Medior/senior PHP developer in zoekmachine technologie


Introductie

Ontwikkel jij graag mee aan nieuwe internationale concepten voor geniale, game changing applicaties? Werk jij het liefst in een no nonsense organisatie waar men hart heeft voor de zaak? Lees dan snel verder en reageer!

Organisatie

Al ruim 20 jaar houdt dit bedrijf zich bezig met een zoekfuncties waarmee je informatie uit meerdere bronnen kunt vinden. Maandelijks profiteren bijna 300 miljoenen gebruikers van hun inhouse ontwikkelde metazoekmachine-technologie. Het innovatieve team werkt aan verschillende optimalisatiestrategieën binnen onder andere advertenties die ze optimaliseren en aansturen door hun eigen management system.

Het bedrijf werkt samen met grote internationale organisaties die bij iedereen tot de verbeelding spreken en proberen zo de wereldwijde zoekmachine-industrie te verbeteren. Door de schaal waarop ze opereren, beschikken ze over een enorme hoeveelheid aan data met waardevolle informatie, welke ze op een slimme manier inzetten.

Het bedrijf wordt geleid door een aantal jonge heren die hun sporen verdiend hebben in de internetwereld. Meerdere succesvolle bedrijven komen van hun hand en mede door hun inzet is het bedrijf de afgelopen jaren gigantisch gegroeid. Ook nu is er weer ruimte in hun team voor een ervaren medior of senior PHP Programmeur die graag kennis wil inbrengen en bijdragen aan game changing applicaties.

Functie

Je komt te werken in een team van 8 enthousiaste developers. Doordat programmeurs vaak zelf ook verantwoordelijk zijn voor de applicaties die worden ontwikkelt is er een hoge mate van betrokkenheid. Als developer hebben de gemaakte keuzes rechtstreeks invloed op het bedrijf wat zorgt voor veel verantwoordelijkheid en de eerder genoemde betrokkenheid. Juist hierdoor is er veel flexibiliteit van beide kanten en iedere programmeur kan ook goed zelfstandig uit de voeten. Het komende jaar houdt het team zich onder andere bezig met backend systemen uitbreiden, vervangen en een nieuwe architectuur opzetten.

Door de sterke groei is een programmeur met de nodige ervaring meer dan welkom. Hier word je een omgeving geboden waarbij je volledige vrijheid hebt om nieuwe dingen en ideeën in te brengen waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de kennis die je eerder hebt opgedaan. Daarnaast is het een platte organisatie waarbij ook je eigen inbreng wordt geaccepteerd en gestimuleerd. Een unieke kans dus om bij te dragen aan grote internationale concepten die worden gedragen door een hecht team van ervaren programmeurs uit de regio.

Functie-eisen

Je hebt een passie voor nieuwe technologieën;

HBO/WO werk- en denkniveau;

Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;

Diepgaande kennis van PHP;

Kennis van Solr of Elasticsearch;

Kennis van Symfony 4 framework en MYSQL is een pré;

Ervaring met Service Oriented Architecture en operations/server beheer is een pré;

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;

Je bent sociaal vaardig en communiceert helder met je collega’s.

Aanbod

Een fulltime functie bij een jong en ambitieus bedrijf;

Een goed salaris gebaseerd op jouw profiel;

Goed pensioenplan;

Uitstekende secundaire voorwaarden;

Gedegen sparringpartners in de zin van ervaren developer;

Goede koffie en een uitgebreide verzorgde lunch;

Een werkplek volledig ingericht naar jouw wensen;

Sporten tussen de werkzaamheden door;

Een open, no-nonsense en informele bedrijfscultuur;

Toegang tot de laatste features en bèta’s van internationale bedrijven en hun grote events;

Veel uitjes inclusief een vette jaarlijkse wintersport!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.