Medior/Senior PHP Developer


Introductie

Ben jij een PHP developer die het best tot zijn recht komt in een warm en gezellig team? Vind jij ontwikkeling een must en raak je getriggered van constante releases? Wekt het werken voor een marktleider bij jou nog meer motivatie op? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

Organisatie

Dit bedrijf is dé marktleider als het aankomt op marketing binnen de makelaardij. Deze positie weten zij al tien jaar vast te houden door hun tomeloze ambitie gecombineerd met hun innovatieve mindset. Zij ontwikkelen een viertal marketingproducten waarmee ze meer dan 1600 makelaarskantoren in Nederland ondersteunen. Deze producten variëren van elkaar. Zo beschikken zij bijvoorbeeld over een product dat de conversieratio van advertenties helpt te verhogen. Daarnaast hebben zij ook een product dat de verkopers van huizen assisteert met alle zaken en drukte rondom een verhuizing. Met dit laatste product zal jij in eerste instantie veel te maken krijgen.

Een andere belangrijke factor voor hun succes is het hechte teamgevoel binnen het bedrijf. Veel bedrijven zeggen het, maar het creëren van een prettige werkomgeving staat bij dit bedrijf écht centraal. Elke vrijdagmiddag is het sowieso feest met een borrel. Wellicht mag jij de discokar tijdens jouw eerste week al binnenrijden. Daarnaast zijn er veel activiteiten met het team, zoals met z’n allen ouderwets dineren of een spannende survival tocht door de bossen. Tijdens de lunch kun je heerlijk genieten van de verse broodjes, gehaktballen of de vega saucijzenbroodjes. Op de gezellig werkvloer is er veel onderlinge communicatie en valt er altijd wel wat te lachen. Dit alles maakt het, volgens de werknemers zelf, een ontzettend leuk bedrijf om voor te werken.

Functie

Dit bedrijf is momenteel bezig met het inhouse halen van het IT gedeelte. Binnen het team van 20 man zal jij in eerste instantie het IT gedeelte op je nemen en hiervoor het aanspreekpunt worden. Zoals eerder genoemd zul jij jezelf bezighouden met het verder ontwikkelen van het product dat de verkopers assisteert. Hierin sta je niet alleen, er zal veel communicatie zijn met het externe IT bureau dat dit bedrijf ondersteunt. Van de expertise van dit team zal je dan ook veel kunnen profiteren, door met hen onderling te sparren over de insteek van de code. Zij zullen in eerste instantie nog de drie andere producten door ontwikkelen maar op termijn zal je hier ook meer mee te maken krijgen.

Een uitdagende functie, en doordat ze op termijn willen uitbreiden is er ook de potentie om door te ontwikkelen tot Lead Developer. Naast het brengen van uitdaging, brengt jouw rol als dé IT’er van dit bedrijf ook weer met zich mee dat je veel vrijheid hebt in hoe jij jouw werk insteekt. Ook zul je veel inspraak hebben in de technieken die worden gebruikt. Wat vooral leuk is aan deze markt is dat het ontzettend veranderlijk is: de producten zijn constant in ontwikkeling en gemiddeld vindt er om de twee weken weer een nieuwe release plaats. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. Jouw ontwikkeling zal hierin uiteraard centraal staan.

Functie-eisen

 • Minimaal twee jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met MVC based Frameworks (Ervaring met Symfony is een pré);
 • Frontendkennis (Javscript/HTML/CSS);
 • Minimaal 32 uur beschikbaar;
 • Het vermogen om zelfstandig te werken;
 • Een gezonde dosis passie voor het vak.

Aanbod

 • Een hechte omgeving waarin jou ontwikkeling centraal staat;
 • Teamuitjes;
 • Trainingsmogelijkheden in overleg;
 • Reiskosten vergoeding of OV;
 • 25 Vakantiedagen (obv 40u);
 • Elke dag gezamenlijke lunch;
 • Pensioen.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.