Medior/Senior PHP Developer gezocht voor ambitieus internetbedrijf


Introductie

Heb jij een passie voor programmeren? Ben jij behulpzaam en heb je een echt teamgevoel? Word jij uitgedaagd door complexe vraagstukken en denk je mee met de klant? Lees dan verder en draag bij aan de groei van dit bedrijf!

Organisatie

In deze tijden van digitalisering is het als internetbedrijf zaak dat je je onderscheidt. Ambitie en strategie zijn dan ook belangrijke begrippen voor dit strategisch full service bureau, dat gevestigd is in het centrum van Heerlen. Hun opdrachten zijn divers maar met name voor de sectoren zorg, wetenschap en overheid maken ze verschillende applicaties en websites. Door juist op strategisch vlak mee te denken met de klant, en partner te worden op het gebied van online, kunnen zijn het verschil maken.

Ze gaan niet voor gemakkelijkheid, maar kijken net even verder om zo tot een hoogwaardig product te komen. En dit stopt niet als het product geleverd is: ook na de levering van het product staan ze nog voor hun klanten klaar.

Professionals met een passie voor IT werken hier aan de tofste projecten, waar ze zelfs prijzen voor in ontvangst hebben mogen nemen. Zo hebben ze aan een project gewerkt voor de online communicatie voor het Maastricht UMC+ en een project dat hulp biedt aan mensen met dementie. Verder hebben ze zich beziggehouden met de bouw van een website voor een gemeente en met een tool voor een digitale lesmethode. Onlangs heeft het bedrijf een opdracht binnengehaald voor een organisatie die de ruimte afspeurt met telescopen.

Kortom; bij dit bedrijf verveel je je niet!

In totaal werken er zo’n 25 medewerkers. Het development team bestaat uit ongeveer 15 man, verdeeld tussen een aantal frontenders en hele sterke backenders.

Er heerst verder een laagdrempelige sfeer wat neigt naar een soort familiegevoel. Je kunt hierdoor makkelijk bij je collega’s aanschuiven, en dit helpt het team weer om tot de ideale oplossingen te komen. Door middel van kennisdeelsessies, seminars en cursussen ontwikkelen ze zich tevens verder op professioneel vlak. Je ontwikkelt jezelf in deze omgeving samen met het team naar een hoger niveau, om zo tot de beste oplossingen te komen voor de klant.

Functie

Binnen dit bedrijf vervul je als (Medior/Senior) PHP Developer een belangrijke rol. Je krijgt niet alleen de kans om aan geweldige en diverse projecten te werken, maar je mag ook met de klant meedenken en hun gedachtegang omzetten in iets heel moois en doordachts. Klantcontact speelt hierbij een grote rol, maar richt jij je liever puur en alleen op de code, is dat ook geen probleem.

Ze kijken echt naar jouw sterktes en zwaktes en proberen daar een mouw aan te passen. Eigen inbreng wordt niet alleen gewaardeerd, maar zelfs verwacht in deze positie. Het is dan natuurlijk wel zaak dat je dit op een gezonde manier doet en dat er een fijne wisselwerking is. Als je echt je ambitie en gedrevenheid laat zien wordt dit opgepikt.

Je zult voornamelijk werken met PHP, Symfony en Drupal. Er worden ook applicaties ontwikkeld in Java, dus het is ook mogelijk om daaraan te werken. De verantwoordelijkheid voor de code kwaliteit en veiligheid van data en applicaties ligt bij jou. Je kijkt voortdurend naar waar ruimte is voor verbetering, je gaat voor het hoogst haalbare.

Mocht je willen ligt er tevens ook de kans om een klein team aan te sturen. Kortom hier liggen echt ontwikkelkansen; je kunt je persoonlijk ontwikkelen, impact maken en meegroeien met het bedrijf.

Functie-eisen

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van PHP, Symfony en Drupal;
 • Je bent bekend met Vue, HTML, CSS, Javascript en het bouwen van een API;
 • Je bent ambitieus en hebt teamgevoel;
 • Kwaliteit en de waarborging hiervanis belangrijk voor je;
 • Je hebt oog voor detail, kunt de wens van de klant in kaart brengen en kunt leiding geven;
 • Je bent resultaatgericht en gedreven.

Aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • 32-40 uur;
 • 8% vakantiegeld;
 • 28 vakantiedagen;
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken (2-3 dagen);
 • Jaarcontract met eventueel uitzicht op vast contract;
 • Opleidingsbudget; ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Bonus aan de hand van gerealiseerde winst;
 • Werken in een ambitieus bedrijf met een informele sfeer;
 • Uitdagende en diverse projecten;
 • Laptop.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.