Medior – Senior PHP developer Symfony Softwareproduct


Introductie

Dankzij jouw kennis van Symfony zorg je ervoor dat zorginstellingen de perfecte zorgverleners weten te vinden. Binnen een jong bedrijf ben jij van ontwerp tot implementatie betrokken bij dit grote softwareproduct. Wil jij korte lijntjes met je klant en werken in een gezellig team op een pracht locatie in Eindhoven? Dan is deze vacature interessant voor jou!

Organisatie

Dit bedrijf is in 2013 opgericht vanuit de behoefte aan specifieke en complexe software vanuit het moederbedrijf dat vraag en aanbod van zelfstandig personeel in de zorgbranche bij elkaar brengt. Dit moederbedrijf opereert landelijk voor verschillende zorginstellingen. Het softwareproduct dat ontwikkeld is, heeft een stevige architectuur waarbij stabiliteit en schaalbaarheid de huidige uitdagingen zijn doordat het product meer een meer gebruikers krijgt. Dit is ook goed voor te stellen met een toenemende vraag naar flexibele schil met 180.000 ZZP’ers die werken als verpleegkundige in bijvoorbeeld thuiszorg of gehandicaptenzorg. ZZP’ers krijgen na een intake een account waarmee een online profiel kan worden aangemaakt en waardoor ze gevonden kunnen worden door opdrachtgevers voor de beste match voor hun zorgvraag. De software helpt deze opdrachtgevers verder ook met het automatiseren van repeterende bedrijfsprocessen die worden ervaren als niet leuk om te doen, zoals zaken rondom contracten en uren facturatie. Binnen dit bedrijf maak je software waar mensen blij van worden.

Het kantoor is gevestigd in een bijzonder monumentaal gebouw waar momenteel meerdere bedrijven werkzaam zijn. De sfeer typeert zich als dynamisch en gezellig. Zo vind je een chillruimte voor de nodige ontspanning en is er beneden een kantine dat wordt gerund door een organisatie die dagelijks verse soep en broodjes verzorgd voor een kleine prijs. Het team bestaat uit zeven collega’s en ook zijn er vrijwel altijd twee development stagiairs aan de slag. De lunches en andere gezellige uurtjes buiten werktijd besteed je ook vaak met de collega’s van het moederbedrijf die in hetzelfde gebouw werkzaam zijn, waardoor je er eigenlijk een bonus van 40 collega’s bij krijgt. Met de fiets ben je binnen 10 minuten vanaf het station op kantoor, maar de meeste collega’s komen met de auto en parkeergelegenheid is dan ook geen enkel probleem.

Functie

Als ervaren PHP developer in dit positieve en ambitieuze SCRUM-team begin je je werkdag tussen 7.00 en 9.00 uur. Er zijn geen vaste tijden, als je maar aanwezig bent tijdens de dagelijkse stand-up om 9.00 uur. Je bent betrokken van ontwerp tot implementatie en ontwikkelt nieuwe functionaliteiten aan de hand van het Symfony framework. Door de wekelijkse sprint en afwisselende requirements vanuit de klant is er aan uitdaging geen gebrek. Je bent in dit team niet slechts een kleine radar, maar je hebt grote impact op de beantwoording en uitvoering van vraagstukken en voegt daadwerkelijk iets toe aan het uiteindelijke product. Je staat in direct contact met de eindgebruiker, wat er ook voor zorgt dat je na de maandelijkse release gegarandeerd een complimentje ontvangt van enthousiaste collega’s die even je kantoor inlopen om te laten blijken hoeveel gebruiksvriendelijker je de software weer voor ze hebt gemaakt.

Functie-eisen

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • 3-5 jaar professionele ervaring in PHP;
 • Je droomt PHP en SQL;
 • Goede kennis van Symfony en codebases is een belangrijke pre;
 • Nieuwsgierigheid naar nieuwe technieken en mogelijkheden;
 • Je bent een sociale teamplayer die gemakkelijk en goed communiceert;
 • Fulltime beschikbaarheid;

Aanbod

 • Een prima salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Natuurlijk een goede laptop naar keuze;
 • 26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Een ruim opleidingsbudget waarmee de kennis individueel of in teamverband kan worden verdiept of uitgebreid;
 • Pensioenopbouw en een reiskostenvergoeding;
 • Een fijne werkplek op een prachtige locatie in Eindhoven;
 • Een uitdagende functie in een jong en ambitieus team;

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.