Medior magento developer Staphorst


Introductie

Heb jij een passie voor eCommerce en Magento2? Maak jij graag verschil in een groeiend bedrijf waar jij als Magento Developer een belangrijke rol in kunt spelen? Dan heeft deze vacature alles in zich om interessant voor je te zijn!

Organisatie

Dit jonge bedrijf is in 2016 begonnen. De oprichter had al veel ervaring met Magento webshops en deze ervaring heeft er voor gezorgd dat ze binnen korte tijd al zijn uitgegroeid tot een bedrijf bestaande uit 7 medewerkers. Als bedrijf richten ze zich voor het grootste gedeelte op Magento. Echter hebben ze de diensten ook al verder uitgebreid naar maatwerkapplicaties (Laravel), websites (WooCommerce) en wordt er bekeken naar app ontwikkeling. Zij richten zich voornamelijk op de grote MKB’ers uit de regio maar in de komende jaren willen zij graag uitbreiden naar grotere klanten. Voor deze groei zoeken ze verdere uitbreiding van het team en bieden ze jou als Magento Developer graag een plek aan binnen dit groeiende bedrijf.

Gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en flexibiliteit staan bij dit bedrijf centraal. Het maatwerk dat zij leveren richt zich op het verbeteren van de gebruikerservaring, het verhogen van de productiviteit en het optimaliseren van processen om bedrijven te helpen innoveren. Recent hebben ze voor een zeer grote medicijnen ontwikkelaar een koppeling ingebouwd waardoor de hoofdsite is gekoppeld aan een Magento checkout proces. Een belangrijk aspect voor een dergelijke winkel.

Functie

Als Magento developer kom je terecht in een team van zes developers. Je zult veelal sparren met de oprichter van het bedrijf. Hij is de Magento expert binnen het bedrijf en jij zult de ruimte krijgen om de nieuwe expert te worden en het Magento team verder te laten groeien. Naast de oprichter werkt er één persoon voornamelijk met Magento Front-end en één Junior met Magento backend. Ook zijn er twee Developers die zich veelal bezighouden met Laravel en is er iemand die zich meer richt op WordPress/WooCommerce. Een gemixt tech team dus waarin veel diversiteit zit aan werkzaamheden.

Naast Magento, Laravel en WooCommerce/Wordpress wordt er o.a. gewerkt met ReactJS en krijg je veel te maken met API’s. Naast diversiteit is het voordel dat je in een volledig technische omgeving terecht komt en dus samenwerkt met gelijk gestemde. Het is dan ook geen fullservice bureau en Design dingen etc. worden doorgespeeld aan samenwerkingspartners. Doordat het een hele platte organisatie is kun je echt verschil maken en een belangrijke rol spelen in de verdere doorgroei van het bedrijf. Het is belangrijk dat je proactief te werk gaat en het leuk vind om flexibel in te spelen om de vraag van de klant. Je komt te werken binnen een hecht team met flexibele werkmogelijkheden. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van SCRUM, code reviews, automatic deployment en testing maar ook hierin kun je bij interesse ook een rol spelen om te zorgen voor verdere professionalisering.

Functie eisen

 • Goede kennis van PHP (OOP), API en Magento(2);
 • Passie voor eCommerce;
 • Ervaring met het werken met SCRUM is een pre;
 • Je verricht graag een grote diversiteit aan werkzaamheden;
 • Je bent flexibel, proactief en kan zelfstandig werken;
 • Een groeiende omgeving waar je veel verschil kunt maken spreekt je aan.

Aanbod

 • Marktconform salaris (op basis van kennis);
 • MacBook van de zaak + 2 goede werkschermen;
 • Flexibele werktijden;
 • Pensioenregeling wordt aan gewerkt;
 • 25 vakantiedagen;
 • Mogelijkheid tot parttime (32/36 uur) werken;
 • Je kunt bijdragen aan een groeiend bedrijf;
 • Alle ruimte om met Magento2 te werken en het team verder uit te bouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.