Medior Senior Developer


Introductie

Heb jij een passie voor PHP en werk jij graag aan diverse projecten tegelijkertijd? Staat kennis delen bij jou hoog in het vaandel en onderzoek je graag de mogelijkheden van nieuwe technieken? Dan is dit de baan voor jou!

Organisatie

Dit bedrijf, met een team van zo’n 25 jonge professionals, is gespecialiseerd in het creëren van online producten voor onder andere web en app. Met een kantoor aan de Amstel zitten zij centraal in Amsterdam en is het voor de medewerkers buiten Amsterdam ook goed te bereiken.

Dagelijks wordt er hier hard gewerkt aan hoogstaande producten voor web en app. Inmiddels hebben zij diverse projecten achter de rug die voornamelijk in opdracht waren voor commerciële klanten. Zo hebben zij gebouwd aan de My T-Mobile App, een app en website voor 3D printermaker Ultimaker, de website van NuTestament, de Nutricia voor jou app en nog veel meer.

Op de werkvloer word je gestimuleerd om jezelf te blijven ontwikkelen en verder te leren. Dit wordt gedaan door bijvoorbeeld interne trainingssessies te houden of ze doen het in de vorm van een zogenaamde ‘developers borrel’.

Naast hard werken is er ook tijd en ruimte voor ontspanning samen met de collega’s. Dagelijks wordt er een heerlijke lunch verzorgd, een potje poolen is onmisbaar tijdens je werkdag en er zijn regelmatig borrels in hun eigen bar. Als je denkt dat het hierbij stopt, dan heb je dat mis. Door het jaar heen worden er ook nog Game Nights, BBQ’s en bedrijfsuitjes georganiseerd!

Gezien het bedrijf blijft groeien en de toestroom van projecten steeds groter wordt, zijn zij nu op zoek naar een nieuwe toevoeging binnen dit team. Ben jij de Medior of Senior PHP Developer die zij zoeken? Lees dan snel verder voor de functie-eisen!

Functie

Als PHP Developer kom jij in een team van technisch goed onderlegde professionals terecht. Saai zal het werk niet worden, want je werkt mee aan allerlei verschillende projecten die bij dit bedrijf binnenkomen. Hierin ben jij verantwoordelijk voor de back¬end en operations. Je doet dus veel met PHP/Symfony2. Je werkt aan api’s, authenticatie, database¬opzet en de beheerkant van zowel de apps en websites.

Je gaat bouwen aan online projecten met net een beetje meer uitdaging. Mobiele apps zijn hier een belangrijk onderdeel van. Er worden veelal maatwerk producten gemaakt in Symfony2 en React, maar als CMS gebruiken ze ook Craft of Drupal 8. Je gaat daarnaast ook onderzoek doen naar nieuwe platformen, tools en technieken. Hiervoor wordt tijd vrij gemaakt op je planning.

Verder ben je leergierig en pakt snel dingen op. Gezien je veelal in teamverband werkt en contact hebt met de klanten is het wel van belang dat je communicatief vaardig bent in het Nederlands. Daarnaast zul je als Senior ontwikkelaar de Junior ontwikkelaars ondersteunen. Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf en je deelt dus ook graag kennis met jouw collega’s.

Het team werkt hier volgens de SCRUM methode en werkt regelmatig aan meerdere projecten tegelijkertijd. Hier wordt er wel per dag een indeling van gemaakt.

Ben jij daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel afwisseling en hecht jij veel waarde aan de kwaliteit van de producten waar je aan werkt? Ben jij daarnaast iemand met een passie voor programmeren en die door wil groeien? Dan is dit je kans!

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als PHP developer;
 • Framework kennis, bij voorkeur Symfony, is een pré;
 • Ervaring met andere programmeertalen zoals React / JavaScript, Java of Python is een pré;
 • Programmeren en nieuwe ontwikkelingen zijn een passie van je;
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands!

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Vakantiegeld + 25 vakantiedagen;
 • Een laptop van de zaak;
 • Telefoon- en reiskostenvergoeding;
 • Voldoende ruimte en mogelijkheden om op technisch vlak verder te ontwikkelen;
 • Veel afwisseling door de diverse projecten waar je aan werkt!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met Thomas van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.