Medior PHP Developer


Introductie

Zie jij jezelf wel zitten in een informeel team werkend aan een SaaS-product wat ontwikkeld wordt met Laravel? Ben jij assertief en zet je graag een kwalitatief perfect stukje code neer? Dan heb je grote kans dat dit bedrijf in Breda jouw volgende uitdaging biedt!

Organisatie

Dit bedrijf aan de rand van het oude centrum in Breda ontwikkelt een product waarin de personeelsplanning in geregeld kan worden; met een duur woord de workforce planning. Dit wordt gedaan voor een breed scala aan bedrijven in de vrijetijdssector, denk aan lokale restaurants maar ook grote vakantieparken behoren tot het portefeuille. Het ontwikkelde SaaS-product zit boordevol mogelijkheden: contractenbeheer, gegevensbeheer van medewerker, een urenregistratiesysteem en uiteraard het maken van een werkrooster.

De aankomende jaren staat het bedrijf in teken van groei. Momenteel hebben ze een groot marktaandeel en mogen ze zichzelf tot een van de grootste spelers van Nederland benoemen. Vanwege de groei wordt het product vernieuwd om de functionaliteit te verbeteren en de gebruikers perfect te kunnen bedienen. Naast klanten bedienen vindt het bedrijf het belangrijk dat er naast het werk genoeg ruimte is voor een grapje. Ieder kwartaal wordt er een uitje met het gehele team van ongeveer 25 man georganiseerd. Op vrijdagmiddag wordt er regelmatig nog een biertje gedronken na werktijd in een van de kroegen in het centrum en eens per jaar pakt iedereen zijn koffers om een stedentrip te doen. Dit jaar op de planning: Valencia!

Functie

Je bent als Medior PHP Developer grotendeels bezig met de vernieuwing van het systeem. Je start je dag met een daily stand-up, want er wordt o.b.v. SCRUM gewerkt. Alle modules worden geïnventariseerd, opnieuw weggezet, opnieuw gebouwd d.m.v. Laravel & Vue.Js, maar de functionaliteit zal hetzelfde blijven. Jij draagt hieraan bij door uitstekende code te schrijven, want de lat ligt hoog. Dit wordt gewaarborgd door de code reviews die binnen het team worden uitgevoerd. Zodra jouw code bekeken is door een ervaren collega en een andere collega wordt de volgende stap gemaakt: je feature wordt in gebruik genomen door de vele users!

Het bedrijf biedt je genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt veel interne begeleiding, maar daarnaast is er een opleidingsbudget beschikbaar. Een van de speerpunten van de organisatie is namelijk dat je als developer constant uitgedaagd wordt in je tweewekelijkse sprints én persoonlijk steeds een stapje verder groeit.

Functie-eisen

 • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring met PHP;
 • Verdere stack: Laravel (of MVC-framework), HTML, CSS, JavaScript, Kubernetes, CI/CD en ervaring met Vue.Js is een pré;
 • Je bent te omschrijven als ambitieus en nieuwsgierig;
 • Waar verbetering is, ben jij: je denkt graag mee en brengt klantbehoeften in kaart;
 • Eerdere ervaring binnen een Agile werkomgeving is een pré.

Aanbod

 • Continue uitdaging binnen een informele werksetting;
 • Een opleidingsbudget van €1000,-;
 • Een toffe werkplek aan de rand van het centrum in Breda – vrijdagmiddagborrels gegarandeerd;
 • Vier keer per jaar een uitje en jaarlijks op ontdekkingsreis naar een andere stad;
 • Een dagelijks verzorgde lunch in de kantine;
 • En werken aan een kwalitatief SaaS-product!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.