Onze werkwijze


Op zoek naar een uitdaging als PHP developer? Of het nu gaat om je salaris, technische uitdaging of een betere werk-privé balans. Ons doel is het om jou te helpen tijdens de zoektocht naar de best passende baan!

Hieronder kun je stap voor stap onze aanpak lezen die wij graag met jou bespreken.

 1. 1

  Neem contact op

  Zorg voor een up-to-date CV en weet wat jouw motivatie is om te solliciteren. Stuur ons een e-mail via info@php-professionals.nl of klik op de solliciteerbutton onder de vacature om jouw interesse kenbaar te maken. Je kan ook telefonisch contact opnemen via 020 8200 675 met één van onze collega’s, tijdens en na kantoortijden.

 2. 2

  Richting bepalen

  Zodra we je cv hebben bekeken neemt vervolgens de recruiter die verantwoordelijk is voor jouw regio, contact met je op. Met hem of haar loop je door jouw cv, wensen én ambities heen. Zodoende krijgen wij een goed totaal beeld van jou als persoon en techneut. Ook krijg je in dit gesprek voldoende ruimte om bepaalde voorkeuren uit te spreken.

 3. 3

  Game on! Wij gaan aan de slag voor jou

  Wij pakken het proces voor je op en benaderen de bedrijven die goed bij jouw ambities en wensen passen. Tussentijds blijven we contact houden en beslissen we samen waar jij op sollicitatiegesprek gaat. Als de gesprekken ingepland staan ligt de bal bij jou om je van je beste kant te laten zien.

 4. 4

  Your turn

  Na de gesprekken is het moment daar. Na de volledige procedure bij een of enkele bedrijven te hebben doorlopen kun jij je keuze gaan maken. Onze consultants adviseren je hierin en met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden hoef je geen goede onderhandelaar te zijn, dit nemen wij voor onze rekening. Op deze manier kun jij je gaan focussen op wat daadwerkelijk belangrijk voor je is, de juiste stap in jouw carrière!

 5. 5

  Gefeliciteerd!

  Na een goed aanbod ligt natuurlijk jouw nieuwe baan voor het grijpen! Wij begeleiden je tot aan de laatste stap en feliciteren je graag met je nieuwe baan! Vanaf dat moment trekken wij ons terug en zul je in dienst treden bij de organisatie zelf.

Testimonials


Bas heeft mij op zowel een persoonlijk als professioneel vlak enorm goed geholpen aan een nieuwe uitdaging. Hij stond altijd positief in een traject wat voor developers soms wat lastig kan zijn, en voelde me goed op mijn plek. Er was een breed spectrum aan mogelijkheden waar iets moois is uitgevloeid. Een fles wijn voor de beste man zou passend zijn.
Mohamed - Senior PHP Developer
Jessica belde mij op het juiste moment, de juiste tijd om voor mij de keuze te maken om uiteindelijk over te stappen naar de volgende uitdaging! Jessica is gedreven om je persoonlijke wensen & eisen uit jezelf te halen om vervolgens een naadloze selectie aan vacatures voor je neer te leggen! Binnen een week had ik keuze uit een hoop vacatures en nadat ik een selectie had gemaakt van de vacatures om op gesprek te gaan heeft Jessica vervolgens alles geregeld. We hebben veel en goed en plezierig contact gehad!
Gerben - Senior PHP Developer
Werken met Marieke is helemaal top, ze denkt goed met je mee en zorgt ervoor dat je van tevoren over alle informatie beschikt. Je krijgt een heel duidelijk beeld van het bedrijf en ook de persoon waar je mee gaat praten wat de voorbereiding erg gemakkelijk maakt!
Tom - Webdeveloper
Kirsten heeft mij uitstekend geholpen bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Ze heeft goed geluisterd naar de wensen die ik had bij een nieuwe baan en dit vervolgens vertaald naar een gevarieerd aanbod van potentiële werkgevers. Op deze manier heb ik een goede keus kunnen maken en zal ik met plezier aan mijn nieuwe baan beginnen!
Gert-Jan - Developer
Bas heeft mij zeer goed geholpen in het vinden van een nieuwe uitdaging. Ik had een aantal opties en hij is erg geduldig en communicatief geweest naar zowel mij als het bedrijf waarvoor ik ben gaan werken. Bas heeft inhoudelijk verstand van de branche en kan goed verwoorden wat je zelf wil en wat het bedrijf kan bieden. Daarnaast is hij oprecht geïnteresseerd en een goede bemiddelaar voor beide partijen.
Paul - Frontend Developer

Laat ons je helpen!


Overweeg jij een volgende stap of andere richting in jouw loopbaan? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee over mogelijkheden en te nemen stappen!

Bel of mail ons, we horen graag van je!