Ervaringen met PHP Professionals

Stas Plotnikov

Senior PHP ontwikkelaar
Marieke is een persoon waarbij je je snel op je gemak voelt. Het is immers een belangrijke beslissing die je neemt als je van baan veranderd en dan is een vertrouwenspersoon toch noodzakelijk. Vanaf het eerste moment van benaderen tot en met heden heb ik met genoegen de ongedwongen maar vakkundige werkwijze van Marieke mogen ervaren.

Robin Withaar

PHP ontwikkelaar
Tijdens mijn zoektocht naar een andere baan heeft Bas me goed geholpen. Zeker omdat ik in het begin nog geen duidelijk beeld had van wat ik in een nieuwe uitdaging zocht heeft hij veel tijd geschonken aan mijn verhaal aanhoren en dit vertalen naar een geschikte werkplek. Hij heeft goed naar me geluisterd en wist goed aan te voelen wat bij mij past en ben daardoor op een goede plek terecht gekomen.

Esdert Folkers

Webontwikkelaar
Het is Bas gelukt om binnen een maand een geschikte baan te vinden voor mij, hierbij is hij zeer betrokken geweest bij het hele proces. Daarnaast is Bas een zeer fijn persoon om mee te communiceren. Overal een goede ervaring bij het vinden van een baan dankzij Bas.

Susie Jae

Developer
Mijn ervaring met Marieke kon bijna niet beter. Ze heeft voor mij een baan gevonden die aan al mijn eisen voldoet. Bovendien was ons contact bijzonder prettig – bij haar word je echt gehoord en begrepen. She’s the best!

Lachezar Lechev

Junior PHP Developer
Jan Jacob showed an extraordinary professionalism while working with me, regardless the newly presented challenges. As a first foreign candidate, without even face to face meeting, with very good communication skills, he captured the essence of my personality and based on it he found the suitable working environment for me and the suitable candidate for the presented company. He also showed that teamwork and trust in his team is deeply incorporated in his methods, because even without his
presence and with the help of his colleague, I and the presented company got agreement, based on the communication between the three parties.

Stephanie Lokker

Front-end Designer
Bas heeft mij goed geholpen aan een baan in de functie die ik graag zou willen vervullen. Hij was bij het hele proces om te zorgen dat alles goed ging aan beide kanten. Hij is vriendelijk en eerlijk over het bedrijf waar hij je voorstelt. Iemand waar je echt iets aan hebt!

Ramon Dreise

Front-end developer
Bas heeft mij zeer goed geholpen in het vinden van een nieuwe uitdaging. Ik had een aantal opties en hij is erg geduldig en communicatief geweest naar zowel mij als het bedrijf waarvoor ik ben gaan werken. Bas heeft inhoudelijk verstand van de branche en kan goed verwoorden wat je zelf wil en wat het bedrijf kan bieden. Daarnaast is hij oprecht geïnteresseerd en een goede bemiddelaar voor beide partijen.

Sander van Rossum

PHP Software Developer
De samenwerking met Bas is zeer fijn, hij is snel, accuraat en komt zijn afspraken na. Binnen een paar dagen tijd heeft hij 3 passende bedrijven gevonden, daarbij kon ik duidelijk zien dat hij goed had geluisterd naar mijn wensen.  Het traject ging enorm snel en daarbij kreeg ik stap voor stap uitleg en kon mijn vragen altijd stellen. Tevens toonde Bas bij mij altijd interesse in hoe de gesprekken waren gegaan en hoe hij mijn ervaring kon verbeteren.  Kortom geen standaard recruiter, maar iemand die daadwerkelijk luistert naar wensen en daar ook interesse in toont. Het belangrijkste is dat hij alles goed weet te vertalen naar een eisenpakket, gaat zoeken binnen zijn netwerk en uiteindelijk met alleen de beste opties komt.

Boban Eftimov

Senior PHP developer
Jessica presented herself as a top level recruiter during our relationship. She showed an extensive knowledge of human nature, high level negotiation skills, ability to listen when needed and ability to act in a proper way when required. She saw a perfect match for me even when (at the first moment) I didn’t see it and she leaded the negotiations in a perfect way.  Long story short: she deserves a credit for helping me find a great job in a great company. Thank you once again Jessica and keep up the good work!

