Medior PHP Ontwikkelaar juridisch platform


Introductie

Wil jij aan de slag in een jong en ambitieus bedrijf? Spreekt het jou aan om je in te zetten voor de rechten die je als reiziger hebt? En lijkt het je leuk om telkens de nieuwste technieken aan de code toe te voegen? Dan is dit een functie voor jou!

Organisatie

Dit bedrijf in Amsterdam is gericht op het verschaffen van juridische hulp bij vertraging, annulering of overboeking van vluchten met het vliegtuig en biedt hiervoor een online platform. Klanten kunnen terecht met vragen over een financiële compensatie van de vliegtuigmaatschappij en betalen een fee wanneer de zaak gewonnen is. Het team schrijft zelf brieven met verwijzingen naar de relevante wetten en houdt contact met de vliegtuigmaatschappij en inspectie. Dit wordt voor de klant dus helemaal uit handen genomen, waardoor het ingewikkelde proces versimpeld en transparanter kan worden gemaakt.

Het bedrijf bestaat uit ongeveer 70 medewerkers, waaronder vele internationale specialisten op het gebied van de rechten van de klant. De sfeer in het jonge, gemotiveerde team is ontzettend informeel. Dagelijks lunchen de collega’s gezamenlijk, elke vrijdag wordt er uitgebreid tijd gemaakt voor een vrijdagmiddagborrel en ook andere uitjes worden niet uit de weg gegaan. Ook biedt het bedrijf wekelijks een bootcamp aan voor het team.

Het bedrijf groeit op dit moment ontzettend hard. Naast Nederland worden er ook actief diensten verleend in onder andere Duitsland, Spanje en Denemarken. Ten slotte is het kantoor in gevestigd in hartje Amsterdam en is het met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Functie

Je gaat aan de slag in een internationaal team van 9, waaronder 7 developers, een designer en een projectmanager. Voor het komend jaar heeft het bedrijf de ambitie om uit te groeien naar en team van ongeveer 15 man.

Samen met hun werk je aan de doorontwikkeling van het platform en het koppelen van de eigen API. Daarbij is het aan jou de taak om de behoeften van de gebruikers te vertalen naar werkende codes en designs. Het leuke is daarbij dat je volledig de kans krijgt om de code te blijven updaten met de nieuwste technieken. Voor deze functie is het van belang dat je minimaal 2 jaar ervaring hebt met PHP, MySQL, Git en MVC frameworks, er wordt gebruik gemaakt van Laravel. Ervaring hiermee is dus een grote pre.

Je gaat aan de slag in jong, internationaal en een informeel Scrumteam. Je werkt samen aan een applicatie waarbij front-end en back-end gescheiden zijn maar communiceren middels API’s (REST). Ben jij in staat nieuwe technieken aan te dragen, te sparren met collega’s en jouw zienswijze te delen met het team om de techniek naar een volgend level te tillen, dan is dit de functie voor jou.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring een soortgelijke functie;
 • Ruime ervaring met PHP, MySQL, Git;
 • Kennis van OOP en MVC Frameworks waaronder Laravel;
 • Je bent altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van webdevelopment;
 • Je bent enthousiast en heel leergierig!

Aanbod

 • Goed salaris;
 • Persoonlijke bonussen;
 • 25 vakantiedagen;
 • Werken in een jong en gemotiveerd team;
 • Gezellige gezamenlijke lunches en een wekelijkse bootcamps;
 • Een informele werksfeer en veel leuke borrels!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.