakt het alleen maar mooier.

Thomas

Thomas Steinmetz

Verantwoordelijk voor de provincies: Noord-Holland en Utrecht

Na het afronden van de opleiding International Business & Management Studies, ben ik met veel enthousiasme aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij PHP Professionals. Naast de diversiteit van het werk en de leuke collega’s, haal ik mijn voldoening vooral uit het feit dat je echt iets kan betekenen voor zowel het bedrijf als de ontwikkelaar. Dit maakt dat ik dagelijks met veel plezier te werk ga. Ik heb de verantwoordelijkheid gekregen over de provincies Noord-Holland en Utrecht. Binnen deze regio’s ga ik me hard maken om enerzijds bedrijven zo goed mogelijk te assisteren bij het invullen van openstaande vacatures. Anderzijds help ik ontwikkelaars in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Door middel van uitgebreide gesprekken met beide partijen breng ik de wensen en behoeften in kaart, met als doel een zo goed mogelijke match vinden.

Yasmin

Yasmin Polatci

Werkzaam als Resource Consultant

Mijn naam is Yasmin Polatci, 23 jaar en een nuchtere meid uit Noord-Holland. Ik ben werkzaam als Resource Consultant bij PHP Professionals. Op dit moment zit ik in het 3e jaar van mijn studie Tourism Management. Hoewel deze baan als Resource Consultant niet aansluit op mijn studie, wist deze baan mij wel te enthousiasmeren. Ik ben een persoon die opzoek is naar uitdagingen en ik weet zeker dat deze functie mij daarbij gaat helpen. Ik vind het leuk om met mensen in gesprek te gaan en er achter te komen waar hun interesses liggen om op die manier de juiste baan voor ze te vinden.