Medior/Senior PHP developer Rotterdam Noord


Introductie

Wil jij professionaliteit en gezelligheid combineren in een baan? Wil jij aan de slag binnen een moderne sofware afdeling en werken aan verschillende projecten? Ga dan aan de slag bij dit mooie softwarehuis in Rotterdam Noord!

Organisatie

Professionaliteit en gezelligheid zijn dé kernwaardes van dit bedrijf. Ze bestaan 17 jaar en in deze jaren gegroeid tot een bedrijf met 70 medewerkers. Inmiddels hebben ze een development afdeling van 20 man en deze afdeling richt zich op de ontwikkeling van websites, -applicaties en mobile apps voor de publieke sector en lokale gemeentes in het bijzonder.

Over het algemeen wordt deze sector als niet heel spannend ervaren, maar juist daarom liggen er voor dit bedrijf enorm veel technische uitdagingen. Voor veel gemeentes zijn ze namelijk de drijvende kracht achter de software, de technische ontwikkelingen en modernisering. Inmiddels hebben ze al veel toonaangevende projecten afgerond!

Aan de hand van de nieuwste tools en technieken werken zij aan oplossingen voor meer dan 7 miljoen eindgebruikers. Veiligheid en bruikbaarheid zijn hierin belangrijke waarden. Gezien de complexiteit van de applicaties wordt er op de afdeling gewerkt op basis van Agile Scrum. Om het team verder uit te breiden zijn ze op zoek naar een Medior en Senior PHP Developer!

Professionaliteit is zoals eerder aangegeven een belangrijke waarde binnen het bedrijf. Denk hierbij aan de vooruitstrevendheid qua technieken, jaarlijkse hackathons, professionele Agile Scrum omgeving en doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Gezelligheid is ook duidelijk merkbaar in het bedrijf. Denk hierbij aan de bedrijfskroeg, jaarlijkse tripjes naar bijv. Mallorca, gezamenlijke lunches en de recent ingerichte gameroom waar regelmatig potjes Mario Kart worden gespeeld! Enthousiast? Lees dan vooral verder!

Functie

Als Medior of Senior PHP Developer werk je in een multidisciplinair team van 20 man aan verschillende projecten. Je werkt hierbij in één gezamenlijke ruimte samen op Agile wijze met jouw collega Ontwikkelaars, Software Testers, Scrum Masters en Product Owners aan toonaangevende projecten. Deze projecten duren van 3 tot 6 maanden en houd je rekening met bruikbaarheid en veiligheid aangezien het product 7 miljoen eindgebruikers heeft.

Huidige projecten zijn bijvoorbeeld de ontwikkeling van een formulierengenerator. Gemeenten kunnen hierdoor op gemakkelijke wijze online formulieren inbouwen in hun website. Ook zijn ze recent bezig geweest met een taalgenerator en werk je bijv. aan een template waarmee gemeentes zelf hun websites kunnen bouwen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en methoden. Denk hierbij aan PHP7, Symfony2, AngularJS, Domain Driven Design en SOLID en Unit Testing. Kortom; genoeg uitdaging en genoeg te doen!

Als Senior PHP Developer kun je meer doen dan alleen software ontwikkeling. Zo kun je minder ervaren collega’s gaan begeleiden en beoordelen en nieuwe collega’s gaan inwerken.

Functie eisen

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met PHP ontwikkeling;
 • Je hebt goede kennis van frameworks zoals Symfony2;
 • Je hebt ervaring met Scrum;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je bent sociaal en creatief;
 • Je spreekt / schrijft vloeiend Nederlands;
 • Je past binnen een informele werksfeer.

Aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een collectieve zorgverzekering;
 • Flexibele werktijden;
 • Diverse uitjes en activiteiten;
 • Werken met de nieuwste technieken;
 • Een informele en gezellige bedrijfscultuur.

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.