Medior/Senior PHP Developer Zuid-Limburg


Introductie

Functioneer jij op jouw best als je zelfstandig verantwoordelijk bent voor een stuk software? Werken aan zowel maatwerk implementaties als nieuwe functionaliteiten voor bekende vervoersbedrijven? Met Laravel én een stukje frontend aan de slag binnen een mooi bedrijf in Zuid-Limburg? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Organisatie

Dit bedrijf ontzorgt bedrijven binnen de raildienstverlening in Nederland, België en Duitsland. De focus ligt hierbij op een applicatie die wordt verkocht aan zowel profit- als non-profitorganisaties, zoals aannemersbedrijven, goederen- en reizigersvervoerders, opleidingsinstituten, werkplaatsen en dienstverlenende bedrijven. De applicatie is modulair en kan dus naar behoefte van de klant worden samengesteld. Middels de software kunnen organisaties hun medewerkers informeren. Zo kunnen machinisten door gebruik van de applicatie weten over welke spoortrajecten er wel of niet gereden mag worden en met welk materieel. Naast deze specifieke applicatie, kunnen organisaties ook bij dit bedrijf terecht voor bedrijfspassen, documentatie, elearning, ander maatwerk voor applicatieontwikkelingen en deskundig juridisch advies dat via het digitale systeem ingeschakeld kan worden met betrekking tot wetswijzigingen op het spoorwet.

Enkele klanten die gebruik maken van de diensten van dit bedrijf zijn NS, Arriva en BAM. Door klantgericht de krachten te bundelen, wordt kennis ingezet om te voorzien in functionele, perfect werkende software. Naast de ontwikkeling van web-based software, levert dit bedrijf (optioneel) ook servers en service na oplevering van het product.

Los van dat er nieuwe functionaliteiten in de centrale app worden ontwikkeld, komt er ook altijd maatwerk kijken bij het implementeren van de software voor de klanten. Voorbeelden van afgeronde maatwerkprojecten zijn bijvoorbeeld het in kaart brengen van de werkzaamheden bij het spoor of het kunnen opslaan en bijwerken van tekeningen van bovenleidingen en hoogspanningsleidingen. Dit alles om overzicht te creëren en hiermee de veiligheid binnen de infrastructuur te bewaren. De applicaties worden dus steeds omvangrijker en er komen steeds meer functionaliteiten bij.

Functie

Als medior/senior PHP developer word je volledig verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling en implementatie van de applicaties en oplossingen voor de klant. Je krijgt hierbij veel vrijheid om jouw visie en ideeën toe te passen op de software. Je deelt de werkvloer met zes collega’s, waarbij jij de enige developer zult zijn en waarbij je dus aan zowel de front als backend werkzaam bent. De nadruk ligt hierbij op de Laravel backend. De technologiestack die je verder zult gebruiken, bestaat uit PHP, HTML, CSS, JavaScript, Bootstrap, JQuery, MySQL (Moodle) en GIT.

Tijdens drukke periodes komt het voor dat je tussen vijf verschillende implementaties schakelt, terwijl jij je in andere periodes volledig zult kunnen focussen op het bedenken en ontwikkelen van een nieuwe functionaliteit. Daarnaast krijg je ook de kans om aan kleinere, losse opdrachten te kunnen werken als de bestaande klanten behoefte hebben aan een website of specifieke applicatie. Aan variatie en uitdaging geen gebrek!

Functie-eisen

 • Minimaal 3 jaar werkervaring met PHP;
 • Kennis en ervaring van Laravel, HTML, CSS, Javascript en MySQL;
 • Ervaring met Bootstrap, JQuery en GIT;
 • Kennis van Moodle is een pre;
 • Een zelfstandige en verantwoordelijke werkhouding;
 • Gezellige Zuid-Limburgse mentaliteit.

Aanbod

 • Een 36-urige werkweek met prima salaris;
 • 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een telefoon van de zaak;
 • Direct een jaarcontract;
 • Een gezellig team en veel verantwoordelijkheden.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.