Medior Senior PHP Developer onderwijs


Introductie

Spreekt het je aan om een bijdrage te leveren aan scholing en onderwijs? Voeg jij graag iets toe aan het leven van anderen? Ontwikkel je graag software die invloed heeft op de kennis in verschillende beroepsgroepen? Dan kun je doorlezen met het risico dat je straks je nieuwe uitdaging hebt gevonden!

Organisatie

Deze organisatie richt zich op het aanbieden van online nascholingen. Hierbij kun je denken aan nascholing van bepaalde beroepsgroepen waarin dat verplicht is. Bijvoorbeeld: Accountants, advocaten, medici en binnenkort ook leraren. Door middel van deze nascholing behouden zij de licentie om het vak te mogen uitoefenen.

Binnen deze organisatie richten zij zich op het aanbieden van deze cursussen op een online basis. Hiermee vervangen ze de bijeenkomsten van traditionele nascholingsaanbieders. Doormiddel van abonnementen kunnen klanten onbeperkt kiezen uit een groot aanbod aan onderwerpen van hoge kwaliteit. In Nederland bieden ze aan ruim 20 doelgroepen uitgebreide nascholingspakketten met meer dan 700 cursussen online. Hierin kun je de vergelijking met Netflix maken. Abonnementen op de cursuspakketten worden zowel afgenomen door individuele zakelijke klanten als door organisaties die de online nascholing voor hun medewerkers inkopen.

Ze zijn gevestigd in twee moderne kantoren in Utrecht en Berlijn. In Nederland bestaat het team uit 60 collega’s en hebben ze grote plannen voor de toekomst. Het is een gezond dynamisch bedrijf met enorme potentie. De komende jaren voorzien ze explosieve groei.

Met de nieuwste technieken, een eigen studio, eigen ICT ontwerpers en een design afdeling zijn ze in staat snel te accelereren en in te spelen op de kansen die de markt biedt.

Om de cursussen zo attractief mogelijk te maken blijven ze innoveren en staan ze open voor ieder idee dat medewerkers aandragen. De weblectures die in de studio worden opgenomen worden gegeven door bekenden uit het vakgebied bijvoorbeeld Meester Spong voor de advocatuur.

Naast het uitbouwen van de bestaande producten en uitbereidingen in het buitenland staan ze in Nederland op het punt een paar interessante markten te veroveren met drie nieuwe product launches. Daarvoor zoeken developers die stappen durven maken en impact durven hebben! Jij kunt namelijk bedragen aan het verder uitbouwen van het marktleiderschap.

Functie

Het huidige IT team bestaat naast de IT directeur uit 2 PHP developers, 3 vormgevers waarvan 1 webdesigner, verschillende projectmanagers die richten zich op innovatie projecten en iemand gericht op infrastructuur.

Naast het werken aan de applicatie ontwikkelen ze alle software die ze nodig hebben ook zelf. Zo hebben ze een CRM ingekocht maar daar wel interfaces aan gekoppeld naar bijvoorbeeld website(inlogportal). Ze zorgen ervoor dat alles goed gestreamlined met elkaar in verbinding staat.

Hoewel de nascholingsapplicatie centraal staat zijn ze momenteel ook bezig met 2e applicatie. Namelijk een handleiding voor ziekenhuizen en de apparatuur die ze gebruiken. Als iemand met een apparaat werkt moeten ze hiertoe bevoegd zijn. Of dit nu een handpomp of MRI-Scanner is, ze moeten getraind zijn. Als ze dat niet kunnen aantonen zijn ze aanklaagbaar wanneer patiënten te kort aan zorg hebben gehad. Deze organisatie wil voor alle apparaten handleidingen en cursussen maken.

Het bedrijf is op zoek naar een breed inzetbare ontwikkelaar met een sterk analytisch vermogen die mooie oplossingen kan bouwen en zich daarbij goed in de verschillende mogelijke technische oplossingen verdiept. Technieken waar momenteel mee gewerkt wordt is in de front-end angular en in de backend veelal met Drupal. Momenteel zijn ze bezig met de transitie van Drupal 7 naar Drupal 8. Gezien Drupal 8 gebaseerd is op Symfony is jouw ervaring hierin erg waardevol. Herken jij jezelf in bovengeschetst profiel dan zou dit zomaar je volgende stap in carrière kunnen zijn.

Functie-eisen

 • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring met PHP, OOP, MySQL, Javascript, HTML en CSS;
 • Het is een pré als je ervaring hebt met Drupal en / of Symfony;
 • Je bent oplossingsgericht en proactief;
 • Innovatie spreekt je aan en je leert graag bij over nieuwe trends en technieken.

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Flexibele werkuren (start tussen 7:00 en 10:00 uur);
 • 2x per jaar een gezellige teamuitje en elke dag gezamenlijke lunch;
 • Volop innovatie mogelijkheden en ruimte voor jouw inbreng!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.