Magento Developer


Introductie

Heb jij een passie voor Development en (interesse in) Magento? Vind jij het tof om B2C en B2B maatwerk oplossingen te maken? En wil jij hard werken in een relaxed en ontspannen team? Lees dan vooral verder! Je krijgt in ieder geval alle ruimte voor je eigen ontwikkeling!

Organisatie

Dit bedrijf, gevestigd in Nijmegen, bestaat sinds 2009 en is gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk Magento webshops. Ze focussen zich op e-commerce, waarvoor ze webshops ontwikkelen én optimaliseren. Van opdrachten voor kleine partijen zijn ze inmiddels gegroeid naar projecten voor grote spelers in de sector zoals Bamigo, Siebel en Kookwinkel. Door de groei van het klantenbestand zijn ze nu op zoek naar een Senior Magento Developer, om het gespecialiseerde team uit te bouwen.

Het team bestaat uit 9 man, waarvan 7 andere senior developers – allemaal Magento gecertificeerd. Er is veel mogelijkheid tot groei, wat maakt dat de meeste developers hier al een tijd zitten en daardoor persoonlijk én met het bedrijf een enorme groei hebben doorgemaakt. Er wordt gewerkt in één ruimte, en buiten deze vier muren is er behoorlijk wat tijd over om door te brengen met je favo collega’s. Wat dacht je van een sportieve workout of een avondje naar de nieuwste film die draait in de bios?

Functie

Je bent binnen het team van gespecialiseerde Magento developers degene met de meeste kennis als developer – specifieke kennis van een framework of Magento is niet noodzakelijk (wel weet je technieken snel eigen te maken). Je bedenkt en ontwikkelt hoogwaardige maatwerk-oplossingen, in samenwerking met de klant. Daarnaast draag jij de verantwoordelijkheid voor de (door)ontwikkeling van extensies, koppelingen met externe systemen en andere complexe vraagstukken vanuit de klant. Hierin gaat kwaliteit boven kwantiteit en zijn jouw inbreng en ideeën van grote waarde. Door je communicatieve skills weet jij direct wat de klant bedoeld en kun je dit werkelijkheid laten worden door een ‘clean’ code neer te zetten. Dit doe je uiteraard met de laatste technieken!

Functie-eisen

 • Je hebt het liefst een hbo-opleiding afgerond of genoeg ervaring als developer;
 • Kennis van PHP, MySQL, HTML/CSS/SCSS, JavaScript en Git.
 • Minimaal 6 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Een grote pré: kennis van Magento (2);
 • Jij functioneert optimaal binnen een team maar zelfstandig weet jij de beste code neer te zetten;
 • En je spreekt uiteraard Nederlands en weet je ook verstaanbaar te maken in het Engels.

Aanbod

 • Een uitstekend salaris (marktconform & aansluitend op jouw kennis en ervaring);
 • Opleiding tot Magento Certified Developer (!);
 • Reiskostenvergoeding – incl. pensioenregeling;
 • Ruimte voor eigen inbreng;
 • Een hecht, gezellig team om ook plezier mee te beleven buiten werktijd;
 • Kopjes koffie én thee, maar om successen te vieren wordt er ook zeker regelmatig een borrel genuttigd.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.