Medior PHP Developer internationaal e-commerce


Introductie

Durf jij de uitdaging aan om als Medior PHP Developer een zee aan technische vraagstukken te tackelen? Spreekt het jou aan om in een omgeving te werken waarin met meerdere talen ontwikkeld wordt? Dan is deze organisatie waar inhouse e-Commerce software wordt gebouwd wat voor jou!

Organisatie

Dit internationale bedrijf is een e-Commerce bedrijf met de focus op kinderspeelgoed. Zij houden zich dagelijks bezig met het bouwen en ontwerpen van webwinkels, software en overige systemen. Het bedrijf is werkzaam in zes landen en maakt gebruik van eigen e-Commerce oplossingen. Dit eigen systeem is multilingual en multicurrency. Het doel is om te zorgen dat klanten een zo goed mogelijke ervaring hebben tijdens het winkelen.

“Ship early, ship often”, zo luidt het motto van het development team. De projecten worden opgesplitst in kleine onderdelen en op het Trello bord geplaatst. Alle projecten worden door het development team opgebouwd en ontworpen. Van het idee, naar MVP tot het opleveren, het development team blijft bij iedere stap geheel verantwoordelijk.

Het kantoor ligt gelegen in Oldenzaal. Binnen het team heerst een motiverende, proactieve en fijne werksfeer. Het team stelt zich informeel op en tijdens de lunch worden er altijd grappige en leuke verhalen gedeeld. Verder krijg je de ruimte om je kennis toe te passen en te ontwikkelen tot een echte Rockstar Developer.

Functie

Als Developer kom je te werken in een kleinschalig development team dat continu op zoek is naar nieuwe technieken. Iedere ochtend begint de dag met een meeting met jouw collega’s. Je gaat aan de slag met verschillende talen, onder andere met het eigen e-Commerce systeem, Laravel 5, PHP 7.3, Java, Python, GO en jQuery. Het team biedt je een zee aan technische vraagstukken om te tackelen.

Functie-eisen

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • 2 jaar of meer professionele ervaring met Object Oriented PHP en Laravel 5;
 • Ervaring met CakePHP, Symfony, Zend, Phalcon, Go, Python en Ruby is een pré;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend;
 • Je bent leergierig en pakt uitdagingen met beide handen aan.
 • Europees staatsburger.

Aanbod

 • Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitdagende baan met veel technische vraagstukken;
 • Ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een super stack aan verschillende talen;
 • Een Macbook Pro van de zaak met 2 externe schermen en heerlijke koffie.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.