Lead PHP Developer


Introductie

Ben jij een ambitieuze Lead Developer en is webdevelopment jouw ding? Ben je daarnaast bereid om jouw eigen input te leveren om zo jezelf en je collega’s te blijven uitdagen? En lijkt het jou leuk om te werken bij een ambitieuze en internationale organisatie? Lees dan de volledige vacature voor meer informatie!

Organisatie

Dit bedrijf is in 2011 gestart doordat de oprichter vanuit zijn zolderkamer smartphone hoesjes is gaan verkopen. Dit is letterlijk en figuurlijk uit de hand gelopen en binnen no-time stond niet alleen de zolder vol met hoesjes, maar werd de eerste loods geopend. Bij deze uitbreiding zijn de twee broers van de oprichter bij het bedrijf aangesloten. Nu, 7 jaar verder, zijn ze uitgegroeid tot een bedrijf van meer dan 150 medewerkers werken in 5 verschillende webshops!

Door hun grote succes zijn de ambities alleen maar groter geworden. De komende jaren willen ze hun omzet verdubbelen en zijn ze bezig om ook andere Europese landen te veroveren. In Duitsland hebben ze nu de eerste stappen gezet en om hun ambities te realiseren zullen ze ook andere landen gaan benaderen. Om dit te verwezenlijken zijn ze op zoek naar een goede Lead developer met een berg aan ambitie!

Ondanks de groei is de sfeer nog steeds ontzettend informeel en laagdrempelig. Er heerst een heuse familiesfeer en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waarbij je kunt denken aan LAN party’s, voetbaltoernooi, pubquizzen en wijn- of bierproeverijen.

Klinkt dit als jouw volgende baan en ben je woonachtig in de omgeving Amersfoort of Leusden? Wil jij onderdeel uitmaken van deze ambitieuze organisatie en heb jij passie voor het vak? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functie

Binnen dit bedrijf kom je terecht in een enthousiast team dat uit 7 techneuten bestaat: 4 backend developers en 3 front-end specialisten. Intern heerst er een laagdrempelige en informele sfeer en dat zich kenmerkt door het snelle schakelen binnen de organisatie. De oprichters zijn nog altijd actief op de werkvloer en vinden het fijn om onder de mensen te zijn. Hierdoor is er totaal geen sprake van hiërarchie en jouw ideeën en visie zijn zeer welkom. Sterker nog, je krijgt een aantal uur per week de gelegenheid om zelf op onderzoek uit te gaan in de baas zijn tijd! Deze ideeën kun je vervolgens met je collega’s delen waardoor je altijd met nieuwe en innoverende technologieën zult werken.

De huidige stack bestaat uit PHP, HTML, CSS, SQL, jQuery, Git, JavaScript en Laravel. Verder kijken ze continu naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen. Hier zal jij ook een belangrijke rol in gaan spelen. Naast het ontwikkelen heb je ook een belangrijke rol in de aansturing en coaching van het team. Samen met het IT-team ben jij verantwoordelijk voor de 5 webshops die momenteel online staan. Dit zullen er in de (nabije) toekomst alleen maar meer worden. Naast de webshops is het IT-team ook verantwoordelijk voor de applicaties die intern worden gebruikt. Dit bedrijf is wat dat betreft volledig zelfvoorzienend!

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring met PHP;
 • Ervaring met HTML, CSS, JavaScript, jQuery en SQL;
 • Ervaring met versiebeheer systemen zoals GIT;
 • Ervaring met het Laravel framework;
 • Kennis van Unix systemen, Jira, Bamboo, Confluence, SOA, LINQ, XAML, MVC en Big Data Analytics is een pré;
 • De ambitie om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken;
 • Goede communicatieve vaardigheden en een pro-actieve houding.

Aanbod

 • Een goed salaris dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring;
 • Zeer goede pensioensregeling;
 • 26 vakantiedagen met 8% vakantiegeld;
 • Goede reiskostendekking;
 • Laptop naar keuze;
 • Parttime werken is bespreekbaar;
 • Een leuke, ambitieuze en internationale werkomgeving!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl