Ons Team

Jan Jacob

Jan Jacob Kroeb

Verantwoordelijk voor de provincies: Utrecht en Zuid-Holland
Binnen PHP Professionals ben ik verantwoordelijk voor het uit de brand helpen van bedrijven in de regio Utrecht. Wanneer bedrijven ons inschakelen is de nood vaak al aan de man en des te groter de dankbaarheid wanneer we de juiste persoon voor de openstaande vacature hebben gevonden.

Daarnaast vind ik het dagelijkse contact met vele verschillende personen erg boeiend. Iedere developer heeft zijn of haar eigen verhaal en ik blijf het bijzonder vinden om in zo’n kort tijdsbestek een hechte band op te kunnen bouwen met iemand.

In mijn privé leven zijn sport, familie, vertrouwen en integriteit belangrijk. Van mij als recruiter kun je dus verwachten dat ik op een eerlijke en transparante wijze ga vechten voor de overwinning (jouw nieuwe baan)!

Bas

Bas Koppes

Verantwoordelijk voor de provincies: Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Flevoland
Als man van 2 meter 08 weet ik wat het is om in de aandacht te staan van buitenstaanders. Vaak is het leuk mits het op een persoonlijke en oprechte manier gebeurt. Zo kun je ook mijn stijl omschrijven.
Ik ben transparant, persoonlijk en efficiënt. Als voormalig IT Consultant heb ik veel interesse in de mogelijkheden van de hedendaagse technologie en kan ik dit in deze baan combineren met mijn andere passie: mensen. Ik praat veel maar nooit doelloos. Alle vragen zijn er op gericht om je op een duurzame en goede manier van dienst te zijn!

Marieke

Marieke van Lierop

Verantwoordelijk voor de provincies: Noord-Brabant, Zeeland en Limburg
Na het afronden van mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie aan de UvA, ben ik sinds september 2015 aan de slag binnen het mooie team van PHP Professionals. Ik ga uitgebreid in gesprek met kandidaten en klanten om op basis van de persoon, het bedrijf, (technische) kwaliteiten en wensen, goede matches te kunnen maken. Mijn uitdaging is om het IT-team van de klant op volle kracht te krijgen en om een kandidaat zo goed mogelijk te begeleiden naar een nieuwe job. Het moment waarop zij enthousiast zijn over hun kennismaking en besluiten met elkaar te willen gaan samenwerken, bezorgt mij een boost aan energie!

Jacco

Jacco Visser

Verantwoordelijk voor de provincies: Noord- en Zuid-Holland
Al meerdere jaren ben ik binnen PHP Professionals verantwoordelijk voor de mooiste provincies van Nederland, namelijk Noord- en Zuid-Holland. 🙂 Ik ben zelf opgegroeid in Enkhuizen, een klein VOC stadje in West-Friesland en heb verder gewoond in Amsterdam (Noord), Hoorn en tegenwoordig in de prachtige stad Alkmaar. Bijna dagelijks worden we gebeld door bedrijven & start-ups die PHP Developers zoeken. De vraag is echt enorm, met name rondom Amsterdam. Aan mij de taak om hier bovenop te zitten en blijf het een uitdaging vinden om zowel klant- als kandidaat te helpen in hun zoektocht naar de ideale match.

Jessica

Jessica Huibers

Verantwoordelijk voor de provincies: Utrecht en Noord-Holland
De meest centrale provincie van Nederland is de regio waar ik mij op focus binnen PHP Professionals. In de provincie Utrecht is een groot aanbod van verscheidene vacatures vanuit allerlei bedrijven. Aan mij de taak om voor deze vacatures geschikte kandidaten te vinden.

Het dagelijkse contact met verschillende personen met ieder een eigen verhaal spreekt mij enorm aan. Dit was voor mij ook de reden om de studie HRM te gaan volgen. Na het behalen van deze bachelor diploma ben ik werkzaam geweest als directiesecretaresse waarin klantcontact centraal stond. In mijn huidige rol als recruitment consultant hecht ik veel waarde aan het opbouwen van een goede band met zowel kandidaten als klanten. Mijn doel is behaald wanneer ik voor deze mensen daadwerkelijk iets kan betekenen, door hen te helpen in de zoektocht naar de ideale baan en kandidaat!

Sylvia

Sylvia Blom

Werkzaam als Resourcer
Momenteel ben ik bezig mijn masteropleiding Arbeids- en Organisatie Psychologie af te ronden aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn opleiding kreeg ik de kans om een half jaar in IJsland te studeren, waar ik erachter kwam dat ik reizen helemaal geweldig vind! Naast het studeren, ben ik nu werkzaam als Resourcer bij PHP Professionals. In deze functie ondersteun ik mijn collega’s en ben ik uitsluitend in contact met kandidaten, waardoor ik alle tijd voor hen kan vrijmaken.
Door mijn opleiding vind ik het ontzettend gaaf om de psychologische processen in de praktijk terug te zien. Iedere situatie is anders en moet anders worden aangepakt, maar juist omdat ik weet wat mensen beweegt, ben ik super gemotiveerd om goede PHP’ers te helpen iets nieuws te vinden!

Carmen

Carmen Mooijer

Werkzaam als Resourcer
Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn bacheloropleiding Taal en Communicatie aan de UvA, waarna ik in september ga beginnen aan de masteropleiding Communicatie en Organisatie aan de Universiteit Utrecht. Omdat een communicatiestudie vrij breed georiënteerd is, wilde ik met een parttime baan al ervaring opdoen om te kijken waar mijn interesse ligt binnen dit vakgebied. Om te ontdekken of een baan als Recruiter iets voor mij is, ben ik vol enthousiasme begonnen als Resourcer bij PHP Professionals. Wat mij aanspreekt in dit werk is de uitdaging om de kandidaten persoonlijk te leren kennen om hen zo uiteindelijk bij de ideale werkgever te kunnen plaatsen. Op regelmatige basis mensen blij maken met nieuwe werknemers en collega’s geeft mij ook veel voldoening!