Medior/Senior PHP Developer in specialistische markt


Introductie

Wil jij graag iets anders doen dan anderen en in een specialistische markt werken? Wil jij in een klein team software maken dat door meer dan 10.000 studenten gebruikt wordt? Dit is je kans!

Organisatie

Al meer dan 20 jaar houdt dit internationale bedrijf zich bezig met het ontwikkelen van foto-ID-systemen en kaartbeheeroplossingen. Onder andere studentenkaarten en personeelspassen van diverse organisaties worden door dit bureau gerealiseerd. Tegenwoordig bouwen zij ook applicaties ten behoeve van smartcards. Daarbij zijn zij gespecialiseerd in het ontwikkelen van software waarmee je de gehele levenscyclus van een kaart kunt managen. Klanten zijn onder andere internationale luchthavens, ziekenhuizen, defensie-overheidsinstantie, hogescholen en universiteiten.

Het bedrijf bevindt zich in een vrijstaand huis uit de jaren 70, wat voorheen als woonhuis diende, in Alphen aan den Rijn. Verdeeld over de diverse kamers heeft ieder zijn eigen werkplek. Je komt terecht in een hecht en informeel team vol met vakmensen die met veel passie werken aan het optimaliseren van de producten.

Functie

Binnen het gehele team van 15 man zul je de enige PHP’er zijn. Dit betekent dat jij de verantwoordelijkheid hebt over veel (nieuwe) projecten en je dus ook zelf mag bepalen hoe je dit in gaat vullen. Uitstekende PHP kennis is een belangrijke vereiste, gezien jij hiervoor de verantwoordelijkheid gaat dragen in dit internationale bedrijf. Ook moet je goed je keuzes kunnen onderbouwen richting jouw collega’s.

Het team werkt samen aan doelen en er komt veel complexiteit kijken bij het product. Jouw argumentatie op een communicatief vaardige manier overdragen aan je collega’s is erg belangrijk, omdat de software met tal van facetten in verband staat. Communicatief vaardig moet je niet alleen met je collega’s kunnen zijn, maar ook met klanten. Jij bent het aanspreekpunt bij problemen met hun applicaties en uitleggen waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt.

Functie-eisen

3 tot 5 jaar relevante werkervaring;

Afgerond hbo of wo diploma;

Je beheerst PHP uitstekend en kunt zelfstandig daarmee aan de slag;

Je kunt goed overweg met ICM Javascript en AngularJS;

Kennis van SOAP;

Kennis van Codeigniter, Jquery en SQL DB is een pré;

Kennis van betaalsystemen en SURF is een pré;

Je bent goed in Nederlands in zowel woord als geschrift;

Je bent goed in Engels in zowel woord als geschrift;

Je beschikt over een rijbewijs;

Je kunt aan complexe projecten werken en met onverwachte acute problemen omgaan.

Aanbod

Een marktconform salaris;

Een fulltime (32-40u) functie binnen een specialistische markt;

Pensioenregeling;

13e maand;

28 vakantiedagen;

Opleidingsbudget;

Flexibele werktijden en af en toe een dag thuiswerken in overleg;

Doorgroeimogelijkheden tot lead developer;

Wekelijkse vrijmibo en regelmatige uitjes;

Een klein en divers team waar je veel te zeggen hebt en verantwoordelijkheid krijgt!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.