Medior PHP Developer in Rotterdam


Introductie

Ben jij een ervaren Medior PHP developer die met bomvolle ideeën zit en zie jij een uitdaging om te werken voor een financieel bedrijf? Beschik je over een hands-on-mentaliteit en word je blij van het ontwikkelen en optimaliseren van digitale producten? Dit is jouw kans om te werken voor een bedrijf die niet 1 maar 2 keer een award heet gewonnen voor het snelst groeiende bedrijf!

Organisatie

Dit is een financieel bedrijf dat gespecialiseerd is in het opleiden van Financials.

Het bedrijf staat bekend als een jonge organisatie, die ondanks een harde groei nog altijd de startup-mentaliteit hebben behouden. Zij houden zich bezig met het verbeteren van de financiële dienstverlening. Hierdoor zijn zij bezig met het opleiden van professionals in andere vakgebieden. Zij zorgen ervoor dat de ontwikkeling van 25.000 zelfstandige professionals, adviesketens, banken en verzekeraars continu in ontwikkeling zijn. Genoeg technische uitdagingen dus!

Het bedrijf is in 2010 opgericht en is gevestigd in Rotterdam. Het bestaat inmiddels uit een team van 60 medewerkers die dag in dag uit werken aan de integratie van het gehele systeemlandschap. Inmiddels houden zij zich bezig met de ontwikkeling van websites en klantportaal en werken zij ook met innovatieve applicaties. Over een bedrijf met ontwikkeling gesproken!

Als digitale opleider hebben ze veel applicaties in beheer. Het bedrijf is namelijk ook verantwoordelijk voor hun eigen webshop waar bedrijven en financials trainingen en opleidingen kunnen aanschaffen. Hier gaat soms wel 1 miljoen omzet doorheen!

Ondanks al het harde werken vindt het bedrijf het belangrijk dat er genoeg ruimte is voor persoonlijke groei. Daarom wordt er ook echt geluisterd naar jou en wat jij zou willen toevoegen aan het bedrijf.

Hoewel de medewerkers druk bezig zijn met het ontwikkelen en optimaliseren, heerst er binnen het team een gezellige werksfeer. Zo worden er regelmatig borrels potjes laser gamen gepland en staat er ieder jaar een weekend weg met het hele kantoor gepland. Wil jij komend jaar ook mee? Lees dan vooral verder!

Functie

Als PHP Developer werk je in een klein team van 14 developers en 5 PHP ontwikkelaars aan diverse applicaties. Wat het werk met name interessant maakt is het stukje complexiteit en variatie dat je tegenkomt. Zij zijn namelijk bezig met verschillende projecten voor de diverse interne systemen en applicaties. Denk bijvoorbeeld aan rapportages, examineringen, cursussen en opleidingen waar nieuwe koppelingen en functionaliteiten moeten voor worden ontwikkeld.

Je kunt je voorstellen dat hier veel data bij komt kijken. Wat het werk juist complex maakt zijn de verschillende koppelingen die je tussen de datasets moet maken. Elke verandering of nieuwe functionaliteit die je daardoor doorvoert, heeft niet alleen effect op het gene voor je, maar ook op tal van andere onderdelen van de verschillende systemen en applicaties. Het is daarom belangrijk dat je analytisch sterk bent, verbanden kunt zien, en energie krijgt van deze technische uitdagingen die er liggen.

Je zult dus medeverantwoordelijk zijn voor het door ontwikkelen van het bestaande applicatielandschap. Daarnaast zul je bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe applicaties en het zoeken van oplossingen op basis van moderne tools en technieken. Ook op technisch vlak ontwikkel jij jezelf samen met het team door en je focust je op het leven van een kwalitatief eindproduct. Van frontend tot backend en je gaat aan de slag met de uitvoering van code review, testing en CI/CD.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als PHP Developer;
 • Je hebt kennis van Symfony of een vergelijkbaar framework;
 • Je hebt een gedreven en eigenwijze werkhouding;
 • Het spreekt je aan om met API’s en single page applicaties te werken;
 • Je hebt affiniteit met de zorgsector en mobiele app’s;
 • Je kunt een team uitdagen om zichzelf verder te ontwikkelen en te verbeteren;

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een contract van 32 – 40 uur per week;
 • Flexibele werktijden en thuiswerken;
 • Studiemogelijkheden;
 • Je krijgt reiskostenvergoeding of een leaseauto;
 • Doorgroeikansen;
 • Een gezellige werksfeer
 • Diverse uitjes en borrels;

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl