Medior PHP Developer


Introductie

Spreekt het je aan om aan een volledig development proces te werken? Is een FinTech omgeving op jouw lijf geschreven? En kun jij als fullstack developer uit de voeten? Dan is dit een vacature die jou zal aanspreken!

Organisatie

Deze FinTech organisatie focust zich op het ontwikkelen van software gericht op vermogensbeheer. Financiële dienstverleners kunnen aan de hand van deze software worden geholpen bij het verzamelen, verrijken en verspreiden van informatie over financiële producten. Klanten waar dit bedrijf voor werkt, zijn een groot aantal internationale banken zoals ABN Amro, maar ook banken als Van Lanschot, Binckbank en een aantal kleinere vermogens-beheerders maken gebruik van de diensten.

Het bedrijf is niet uniek in het concept, maar andere data leveranciers hebben vaak gelimiteerde software. Onze klant onderscheidt zich in de hoge kwaliteit software die deels maatwerk is, en deels hergebruikt wordt.

Op dit moment bestaat het bedrijf uit acht werknemers. Er wordt in één gemeenschappelijke ruimte gewerkt en samen met een bedrijf waar het pand mee wordt gedeeld, is er een gezamenlijke lunch. Er heerst een informele sfeer tussen de collega’s en na de lunch is er altijd tijd voor een potje Mario Kart!

Functie

De development afdeling vormt het hart van de organisatie. In een team van 3 developers houd je je als fullstack developer bezig met diverse taken. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen en ontwikkelen van databases en web applicaties, het inrichten van diverse interfaces met internationale datavendors en het inrichten/optimaliseren van open source content management systemen.

Het unieke en ook leuke aan deze functie is dat je betrokken bent bij een project van start tot finish, je werkt aan alle onderdelen te beginnen bij functionele- en technische ontwerpen. Zo is er geen strikte scheiding tussen het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van de software. Hierdoor werk je ook veel samen met zowel de consultants als de klanten. Daarbij krijg je volledig de ruimte om naar eigen inzicht aan de slag te gaan en worden je de tools/opleidingen geboden die jij nodig hebt om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal HBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ruime kennis van PHP, MySQL, HTML, Javascript, jQuery, CSS(Sass, Less);
 • Je bent bekend met werken in Linux;
 • Ervaring met Yii en Drupal is een pré.

Aanbod

 • Marktconform salaris, gebaseerd op kennis en ervaring;
 • Na één jaar doe je mee aan de bonusregeling;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Goede pensioenregeling;
 • Afwisselende projecten met veel verschillende klanten en producten;
 • Werken in een ambitieus team, maar met veel eigen verantwoordelijkheid!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.