Medior Senior PHP Developer


Introductie

Heb jij behoorlijk wat ervaring met Symfony (of Laravel) en wil je werken bij een van de grootste online muziekwinkels van de Benelux? Wissel je graag je werklocatie om creativiteit te stimuleren en zo jouw kennis overdragen aan de rest van het team? Lees dan verder!

Organisatie

Muziek voor iedereen toegankelijk maken. Dat is waar deze Internationale muziekshop voor staat. Sinds 2003 is er veel veranderd: ze mogen zichzelf sinds kort marktleider noemen in de Benelux op het gebied van alles wat met muziek te maken heeft: van licht tot geluid. Het hoofdkantoor is gevestigd in Goes, maar er wordt ook vanuit Amsterdam aan deze ‘snoepwinkel voor de muzikant’ gewerkt.

In totaal werken zo’n 60 man mee aan het succes van de organisatie. Deze marktleider is sinds kort ook buiten de grenzen van de Benelux aan het opereren, de eerste locaties in Frankrijk, Engeland, Italië, Spanje, Zweden en Duitsland zijn geopend! Het developersteam is verdeeld over de twee locaties in Goes en Amsterdam: hier werken PHP Developers, Data Scientists, Product Owners, Scrum Masters, Systeembeheerders en een DevOps Engineer. Door de uitbreiding en internationale visie zijn ze nu op zoek naar versterking op Backend gebied. Naast inspanning hoort uiteraard ontspanning, dus ben jij binnenkort aanwezig op het personeelsfeest of neem je het op tegen je teamgenoot tijdens een potje airhockey?

Functie

Met jouw kennis en ervaring ga je Microservices ontwikkelen met Symfony. Je werkt intensief samen met het team van de andere locatie in Goes, waardoor je een aantal dagen in de maand daar op locatie ondersteuning biedt. Je begint de dag met een stand-up en gaat daarna aan de slag met professionele webapplicaties, ontwikkeld met Symfony. Gezien jij de meeste ervaring hebt in het team, voer je code reviews uit, maar weet je net zo goed jouw mening over development te uiten in een gesprek. Deze mening kun je onderbouwen met actuele kennis uit jouw vakgebied wat de innovatie binnen het bedrijf stimuleert.

Een leuk element in deze functie is dat je 10 procent van de tijd bezig bent met persoonlijke ontwikkeling. Denk aan projecten, innovaties of het opdoen van kennis. Daarnaast is het voor deze werkgever ook belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Zo staan al een aantal jaren toffe events op de agenda als Women in Tech voor de vrouwelijke developers of de Tableau conferentie in Berlijn.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring met Symfony (of Laravel) en het ontwikkelen van Microservices;
 • Verder schrijf je een nette code volgens een codestandaard;
 • Idealiter heb je naast een MVC framework, kennis van de volgende tools: SQL, NoSQL, Kubernetes of Elasticsearch;
 • Je hebt ervaring met Scrum;
 • En je bent een echte vakidioot die als teamplayer kan fungeren binnen een gedreven team!

Aanbod

 • Uitstekend salaris, afhankelijk van ervaring
 • 25 vakantie dagen en 13 ATV dagen per jaar
 • Personeelskorting op het assortiment uit de webshop;
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden; 10% van je tijd gaat naar (persoonlijke) ontwikkeling en innovatie;
 • Secundaire topvoorwaarden: een fitness-regeling en twee maal per week gratis bootcamp, een pensioenregeling, heerlijke koffie, vers fruit;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Flexibele werktijden: begin wanneer jou het uitkomt, zo lang je je uren maakt;
 • En een uitdaging die je kunt aangaan met een inspirerend team!
 • Professionele collega’s en een snelgroeiend, internationaal bedrijf.

Inlichtingen

Klinkt dit als jouw mogelijke nieuwe baan? Reageer dan nu en wie weet ga je binnenkort op gesprek!

Sollicitatie

Stuur jouw CV en/of reactie naar het PHP team – info@php-professionals.nl.Ben jij niet op zoek, maar ken jij wel mensen die wel openstaan voor een nieuwe functie als developer, programmeur of architect? Laat het ons weten! Mocht je iemand aandragen die via ons zijn nieuwe baan vindt, krijg jij als dank daarvoor een nieuwe Ipad toegestuurd!