Medior/Senior PHP Developer Softwarebedrijf Bouwsector


Introductie

Woon jij in de omgeving van Nijverdal en steek je graag je handen uit de mouwen om iets tot een succes te maken? Werk jij graag in teamverband aan een innoverende applicatie waarbij ook humor en gezelligheid een grote rol spelen? Lees dan snel verder wat daarvoor nodig is…

Organisatie

Dit ambitieuze bedrijf, wat in totaal bestaat uit 50 man, maakt product software voor wel 400 (internationale) hoofdaannemers. Je kunt dan denken aan aannemers als de bekende Heijmans en BAM. Momenteel geven ze 4 producten uit, applicaties die de gehele workflow in de bouwsector regelt, een platform om offertes aan te vragen, in te dienen en documenten met elkaar te delen. Van hoofdaannemer naar onderaannemers en weer terug, alles wordt hierin geregistreerd. Om dit alles te ontwikkelen wordt er gebruikt van XPs, Amazon en Cloud Service. Ze zijn fullstack – er is geen scheiding met frontend!

Naast het ontwikkelen van software worden fysieke fanatiekelingen individueel uitgedaagd in een hardloopwedstrijd of strong viking. Het teamverband wordt dan juist weer gestimuleerd in de potjes bedrijfsvoetbal. Daarnaast is er twee keer per jaar een teamdag, waarin afgelopen jaar de medewerkers zichzelf leerden kennen door middel van een disc scan. Hoe tof is dat!

Functie

Als PHP developer bij dit bedrijf werk je samen met 10 anderen in het IT team aan de ontwikkeling en innovatie van de applicaties. Je krijgt hierin de kans om Nederland’s grootste vraag- en aanbodsite voor de bouw naar het volgende level te brengen. Hierin wordt je de mogelijkheid geboden om de nieuwste ontwikkelingen door te voeren. Er wordt gewerkt aan de hand van scrum, pair programming en zijn design driven. Codereviews zijn van groot belang, kwaliteit staat hoog in het vaandel. Ze zijn als organisatie heel service georiënteerd.

De developers werken allemaal fullstack, er is dan ook geen scheiding met frontend. Naast PHP is het dus van belang dat ook JavaScript geen geheimen voor je heeft. Tevens is basis kennis gewenst van: MySQL, Laravel, HTML, CSS, JQuery, Linux en bij voorkeur ook van GIT, SCRUM, Elasticsearch, Cloud structuren en services.

Functie-eisen

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring;
 • Ruime kennis van PHP, HTML, CSS, jQuery, Javascript, MySQL;
 • Ervaring met Laravel, GIT, SCRUM, Elasticsearch, Cloud structuren en services is een pré;
 • Je bent initiatiefrijk en kunt omgaan met klanten als dit nodig is;
 • Je bent in staat zelfstandig maar ook in een teamverband te werken.

Aanbod

 • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring met daarnaast een kerstbonus;
 • Pensioenregeling (50/50);
 • 30 (!) vakantiedagen;
 • Ruimte voor eigen inbreng en doorgroeimogelijkheden;
 • Halfjaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
 • Flexibele werkgever;
 • Een onverzadigbaar team met een passie voor development!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.