Medior PHP Developer bij Internetbureau met complexe uitdagingen


Introductie

Ben jij een ervaren developer met interesse in informatiebeveiliging? Heb je ervaring met Symfony en/of Laravel en wil je dit inzetten om complexe oplossingen te ontwerpen, in plaats van simpele oplossingen van een “normaal” internetbureau? Raak dan verrast en lees verder!

Organisatie

Dit internetbureau in Leiden bestaat in totaal uit 15 medewerkers sterk en hiervan ontwikkelen 9 developers iedere dag complexe oplossingen voor bedrijven in verschillende sectoren. Lastige dingen dus, wat ze onderscheidt van simpele alledaagse opdrachten bij andere internetbureaus. Ze hebben veel klanten in de advocatuur en ze zijn betrokken bij de ontwikkeling van verschillende kennisbanken. Gezien ze dus echt meer op complexiteit zitten, worden veel websites ontwikkeld en de backoffice processen die hierbij horen zoals educatie & koppelingen met CRM- en andere systemen. Hier ligt ook echt hun kracht: het digitaliseren van bedrijfsprocessen en verwerken van grote datastromen. Naast de opdrachten voor klanten hebben ze een eigen AVG-product ontwikkeld: een privacy compliance kit waarmee bedrijven hun privacy kunnen waarborgen.

Naast hard werken is er een feestcommissie die viermaal per jaar een leuk uitje organiseren. Ontsnappen uit een escaperoom, bowlen, karten of een hapje eten met zijn allen. Daarnaast staat er in de koelkast koud bier dat iedere vrijdag opengetrokken wordt. Zie jij jezelf al bij dit gespecialiseerde internetbureau werken? Lees dan snel verder wat je uitdagingen zijn als developer in dit gegronde bedrijf!

Functie

Als Medior PHP Developer ben jij niet alleen maar tickets aan het wegwerken. Je bent bezig met 3-4 projecten tegelijkertijd (of 10, als het even tegen-/meezit en je kleine opdrachten hebt). Het ene project wordt er van je verwacht dat je content uit het CMS beschikbaar maakt in templates, in een ander project ben je weer bezig met de doorontwikkeling van een applicatie. De doorlooptijd van zo’n project verschilt per opdracht: met een website ben je vaak drie maanden bezig, met een groter project soms wel anderhalf jaar. Mocht je interesse hebben in klantcontact, is dat hier mogelijk. Laat dit je niet afschrikken, want als jij écht heel goed bent in het maken van ster-oplossingen word je hierin vrijgelaten. Qua technische stack werkt het bedrijf voornamelijk met Symfony (maar staan ze ook zeker open voor Laravel!). In de frontend wordt gewerkt met Vue.JS.

Voor de lange termijn wordt er een plan gemaakt om je persoonlijke ambities na te streven. Dit gaat verder dan je eigen baan en als Medior PHP developer word je gestimuleerd om trainingen te volgen die bijdragen aan je persoonlijke doelen.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring als PHP Developer;
 • Verder is het een pré als je met Symfony hebt gewerkt, maar Laravel-kennis staat het bureau ook voor open;
 • Soft skills (kies er minimaal 1 ): communicatief vaardig, klantgericht, doelgericht en nieuwsgierig;
 • Je hebt affiniteit met informatiebeveiliging;
 • En als je ervaring hebt Vue.Js, Elastic Search, Git/Gitlab, CI/CD of unit testen is dat erg fijn!

Aanbod

 • Werken aan diverse technische uitdagingen voor diverse klanten;
 • Flexibiliteit op de werkvloer: werktijden, manier van werken en hoe je de week wil indelen;
 • Uiteraard een mooi salaris met vakantiegeld;
 • Iedere dag wordt de lunch verzorgd (dat scheelt je zo al 15 minuten in de ochtend);
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Leuke collega’s waar regelmatig toffe uitjes mee ondernomen worden!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.