Medior PHP developer voor Laravel Webshop


Introductie

Meewerken aan een inhouse ontwikkelde en award winnende Laravel webshop? Functionaliteiten ontwikkelen die de webshop in het buitenland ook uitstekend laten functioneren? Word onderdeel uit van dit ambitieuze team in Eindhoven en help je werkgever naar de top 20 webshops van Nederland!

Organisatie

Dit bedrijf omschrijft zichzelf als een eigenwijze en ambitieuze club die uitdaging ziet in het opboksen tegen de gevestigde orde van webshops. Bij steeds meer mensen vind je pakketjes van deze webshop thuis en de webshop klimt dan ook steeds hoger in de top 100 webwinkels van Nederland. Er worden al jaren op rij zijn meerdere awards gewonnen waarbij onlangs bijvoorbeeld in de categorie Warenhuizen Bol.com al werd verslagen. Qua assortiment begon het ooit met parfum en cosmetica, maar inmiddels zijn ze van heel veel markten thuis. Inmiddels is de webshop naast Nederland ook actief in Duitsland. Het platform is dus meertalig gemaakt om meerdere Europese poten op te kunnen zetten, zodat er verder gegroeid kan worden.

Het bedrijf is gevestigd nabij het vliegveld van Eindhoven, waardoor de bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als de auto uitstekend is. Bussen rijden er genoeg vanaf het centraal station en je bent vanaf de snelweg zo op locatie. Het team bestaat momenteel uit 24 man en deelt het kantoor waarbij iedere discipline een eigen ruimte heeft. Denk hierbij aan developers, klantenservice, marketeers, inkoop en content, waarbij men door de platte organisatie snel bij elkaar binnenloopt. Doordat het kantoor gedeeld wordt met meerdere bedrijven, kun je dagelijks gebruik maken van het lunchrestaurant voordat je met je collega’s een frisse neus haalt tijdens een wandeling. Naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrel worden er ook regelmatig bedrijfsuitjes georganiseerd waarbij tegen elkaar gestreden wordt in een escape room of tijdens een pubquiz.

Doordat er nog vele uitdagingen liggen op technisch vlak breidt het development team graag uit met een medior developer.

Functie

De webshop is inmiddels volledig gebouwd op het Laravel framework. Als PHP developer zal jij binnen een scrum team van 5 developers aan zowel de front-end (Vuejs) als de back-end (Laravel) programmeren, waarbij de nadruk ligt op de back-end development. Je werkt volgens twee wekelijkse sprints en het team houdt om 10:00uur dagelijks de stand-up. Je takenpakket is erg gevarieerd en je krijgt binnen dit team echt de kans om de verdieping op te zoeken. Je bent bezig met bedenken, bouwen en beheren van nieuwe functionaliteiten binnen het complexe systeem achter de webshop.

Uitdagingen waarmee aan de slag gegaan kan worden zijn tools voor marketing personalisatie die voorspellen wanneer het product van de klant toe is aan vervanging en die de klant middels email hiervan op de hoogte stelt. Ook is realtime personalisatie binnen de webshop iets waar nog terrein te winnen valt en waarvoor klantdata en software goed op elkaar moet kunnen worden ingericht en afgestemd. Wat deze webshop onderscheidt van andere webshops is dat het door de maatwerk ontwikkeling niet afhankelijk is van derden en dat alles in eigen beheer wordt gehouden om de controle te kunnen houden over wat er gebeurd. Enkel de voorraad en logistiek is bij een derde partij ondergebracht. Kortom, als medior developer in dit team kan je in een ambitieus team met jouw ideeën meehelpen aan de groei van het bedrijf.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt werkervaring opgedaan en kunt direct van waarde zijn voor het team;
 • Je hebt veel ervaring met PHP, Laravel, Javascript, HTML, CSS, jQuery en MySQL;
 • Ervaring met Vuejs, personalisatie of andere databases dan MySQL is een pre;
 • Je bent ambitieus en wilt graag met het succes van het bedrijf meegroeien!

Aanbod

 • Een prima salaris en een jaarcontract;
 • Reiskostenvergoeding en goede bereikbaarheid van de fijne werkplek;
 • Korting op het gehele assortiment van de webshop (vaak inkoopprijzen!);
 • 25 vakantiedagen en vakantiegeld;
 • Een fulltime functie (40 uur per week) met werktijden tussen 8:00 en 18:30u
 • Ruimte om jouw initiatieven en ideeën uit te spreken en jezelf te ontwikkelen;
 • Goede werksfeer binnen een jong, ambitieus team

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.