Medior / Senior PHP Developer


Introductie

Ben jij een echte teamplayer en staat ontwikkeling voor jou voorop? Spreekt werken binnen een klein team met korte lijnen, maar de voordelen van een grote holding jou aan? Dit bedrijf uit Kaatsheuvel heeft het allemaal, dus lees snel verder.

Organisatie

Dit bedrijf, opgericht in 1996, is een in de loop der jaren uitgegroeid tot een organisatie met 185 medewerkers. Het bedrijf is gespecialiseerd in dienstverlening rondom voedselveiligheid binnen de Benelux. Inmiddels zijn er zes business units binnen het bedrijf die gericht zijn op verschillende diensten. Denk hierbij aan kwaliteitsmanagement, de etiketteringwetgeving, werving & selectie en software.

Voor de business unit Software, die momenteel o.a. uit vijf personen bestaat, zijn zij op zoek naar een ervaren PHP developer. Je werkt hierbij aan een uitgebreid softwarepakket, bestaande uit diverse modules, dat door kwaliteitsmanagers van voedselproductiebedrijven wordt gebruikt.

Binnen het bedrijf hangt een open en informele bedrijfscultuur. Hier geldt; work hard, play hard. Iedereen is bezig met serieuze materie, maar wel binnen een plezierige werksfeer. Zo worden er geregeld grapjes gemaakt, hebben ze binnen het bedrijf een sportcommissie, twee keer per jaar hebben alle business units samen een bedrijfsuitje, wordt er geregeld een vrijmibo georganiseerd en gaan de collega’s onderling soms een avondje uit eten of een wandeling maken in het nabijgelegen bos. Kortom; een erg interessante rol binnen een plezierige werkomgeving.

Wil meer informatie? Lees dan vooral verder!

Functie

Als PHP Developer kom je te werken binnen de business unit Software. Je werkt in een team van vijf gedreven specialisten bestaande uit drie Developers, een Projectmanager en een Business Unit Manager. Je werkt hierbij aan een uitgebreide webapplicatie (gebaseerd op Codelgniter) met verschillende modules. Zowel doorontwikkeling van bestaande modules als ontwikkeling van geheel nieuwe modules zijn onderdeel van jouw werkzaamheden. De eindgebruikers van de software zijn Kwaliteitsmanagers van klanten binnen de voedselproductie-industrie.

Bestaande modules binnen de applicatie zijn bijv. een tool waarmee kwaliteitsmanagers risicoanalyses rondom voedselveiligheid mee kunnen uitvoeren of een klachtentool.

Binnen het team is er iedere week een teamoverleg waar een weekplanning wordt opgesteld. Het team bestaat uit een leuk gezelschap techneuten die serieus met hun werk bezig zijn, maar waar ook ruimte is voor een lolletje. Contact met de klant heb je niet, dit doen de Consultants die goede kennis van voedselveiligheid hebben.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring als PHP programmeur;
 • Je hebt gedegen kennis van PHP, OOP, MySQL, Javascript, versiebeheer (GIT), bugtrackers, Linux en enkele frameworks;
 • Kennis van CodeIgniter is een pre;
 • Je programmeert op een gestructureerde, duidelijke manier;
 • Je bent kritisch en tilt het product daarmee naar hoger niveau;
 • Je staat open voor ontwikkeling, zowel binnen jezelf als persoon, als binnen het bedrijf!

Aanbod

 • Marktconform slaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid tot 32 uur werken;
 • Goede bereikbaarheid met zowel het OV als de auto;
 • Flexibele werktijden;
 • De voordelen van een grote holding, in een klein bedrijf met korte lijntjes!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.