Medior/Senior PHP developer Capelle aan den IJssel


Introductie

Ben jij een techneut in hart en nieren? Wil jij aan de slag bij een stabiel bedrijf met een loyale groep medewerkers? Wil jij doorgroeien naar een positie als Senior PHP Developer? Kom dan werken bij dit mooie bedrijf in Capelle aan den IJssel!

Organisatie

Volgend jaar staat er een feestje op de planning want dit bedrijf bestaat dan alweer 25 jaar! Waar het begon als drukkerij van catalogussen is het inmiddels uitgegroeid tot een full service internetbureau met 12 man personeel. Het bedrijf richt zit met name op fabrieken en groothandels met gigantische webshops en complexe websites. Inkoop binnen fabrieken en groothandels vindt tegenwoordig voornamelijk online plaats, maar voor een aantal klanten verzorgen zij nog steeds de papieren catalogussen. Dit vakmanschap en website ontwikkeling, op basis van moderne technieken, gaan binnen het bedrijf hand in hand!

Op dit moment zijn er vier PHP Developers werkzaam binnen het bedrijf. Zij richten zich op de ontwikkeling van een platform (gebaseerd op het Zend framework) waarmee websites ingericht kunnen worden. Het inrichten van de websites ligt niet bij de Developers, maar wordt gedaan door Project Medewerkers. Als PHP Developer heb je dus veel te maken met jouw collega Project Medewerkers.

Het team van Developers bestaat uit een gemixt gezelschap met verschillende interesses en achtergronden. Allen werken al langer dan 15 jaar voor het bedrijf. Dit komt niet alleen door de mooie technische uitdaging, maar ook vanwege de goede sfeer. Er vinden jaarlijks etentjes of BBQ’s plaats en iedere vrijdag wordt er verzorgde lunch geregeld.

Functie

Als PHP Developer werk je in een team van vier Developers aan een platform waarmee websites gebouwd kunnen worden. Dit platform is gebaseerd op het Zend framework. Zelf werk je niet aan de websites want dat doen de project medewerkers. Je werkt dus op applicatieniveau aan een product dat intern wordt gebruikt. Positief hieraan is, is dat je gelijk met de eindgebruiker kunt schakelen rondom feedback of kwaliteit van het product.

Het team van Developers is een gemixt gezelschap met verschillende interesses. Het is een team waarin alle persoonlijkheden zich kunnen thuis voelen. De leiding van het team wordt genomen door Hoofd Ontwikkeling.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als PHP Developer;
 • Kennis van frameworks / OOP is een eis;
 • Je hebt goede kennis van SQL;
 • Kennis van Zend is een pre;
 • Je bent een techneut in hart en nieren;
 • Je spreekt/schrijf vloeiend Nederlands.

Aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • 24 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Winstuitkering;
 • De mogelijkheid om parttime te werken;
 • Werken in een no-nonsense club met techneuten.

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.