Medior PHP programmeur internetbureau Eindhoven


Introductie

Werken aan afwisselende projecten voor regionale en internationale bedrijven? Variatie door webshops en applicaties en verschillende technieken? Snel schakelen en een leuk team vind je bij dit internetbureau!

Organisatie

Dit internetbureau is gevestigd in Eindhoven en Breda. De developers van deze locaties voeren samen projecten uit aan de hand van vijf expertises: strategie, design & development, apps, online marketing en e-commerce. Door deze expertises nauw samen te laten werken, kunnen vragen vanuit de klant door de juiste specialist worden afgehandeld. Dit zorgt ervoor dat er efficiënt kan worden gewerkt én dat het beste resultaat kan worden behaald. Het bedrijf bestaat sinds 2016 is in 2016 afgesplitst van het moederbedrijf. Je werkt met ongeveer zes directe collega’s samen, maar deelt het kantoor dus ook met collega’s van het moederbedrijf. Elke dag wordt er samen geluncht en de vrijdagmiddagborrels worden ook niet overgeslagen. Zowel per auto als met openbaar vervoer is het kantoor prima te bereiken dankzij de gunstige ligging naast Eindhoven Airport.

Projecten waar recent aan is gewerkt, zijn bijvoorbeeld social media projecten van Licor43 of webwinkels voor de Persgroep. Momenteel worden er ook applicaties gemaakt voor Heineken Frankrijk en klanten uit de juweliersbranche. Ook zorginstellingen en bedrijven uit de food-industrie kloppen bij dit bureau aan. Het leuke is dat de duur en complexiteit van de projecten varieert, wat resulteert in afwisselend werk.

Functie

Als developer in dit team werk je aan verschillende projecten naast elkaar. Er wordt gewerkt met Lightspeed, het systeem waarin webshops ontwikkeld worden. Sommige webshops zijn dusdanig groot en complex dat je er voor een langere periode aan werkt, maar ook kortdurende projecten komen voorbij. Naast werken aan webshops werk je ook aan applicaties en heb je de mogelijkheid om met mobiele apps aan de slag te gaan. Wekelijks worden alle projecten besproken, zodat iedereen op de hoogte is van de laatste status. Op deze manier kan er altijd snel worden geschakeld.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt relevante werkervaring als PHP developer;
 • Je hebt ervaring met PHP, MySQL, Javascript (en frameworks zoals Angular JS);
 • Ervaring met Laravel framework (of vergelijkbaar) is een pre;
 • Je bent communicatief sterk, ambitieus en vindt het prettig om snel te schakelen

Aanbod

 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden;
 • Werken aan innovatieve projecten;
 • Werken op een MAC;
 • Verzorgde lunch tegen een kleine eigen bijdrage;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.