Medior Developer WordPress Hosting


Introductie

Ben jij een echte WordPress fanaat en wil je werken aan een nieuw control panel voor een WordPress hosting partij? Vind je het tof om nieuwe features te ontwikkelen voor een eigen ontwikkelde plugin die gebruikt wordt in heel Europa? Grijp dan deze kans in Nijmegen!

Organisatie

Wat typeert nou écht een IT-bedrijf? Volgens dit bedrijf in Nijmegen is dat een organisatie die vooral bestaat uit “nerds”, heerst hier een informele sfeer en zijn alle medewerkers gepassioneerd over hun werk. Als een echt IT-bedrijf richten zij zich al 6 jaar op WordPress hosting en zijn ze de eerste partij van Europa. Ze onderscheiden zich van de rest door de focus echt op WordPress en hosting te houden. Dit doen ze met name voor agencies, één van de klanten waar ze nu bijvoorbeeld voor hosten is Rumag. Wanneer zij een sale aankondigen, weet dit bedrijf zeker dat de server het aankan.

Het team bestaat uit 12 man sterk, waarvan twee jongens naast hun opleiding hen ondersteunen op support en er nu met name behoefte is aan senioriteit op technisch vlak. Er heerst zeker geen eilandjescultuur – wanneer sales een goed idee heeft voor techniek wordt dit in de groep gegooid. Het kantoor wordt gedeeld met een ander bedrijf, wat sparren met mensen buiten de organisatie mogelijk maakt. Succes wordt gevierd met het team waardoor er geregeld borrels en etentjes op de agenda staan. Klinkt dit als een organisatie waar jij snel je draai kunt vinden? Lees dan snel verder of jij in dit plaatje past.

Functie

Als webdeveloper werk je aan de doorontwikkeling van bestaande applicaties, zoals het customer control panel en het facturatiesysteem. Iedere twee weken werk je in een sprint en start iedere dag met een korte stand-up waarin goed nieuws en prio’s worden aangehaald. Gezien de ervaring en kennis die je hebt is je opgeleverde werk van hoog niveau.

Als developer ga jij je naast deze werkzaamheden vastpinnen aan het nieuwe project: een geheel nieuw control panel. Hierin kunnen de klanten hun diensten zelf beheren. Naast de ontwikkeling van dit project, mag je ook features ontwikkelen voor de eigen WordPress plugin en ben je verantwoordelijk voor de communicatie tussen het platform en de verschillende REST API’s. Overall dus een uitdagende en afwisselende functie!

Functie-eisen

 • Je hebt goede kennis van PHP, WordPress, Linux, (REST) API’s, MySQL, Git en SCRUM;
 • Minstens drie jaar ervaring;
 • Je bent proactief en zorgt voor het succes van onze klanten. Hier voel je je meer dan verantwoordelijk voor;
 • Je bent flexibel in je werktijden en draait regelmatig storingsdiensten;
 • En staat open voor verbeteringen: in jezelf maar ook in je programmeerwerk.

Aanbod

 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Ontspanning naast je werk gegarandeerd: massages, tafeltennis en een dartbord staan paraat;
 • Anders als de meeste bedrijven: een DoMiBo (donderdagmiddagborrel);
 • Genoeg ruimte voor groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk als organisatorisch vlak (opleidingsbudget is aanwezig);
 • Maandelijks een bijdrage aan een sportabonnement naar keuze;
 • Toffe uitjes – voor de gezelligheid of werk gerelateerd (zoals naar WordCamp Europe);
 • Een divers team waarin vrijheid en openheid heel normaal is!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.