Medior PHP Developer Webshop Tuinartikelen


Introductie

Heb jij al wat ervaring als PHP Developer? Ben je op zoek naar een omgeving waar je webshops kunt ontwikkelen met Magento, maar ook systemen met Symfony? Lees dan verder, misschien is deze uitdaging in Veghel wel voor jou gemaakt!

Organisatie

Bijna alles wat in je tuin met water te maken heeft verkoopt deze groeiende webshop, met een kantoor gelegen in Veghel. Tien jaar geleden zijn ze voortgekomen uit een zwembadbouwer en toen verkochten ze voornamelijk zwembadartikelen. Tegenwoordig verkopen ze ook van alles wat te maken heeft met vijvers, spa’s en outdoor (zoals watersportartikelen). Het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 15.000 producten. Sinds een jaar is alles ondergebracht onder 1 bedrijf, hiervoor waren er 8 losse webwinkels. Het doel is om uiteindelijk te groeien naar de grootste webwinkel in buitenartikelen.

Er werken nu ongeveer 40 man binnen het bedrijf, van orderpicker tot klantenservice medewerker. De gemiddelde leeftijd is 26. Gezien er veel waterartikelen gekocht worden, varieert het personeelsbestand wel per seizoen, maar dit heeft geen invloed op het developmentteam. Het developmentteam bestaat nu uit 3 werknemers, waarvan 1 front-end developer en 2 backend developers.

Het kantoor ligt strak naast de snelweg en bij dit kantoor is ook een van de twee magazijnen gesitueerd. Je hebt daar uitzicht over de hele omgeving, want de developers zitten op de hoogte verdieping. Bij de centrale ontmoetingsplaats staat een bar en een tafeltennistafel waar iedere vrijdag een borrel gedronken wordt. Verder heeft het bedrijf een actieve personeelsvereniging die terugkerende leuke uitjes (weekend weg, pubquiz, paintball) organiseert én een kantoorhond.

Functie

Je bent samen met het developmentteam continue bezig met het verbeteren van de webshop. Deze is gebouwd in Magento 2. Je bent de helft van de tijd met de webshop bezig, het andere deel besteed je aan het magazijnsysteem waardoor de voorraad altijd precies bijgehouden kan worden. Het systeem bestaat uit 2 hoofdmoten en is gebouwd in Symfony. Verder kunnen er soms losse projecten die naast je verantwoordelijkheid voor de webshop en het systeem lopen. Als PHP developer heb je echt een stem in hoe bepaalde oplossingen gerealiseerd worden. Je weet dus waar je de producten naar een volgend niveau kan tillen en wat hiervoor nodig is.

Iedere dag kun je binnenstappen tussen 7 en 9 uur. Daarna begint de daily stand-up. Er wordt gewerkt met SCRUM, alleen op dit moment voornamelijk alleen door de marketing afdeling.

Er staan genoeg oude plannen in de ijskast die ze graag nog eens opnieuw bekijken wanneer je de skills inbrengt die hiervoor nodig zijn. Voorbeelden hiervan zijn configurators op de site en het samenstellen van bepaalde producten. Genoeg uitdagingen dus die op jou wachten!

Functie-eisen

 • Minimaal 3 jaar ervaring met PHP;
 • Ervaring met Symfony of Magento (2) is een pré;
 • Je bent durft initiatief te nemen;
 • Wanneer je stack verder nog Javascript, HTML, CSS en Git bevat is dat helemaal mooi;
 • En je bent leergierig.

Aanbod

 • Een uitstekend salaris met pensioenregeling;
 • Leaseauto in overleg;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Bij goede prestaties uitzicht op een vast contract na de eerste 6 maanden;
 • Een mooie werkplek met genoeg voorzieningen én een tof uitzicht vanaf de hoogste verdieping;
 • En terugkerende uitjes die georganiseerd worden door de personeelsvereniging.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.