Medior PHP Developer


Introductie

Ben jij een PHP Developer met een passie voor het vak? Ben je daarnaast woonachtig in de omgeving van Den Bosch en kun jij als geen ander schakelen tussen grote en kleine projecten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Organisatie

Dit bedrijf is gevestigd nabij Den Bosch en houdt zich bezig met het opzetten van media oplossingen voor hun klanten, hierbij focussen zij zich op de reclamewereld. Ze zijn heel goed in het neerzetten van totaaloplossingen vanaf strategie tot en met de realisatie en doen dit zowel online als offline. Inmiddels zijn ze gegroeid tot 12 man met een development team van 3. Voor de uitbreiding van het team zijn ze nu op zoek naar een PHP Developer.

Intern heerst een informele en laagdrempelige sfeer doordat er weinig sprake is van hiërarchie. Hierdoor wachten er veel kansen op je en krijg je genoeg vrijheid om jezelf te ontplooien. Eigen initiatief wordt daardoor altijd aangemoedigd. Het bedrijf is onderdeel van een grotere holding, wat zekerheid en stabiliteit betekent. Je hebt wat dat betreft de voordelen van beide werelden: de flexibiliteit van een klein bedrijf en de stabiliteit van een grotere onderneming. De projecten variëren: van maatwerk webshops ontwikkeld met Magento tot een webshop voor de lokale bakker. Het multidisciplinaire team is dus op zoek naar iemand die kan schakelen – ben jij zo flexibel dat je perfect in dit plaatje past?

Functie

Als PHP developer werk je samen met de UX Designer, een communicatiespecialist, de online marketeer, een grafisch ontwerper en een projectmanager. Je gaat met hen aan de slag om de beste totaalconcepten neer te zetten. Dit betekent dat je soms zelfstandig een webshop van A tot Z kan opbouwen, maar ook voor maatwerkproducten deins je niet terug. Met de laatste frontend technieken werken moet je ook leuk vinden.

Jij zult binnen dit bedrijf dé Magento specialist worden. Dit werd voorheen extern uitbesteedt, maar het bedrijf heeft het voornemen om dit zelf intern uit te gaan voeren. Soms steek je je creatieve handen uit de mouwen ga je aan de slag met designs en wireframes, maar je main focus ligt op development. Jouw specialistische kennis gaat het development team dus van de impuls voorzien. Dit is een uitdaging waar jij energie van krijgt en zeker niet voor terugdeinst.

Functie-eisen

  • Je hebt 1 tot 2 jaar ervaring met Magento (1 of 2);
  • Proactief, zelfstandig en accuraat zijn drie woorden die jou goed omschrijven;
  • Daarnaast bestaat je technische stack uit PHP, SQL, HTML en JavaScript;
  • Kennis van Node.js is een pré.
  • Communicatief ben jij ook sterk: je kunt schakelen met klanten en begrijpt hun behoeften.

Aanbod

  • Uiteraard een goed salaris;
  • Een contract o.b.v. 32/36/40 uur;
  • Keuze in de hardware waar jij het liefst mee werkt;
  • Toffe collega’s waar je iedere dag een verzorgde lunch mee kunt nuttigen;
  • Genoeg gezelligheid: tafelvoetbal, borrels, toernooitjes en geregeld eens een hapje eten met zijn allen.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.