Alicia Janssen

PHP ontwikkelaar
Marieke heeft me heel goed geholpen bij het vinden bij het werk.
Komt haar afspraken na en is duidelijk in het begeleiden van sollicitaties.

Ramon Dreise

Front-end Developer
Bas heeft mij zeer goed geholpen in het vinden van een nieuwe uitdaging. Ik had een aantal opties en hij is erg geduldig en communicatief geweest naar zowel mij als het bedrijf waarvoor ik ben gaan werken. Bas heeft inhoudelijk verstand van de branche en kan goed verwoorden wat je zelf wil en wat het bedrijf kan bieden. Daarnaast is hij oprecht geïnteresseerd en een goede bemiddelaar voor beide partijen.

Jelte Werkhoven

Senior software-ingenieur
PHP Professionals is een van de weinige recruitmentsbureaus die mij voorzien van echt relevante vacatures, afgestemd op mijn vaardigheden, voorkeuren en locatie. Toen ik op zoek ging naar een nieuwe functie bleek erachter een vaardig team te zitten. Met Bas Koppes heb ik het meeste contact gehad. Bas heeft een goede kennis van de branche en de bedrijven daarin, is een attente en efficiente wegbereider en toen een partij zich na een procedure van anderhalf maand onverwacht terugtrok, heeft hij volgehouden en mij binnen twee dagen een nieuwe kans bezorgd die een perfecte match bleek. Bas kan je veel tijd besparen in het vinden van een mooie baan en je mogelijkheden aanbieden die je anders niet gezien had. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Lesley Terpstra

Senior PHP Developer
Jessica belde mij op het juiste moment, de juiste tijd om voor mij de keuze te maken om uiteindelijk over te stappen naar de volgende uitdaging! Jessica is gedreven om je persoonlijke wensen & eisen uit jezelf te halen om vervolgens een naadloze selectie aan vacatures voor je neer te leggen! Binnen een week had ik keuze uit een hoop vacatures en nadat ik een selectie had gemaakt van de vacatures om op gesprek te gaan heeft Jessica vervolgens alles geregeld. We hebben veel en goed en plezierig contact gehad!

Koen Kukken

PHP Developer
Marieke heeft me goed geholpen bij het zoeken naar een passende baan. Ze luisterde naar mijn wensen en ging direct aan de slag. Al snel liet ze me kennis maken met een van haar contacten die nu mijn nieuwe werkgever is.

Bjorn Rijpert

BI developer
Bas Koppes heeft mij geholpen aan een baan die voldoet aan alle wensen die ik had. Erg toegewijd en proactief bezig met het ondersteunen en begeleiden in sollicitatiegesprekken.

Freek Post

Web Developer
Werken met Marieke is helemaal top, ze denkt goed met je mee en zorgt ervoor dat je van tevoren over alle informatie beschikt. Je krijgt een heel duidelijk beeld van het bedrijf en ook de persoon waar je mee gaat praten wat de voorbereiding erg gemakkelijk maakt!

Chilion Snoek

Lead Software Engineer
Bas helped me find a new job. I’m not the kind of guy that is shy or doesn’t dare to walk into a company to do a application, but Bas helped me doing this on the right way, forming my personal history, describing myself on a honest way and arranging meetings with potential employers for me.
I would totally recommend Bas to anyone who needs a recruiter that thinks about the customers and your well-being instead of only thinking about his fee.
Bas cares about your happiness at the work floor. I never experienced this before but I think this is one of Bas his greatest selling points.

Marvin Verhulst

Back-end PHP developer
Marieke van Lierop is wat mij betreft een top recruiter!
In ons kennismakingsgesprek heeft ze aandachtig geluisterd naar mijn huidige situatie en kwaliteiten en mijn toekomst wensen en doelen. Hierdoor heb ik alleen maar contact gehad met bedrijven die ikzelf ook zou benaderen op basis van het bedrijf en de vacature.
De samenwerking verliep lekker snel en direct, precies zoals ik het fijn vind om te communiceren. Dagelijkse updates (telefonisch, mail, WhatsApp), goede informatie vooraf en bij eventuele vragen altijd een duidelijk antwoord.
Zelf was ik nooit een fan van recruiters, ik regelde altijd alles het liefste zelf. Maar bij mijn eventuele volgende stappen zou ik niet twijfelen om Marieke opnieuw te benaderen..

Semih Doksanbir

Software ontwikkelaar
Marieke is iemand die haar werk heel serieus neemt en ze heeft een heel tof karakter. Dit zijn 2 kenmerken wat werken met haar absoluut de top maakt! Met haar hulp heb ik mijn volgende werk gevonden in een zéér korte tijd. Dankzij haar informatie op voorhand wist ik mij altijd voor te bereiden vooraleer ik langs ging bij het bedrijf. Dit maakte gesprekken altijd makkelijker. Vergeleken met andere recruiters is zij degelijk wel beter. Ik ben zeer tevreden om met haar te mogen werken. Op haar kan je altijd rekenen.

Erik Runderkamp

Front-end Developer
Jacco got in touch with me after seeing my profile on LinkedIn. He immediately started looking for possible jobs for me and within 2 weeks I had a new job. He was always very friendly and enthusiastic about finding the right job for me. He kept in touch every step of the way through the job interviews and even after signing my new contract.

Alessandro Giacoppo

Front-end Developer/Interaction Designer
Bas Koppes van PHP Professionals heeft mij persoonlijk zeer goed en professioneel geholpen bij het vinden van een nieuwe werkgever. Bas is hierbij zeer betrokken en geeft je het gevoel dat hij echt voor je bezig is werk te vinden wat aansluit bij je kwaliteiten. In tegenstelling tot veel andere recruiters waarbij je het gevoel hebt dat ze snel even willen scoren. Er word snel, adequaat en op hoog niveau zaken gedaan. De communicatie is zeer open en to-the-point. Ik heb de samenwerking met Bas en PHP Professionals als zeer prettig ervaren.

Dimer Leemburg

Lead Developer
Bas Koppens heeft voor mij een nieuwe uitdaging gevonden bij een leuke jonge organisatie. Ik heb het contact als zeer prettig ervaren en ik zou ook zeker Bas weer contacten mocht ik ooit zijn diensten weer nodig hebben.

Jurn Spijksma

Junior PHP Webdeveloper
Omdat ik klaar was met mijn studie, zocht ik een fulltime baan als webdeveloper. Bas heeft mij geholpen met het vinden van een geschikte baan, die goed op mijn ervaring en interesses aansluit. Het resultaat is dat ik bij een leuk bedrijf terecht ben gekomen, waar ik de ruimte krijg om te leren en tegelijkertijd ervaring op kan doen. In deze zoektocht heeft Bas mij altijd goed en vriendelijk geïnformeerd waardoor ik goed voorbereid op sollicitatie ging.

Gert-Jan Scholten

Back-end PHP Developer
Bas heeft mij geweldig geholpen bij het vinden van een baan waar ik mij perfect op de plek voel! Zelf had ik het bedrijf waarschijnlijk nooit gevonden. Communicatie etc zeer prettig met Bas.

Wim Pruiksma

PHP Software Engineer
Ten eerste wil ik jou (bas) erg bedanken voor de goede communicatie en de tijd die in mij werd gestoken. Verder ben ik zeer tevreden over de manier hoe je contact met mij opnam en vroeg hoe alles is verlopen binnen mijn gesprekken.
Met sommige andere collega’s van je heb ik gesproken maar je kwam er sterk bovenuit. De manier waarop jij met iemand praat laat niet zien dat je geld aan iemand wil verdienen maar ook echt interesse toont.
Verder beveel ik je echt aan. Goede communicatie naar klanten, duidelijke afspraken en netjes alles via de mail evalueren.

Marc Fokkert

Front-end Developer
Bas heeft mij op een zeer prettige manier aan een baan als Front-end Developer geholpen. De communicatie, zowel schriftelijk als telefonisch, heb ik als zeer positief ervaren. De belletjes die we gehad hebben na gesprekken bij bedrijven zijn hier een goed voorbeeld van, hiermee laat hij ook een hoge mate van betrokkenheid zien. Daarnaast weet Bas de goede vragen te stellen om belangrijke zaken boven water te krijgen. Hierdoor heb ik gesprekken kunnen houden met meerdere interessante bedrijven die goed bij mijn wensen aansluiten. Al met al een zeer prettige ervaring, bedankt!

Edwin Wieringa

Magento Developer
Bas heeft me aan een zeer leuke baan geholpen met veel uitdaging en ook een erg leuke werksfeer. Nogmaals bedankt, Bas

Harmen Kruit

PHP Developer
Bas heeft erg veel zorg voor de cliënt heb ik ondervonden. Na iedere actie (Opsturen cv, eerste gesprek, contract bespreking, eerste werkdag) heeft hij telefonisch contact gezocht om te informeren hoe het was verlopen. Dit zorgt ervoor dat direct eventuele oneffenheden gladgestreken kunnen worden zodat het hele sollicitatie proces tot een goed einde gebracht kan worden.

Peter Gerbenzon

PHP Developer
Bas heeft me aan een top baan geholpen. Hij heeft de job gevonden die precies bij mijn persoonlijke wensen paste. Het was niet in een keer raak en juist toen heeft Bas zijn karakter laten zien door me met een pep-talk gemotiveerd weer naar een nieuw sollicitatie te sturen. Ik heb het denk ik al honderd keer gezegd maar hartelijk dank voor de nieuwe baan Bas!

Cees Timmerman

PHP Developer
Bas found me a fun new job in the neighborhood and treated my team to a chocolate pie.

Richard Jansen

Senior PHP Developer
Bas heeft mij op zowel een persoonlijk als professioneel vlak enorm goed geholpen aan een nieuwe uitdaging. Hij stond altijd positief in een traject wat voor developers soms wat lastig kan zijn, en voelde me goed op mijn plek. Er was een breed spectrum aan mogelijkheden waar iets moois is uitgevloeid. Een fles wijn voor de beste man zou passend zijn.

Julian Sawicki

Junior PHP Developer
Bas hielp mij snel aan een baan door in overleg te gaan bij verschillende bedrijven. Binnen één week had ik al een positie die bij mij paste. Daarnaast, heeft Bas me relevante tips gegeven voor de sollicitatie.

Marc

PHP Developer
Tijdens het zoeken naar een nieuwe baan kwam ik in contact met Jacco. Na enkele gesprekken, waarbij hij goed luisterde naar mijn doelen en wensen, kwam hij binnen zeer korte tijd al met enkele interessante vacatures. Een van deze vacatures leidde mij uiteindelijk naar mijn huidige werkgever. Een perfecte match! De klik was meteen goed en het werk passend en uitdagend. Dankzij Jacco werk ik nu met veel enthousiasme bij mijn nieuwe werkgever. Jacco, bedankt!

Andreas Lindeboom

Web Developer 
Toen Bas contact met mij opnam wist ik niet zo goed wat ik van hem moest en kon verwachten. Nadat ik hem had uitgelegd waar ik naar op zoek was bleek echter al snel dat hij ook daadwerkelijk had geluisterd: hij kwam met een op het oog perfect aansluitende vacature.
De vacature bleek in het echt net zo leuk te zijn en de interesse van het bedrijf in kwestie was wederzijds. Door met het juiste aanbod te komen, op het juiste moment, heeft Bas mij aan een leuke baan geholpen bij een net zo leuk bedrijf!

Igor Wulff

E-Commerce Developer
Bas heeft mij uitstekend geholpen en begeleid bij het vinden van een nieuwe uitdaging voor mijn carrière. Hierin heeft hij regelmatig contact gehad om mij te adviseren en mij in te lichten over nieuwe sollicitatie mogelijkheden die bij mij pasten. Al snel mondde dit uit in een succesvol gevolg nadat ik dankzij Bas in contact kwam met mijn nieuwe werkgever, waar ik direct een zeer goede klik mee had. Ik verwacht dan ook dat ik goed bij dit bedrijf zal passen. Heel erg bedankt hiervoor Bas!