Medior Laravel Developer Software Bedrijf


Introductie

Bouw jij graag aan online-producten waarmee je voor impact kan zorgen bij klanten? Doe je dit het liefst met Laravel en binnen een informeel, gezellig team? Lees dan snel de vacature en laat je overtuigen!

Organisatie

Hoe kun je het beste samenwerken met klanten? Deze organisatie in Venlo gelooft erin dat het antwoord op deze vraag ook in de online-wereld ligt. Echter is de technologie nog niet zo ver dat software de behoeften van klanten herkent, dus doen zij dit met een team van 12 developers. Het team denkt de software uit, bouwt deze en zorgt ervoor dat alles tot in zijn nopjes werkt. En dit allemaal dus door intensieve samenwerking met de klant. Ze zijn niet bang voor de nieuwste technieken. Sterker nog; alle developers breiden graag (samen) hun technische kennis uit en implementeren dit direct in hun werk. Dit zorgt ervoor dat iedereen goed is in wat ze doen: van Laravel/Angular/Cordova Inonic projecten tot koppelingen maken tussen verschillende systemen.

Binnen het kantoor zijn er korte lijntjes. Bijna iedereen weet van elkaars privé situatie af en dit zorgt voor een betrokken gevoel. Daarom wordt er ook geregeld een uitje geregeld (zoals boogschieten of uiteten) en iedere dag samen geluncht. Eet jij binnenkort een boterham tegenover de frontend developer en naast de eigenaar?

Functie

Als PHP developer start je iedere sprint met een nieuwe user story. Hierin ben jij belangrijk en speel je een grote rol, waardoor je snel contact weet te zoeken met de klant en zo erachter komt wat zijn/haar wensen zijn. Deze vertaal jij naar technische oplossingen, variërend van API-koppelingen tot gehele applicaties en websites. Enkele voorbeelden van projecten zijn bijvoorbeeld het bouwen van een applicatie voor de zeevaart, deze zorgt ervoor dat scheepsladingen die niet in container passen goed vervoerd worden, door standalone vast gelast te worden. De vraag hierin was: Hoe bereken je hoe dit, hoe is dit het meest efficiënt en hoe staat dit het veiligst. Dit heeft als resultaat opgeleverd dat schepen 5x zoveel sneller kunnen laden dan op de oude manier.

Een ander voorbeeld is het ontwerpen en bouwen van een track en trace applicatie die materialen volgt voor een grote speler op het gebied van machinebouw. Dit heeft als resultaat opgeleverd dat de klant miljoenen euro’s per jaar bespaarde op het productieproces en waste van verpakkingsmateriaal voorkomen werd. Deze projecten hebben écht invloed op het bedrijfsproces, dus je maakt zeker impact.

Wat deze functie anders maakt dan andere functies bij standaard internetbureaus, is dat je écht samen werkt met de klant. Er wordt eerst gekeken naar het proces, “u vraagt, wij draaien” kennen ze hier niet. Onderling worden kwaliteitsmeetings georganiseerd waardoor iedereen op technisch vlak altijd nog weet te groeien binnen het bedrijf.

Momenteel werken de 12 developers in verschillende teams, hierin is één lead developer werkzaam. Wegens groei aan projecten is er de wens het team verder uit te breiden met een tweede lead developer. Juist jij kunt in deze rol de verantwoordelijkheid nemen voor de aansturing/begeleiding van het team en het bepalen van de technische lijn.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met PHP en Laravel (of een ander MVC-framework);
 • In het team stel jij je open op, iemand helpen vind jij niet erg want hier leer je zelf ook van;
 • Je bent bekend met versiebeheer (GIT, Yarn, NPM, composer);
 • Ervaring met het bouwen van bijvoorbeeld API’s en Job Queuing;
 • Pré: eerder gewerkt met SCRUM.
 • En je deinst niet terug voor een beetje klantcontact voor het beste resultaat!

Aanbod

 • Een marktconform salaris wat aansluit op jou en de ervaring die je meeneemt;
 • Thuiswerken is mogelijk, maar het gezellige team op kantoor maakt dat je hier waarschijnlijk liever aanwezig bent ;
 • Een informele sfeer met korte broeken-cultuur;
 • Dagelijks je (verzorgde) boterhammen smeren in de pauze met collega’s;
 • Werken met de nieuwste technieken aan uitdagende projecten voor grote nationale en internationale klanten!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.