Magento Specialist


Introductie

Ben jij een echte vakidioot en kan jij jezelf een Magento Specialist noemen? Wil je werken aan producten van toonaangevende namen als Babboe, Sparta en Eneco? Én wil je je ontwikkelen op andere gebieden dan Magento? Lees dan aandachtig deze vacature door!

Organisatie

Dit internetbureau is gelegen op een toplocatie in de haven van Scheveningen. Vier minuten van het strand vandaan zet dagelijks een divers en gemotiveerd team verschillende producten neer: concept & strategie, film & animatie, web & interactie en maken ze content (2D en 3D visualisaties). Het bedrijf is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van toonaangevende namen zoals Babboe, Sparta en Eneco. Van e-commerce tot een leerplatform: het team van projectmanagers, front- en backend developers, UX designers en grafisch ontwerpers werken altijd nauw samen om de beste oplossing te realiseren.

In totaal bestaat het developmentteam uit tien bescheiden man, en de gehele organisatie uit 50 specialisten. Aan deze groep specialisten willen ze heel graag een Magento specialist toevoegen, gezien het nieuwe Magento 2 platform wat ze aan het ontwikkelen zijn. Naast alle serieuze taken wordt er genoeg ondernomen: nadat iedereen op alle bowl-uitjes was uitgekeken, wordt er nu ieder jaar een eigen festival georganiseerd en bedrijfsweekenden. Wat dacht je van slapen in tipitenten op een onbewoond eiland of een taekwondo workshop van je werkmaatje?

Functie

Je bent in het team de Magento specialist (het liefst in Magento 2). Je bent echt niet alleen maar met E-commerce bezig, maar ook met andere projecten binnen de organisatie. Mocht je interesse hebben om in een ander gebied te specialiseren, is er dus genoeg vrijheid om je hierin te ontwikkelen. Je opleidingswensen bespreek je maandelijks met je leidinggevende om structuur aan te brengen.

Ze werken met technieken als Magento, WordPress, CakePHP en React. Naast development van nieuwe producten ben je ook actief in het verbeteren en door ontwikkelen van de verschillende platformen. Dit doe je in een Agile werkomgeving – bijvoorbeeld Scrum. Je durft serieuze feedback te geven met een knipoog aan je collega’s, naast de maandelijkse meeting van backenders. Bij deze meeting kan pizza natuurlijk niet ontbreken, samen met alle vakidioten en topics als nieuwe technieken is de sfeer vaak gezellig en ongedwongen.

Functie-eisen

 • Jij bent een echte vakidioot met ruime ervaring met Magento;
 • In een team weet jij je specialisatie in te zetten en durft feedback te geven op anderen;
 • Ervaring met Scrum of is een pré;
 • Je staat open voor nieuwe technieken;
 • En je kunt dedicated werken aan een product – alleen of samen met je gespecialiseerde collega’s.

Aanbod

 • Een goed salaris met een duidelijk beeld van groei over de komende jaren;
 • Goede voorwaarden (25 vakantiedagen, pensioenregeling en reiskostenvergoeding);
 • Een werkplek op een inspirerende locatie in de haven van Scheveningen;
 • Toffe collega’s die stuk voor stuk een eigen specialisatie hebben en deze kennis graag delen;
 • Vrijheid in ontwikkeling en begeleiding hierbij;
 • Gezellige lunches, pizzasessies, borrels, een zelf georganiseerd festival en bedrijfsweekenden naar bijvoorbeeld een onbewoond eiland!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? klik dan op de knop “solliciteren” en reageer direct. Of stuur je cv en korte motivatie naar Info@php-professionals.nl.