Mobile App PHP Developer in Rotterdam


Introductie

Ben jij een ervaren App Developer die met bomvolle ideeën zit en zie jij een uitdaging om te werken voor een financieel bedrijf? Beschik je over een hands-on-mentaliteit en word je blij van het ontwikkelen van een app waar je volledig zelf verantwoordelijk voor zult zijn? Dit is jouw kans om te werken voor een bedrijf die niet 1 maar 2 keer een award heet gewonnen voor het snelst groeiende bedrijf!

Organisatie

Dit is een financieel bedrijf dat gespecialiseerd is in het opleiden van Financials.

Het bedrijf staat bekend als een jonge organisatie, die ondanks een harde groei nog altijd de startup-mentaliteit hebben behouden. Zij houden zich bezig met het verbeteren van de financiële dienstverlening. Hierdoor zijn zij bezig met het opleiden van professionals in andere vakgebieden. Zij zorgen ervoor dat de ontwikkeling van 25.000 zelfstandige professionals, adviesketens, banken en verzekeraars continu in ontwikkeling zijn. Genoeg technische uitdagingen dus!

Het bedrijf is in 2010 opgericht en is gevestigd in Rotterdam. Het bestaat inmiddels uit een team van 60 medewerkers die dag in dag uit werken aan de integratie van het gehele systeemlandschap. Inmiddels houden zij zich bezig met de ontwikkeling van websites en klantportaal en werken zij ook met innovatieve applicaties. Over een bedrijf met ontwikkeling gesproken!

Als digitale opleider hebben ze veel applicaties in beheer. Het bedrijf is namelijk ook verantwoordelijk voor hun eigen webshop waar bedrijven en financials trainingen en opleidingen kunnen aanschaffen. Hier gaat soms wel 1 miljoen omzet doorheen!

Ondanks al het harde werken vindt het bedrijf het belangrijk dat er genoeg ruimte is voor persoonlijke groei. Daarom wordt er ook echt geluisterd naar jou en wat jij zou willen toevoegen aan het bedrijf.

Hoewel de medewerkers druk bezig zijn met het ontwikkelen en optimaliseren, heerst er binnen het team een gezellige werksfeer. Zo worden er regelmatig borrels potjes laser gamen gepland en staat er ieder jaar een weekend weg met het hele kantoor gepland. Wil jij komend jaar ook mee? Lees dan vooral verder!

Functie

Als bedrijf zijnde merken ze dat mobile steeds interessanter wordt, en hier zouden ze graag meer expertise voor in huis willen halen. Wat ze daarom zoeken is een mobile appdeveloper die crossplatform mobiele applicaties kan ontwikkelen.

Deze functie is voor het bedrijf nieuw, wat veel mogelijkheden met zich meebrengt. Als jij er van houdt om écht impact te maken op een organisatie, en het interessant lijkt om met jouw expertise verschil te maken, dan is deze rol een unieke kans om binnen een succesvol bedrijf jouw stempel te drukken. Of je nu met Flutter of Reactnative aan de slag wil, dat mag je zelf bepalen.

Naast technische input, is er ook veel vraag naar inhoudelijke input. Ze zoeken dus iemand die vol zit met ideeën en met de juiste technische bagage om deze ideeën om te zetten in een goed werkende mobiele applicatie. Is dit iets wat goed bij jou zou passen?

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 4 jaar software ervaring;
 • Je hebt kennis van Flutter;
 • Je hebt kennis van Reactnative;
 • Je hebt ervaring met App Development
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding;
 • Het spreekt je aan om met API’s en single page applicaties te werken;
 • Je hebt affiniteit met de zorgsector en mobiele app’s;

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een contract van 32 – 40 uur per week;
 • Flexibele werktijden en thuiswerken;
 • Studiemogelijkheden;
 • Veel ruimte en vrijheid voor eigen inbreng
 • Je krijgt reiskostenvergoeding of een leaseauto;
 • Doorgroeikansen;
 • Een gezellige werksfeer;
 • Diverse uitjes en borrels;

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl